289

Анонимен

преди 3 години

Отдавна чужденеца решавакакво ти давачетвърта българска държава.

288

Анонимен

преди 3 години

Зa блoкoвeтe, кoитo ce caнирaхa c пaри oт бюджeтa, тeхничecкитe пacпoрти бяхa бeзплaтни, a зa вcички ocтaнaли щe иcкaт дa cи плaщaме тeзи пacпoрти и нa вcичкoтo oтгoрe нямa дa пoлучиме и cтoтинкa пoд фoрмaтa нa caнирaнe или другa държaвнa пoдкрeпa... Тoвa минaвa вcякaкви грaници!

287

Абе

преди 3 години

Колко ли квадрата е г.зицата на Фидосова..

286

Анонимен

преди 3 години

До до 298 Обяснявам ти още един път .Тиквата и шайката ГЕРБ са БКП. Партииците,нагаждачите ,жадните за партиини правилегии ,авантата ,ония който се качиха на влака малко преди 10 ноември и сега ,заедно с внуците на АБПФК ,комсомолските секретари от втори ешалон ,нереализираните от ДС ,освирепели мачкат ,грабат ,крадат ,заради това което пропуснаха покрай самосвалянето на БКП през 1989година . Продали ,майка баща ,народ ,история ,Родина . Разумеш ?

285

Анонимен

преди 3 години

Kакто санирането беше безплатно така и паспортите да се издават безплатно.

284

Анонимен

преди 3 години

До 303Хахахааааааааа : "Тея пари ще се събират до 2079"ТОЧНО! :D Където казвате за чистачките не могат да съберат и при нас по 5 лв на месец беше и сега няма чистачка. А за асансьора им спират чиповете щото е 3лв на човек и не искат да плащат. Чакат да се качат при други в асансьора и не плащат левче дори на месец.

283

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 297Баце не се явявал от години в европарламента за обяснение, както и в сборището, наречено народно събрание, не му бери грижа :))

282

Анонимен

преди 3 години

Домоуправителите ли ще ги събират?! Смех, то за чистачка не може да се съберат 200лв, те по 500лв на апартамент ще събират, за да дойде някой за 1 минута и да види, че има стени. Тея пари ще се събират до 2079

281

до 298

преди 3 години

Защото в Пловдив е Нинова. Да се бие с Нинова отива и той....... да я пречуука на изборите. Щото там го чакат него с бъклица и дрян.. а Нинова със сопата я чакат от БСП Пловдив. Аз съм от Пловдив. Обяснявам още един път:Нинова я търсеха от БСП Пловдив в София през декември и тя се скри. Търсеха я да я правят на коmпот. Пловдив от край време е син град. ГЕРБ се коалира със СДС.Борисов идва в Пловдив да набием канчеmо на БСП.

280

ХАХО

преди 3 години

ДО "Сега е момента Б.Борисов да се появи като Супермен"ТИ ЛУД ЛИ СИ? НЕРАЗБРА ЛИ,. ЧЕ ОБЩИНИТЕ НЯМАТ ПАРИ. АКО НЕ ОТКРАДНАТ СЕГА, ОТ КЪДЕ ЩЕ ИМА ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ И ЗА РОДАТА МУ - https://youtu.be/NxrkyW2aQ5kМНОГО *** НАРОД ИМА В БГ И ЗАТОВА Р***ОМИ ПРЕМ***ИЕРИ САМО ИМА В БГ

279

Анонимен

преди 3 години

То нали с триста лева пенсия след храната и лекарствата ще останат пари и за 3-5 лв.на м2...

278

столипиново има ли п

преди 3 години

ДА КАЖЕ ТИКВАТА Р***О***М ОТ НЕГОВИЯ КВАРТАЛ В столипиново , КОЛКО СГРАДИ ИМАТ ПАСПОРТ?КАК ТАКА В ПЛОВДИВСКА ОБЩИНА МЪЛЧАТ?АБЕ, ЗАЩО ТИКВАТА Е КАНДИДАТ ЗА ПЛОВДИВ https://youtu.be/NxrkyW2aQ5k

277

Анонимен

преди 3 години

Сега е момента Б.Борисов да се появи като Супермен и да каже: "E???б??аааал съм ви паспортите. Това са шменди капели.Комисията да се събере и да я отмени!":D Даже го виждам как им нарежда с пръста и чу-ка по масата с юмрук както онзи ден чете пред ЕС онова за ваксинитемухахахааааааааааааааааааааа

276

интересно

преди 3 години

Човекът писал статията не е разбрал някои неща.Първото е че обществените сгради нямат технически паспорт - всъщност всяка една топлоизолирана сграда има технически паспорт, може би вече 80-90% от обществените сгради са топлоизолирани, съответно имат технически паспорт. Втрото е за какво не се е изчислявало преди 89-те, това и на читателя не става ясно. Но каквото и да е ... не е това причината поради която са оценени с положителна оценка.

275

Анонимен

преди 3 години

А на "сградите" в ромските махали ще им искате ли технически паспорти или те пак ще минат метър?

274

Анонимен

преди 3 години

Бе то хубаво, ще намерим 500 лева за сто квадрата, ама кой капацитет ще обследва жилището ми? Този, който надзираваше СМР на метрото и се разписа, че всичко е ОК ли?

273

Анонимен

преди 3 години

На мен това ми изглежда като схема за рекет за това, че имаш собствено жилище. Също така не виждам защо трябва да плащам. Плащам си годишния данък за жилището, така че да ми отговорят за какво изобщо го плащам и къде отиват парите ми за да ми искат още.

272

сестра му е черна

преди 3 години

търсете в тубата "Митинг на ПП ГЕРБ в Соилипиново" 2018напишето го с правописна грешка https://youtu.be/NxrkyW2aQ5k"Митинг на ПП ГЕРБ в Соилипиново" 2018 не забравяйте, сестра му е черна. като гласувате за гроб, гласувате за р***о****м

271

А на кора ми Янко

преди 3 години

Паспорт не искат ли...

270

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 278Не са трън, просто наистина е факт, че 90% имат собствени жилища, което е голяма рядкост в ЕС :)) Само че говорим за градските момчета и момичета, иначе са около 50% в големите градове :)) Във Варна всеки втори е от село (продал си земята, доброволно), пише се варненец, срамува се че е селянин :)) Кажи ми как да станат работите, като селяните не си вършат работата и идват да мизерстват в големите градове :))