36

анонимен

преди 3 години

Никакво неприсъствено обучение! Тези прекалиха - не искат ни ваксини, ни тестове, дори една немалка част и не вярват в епидемията! На всичко отгоре от нагли по-нагли - нямало било информация, че къде по-голяма информация от сега, на какъвто език искаш, в който сайт искаш? Друга е темата, че преувеличават с пандемията, но трябва някакъв баланс в мерките, а не поставяне на всякакви условия като учителите, гледайки само в собствената си паница!

35

Гроби Таласома

преди 3 години

Тотален локидаун! Бойха сам си го вкара с тази игра;))) "Затварям-отварям". Цяло чудо ще е, ако спечели изборите;))) Но и да ги спечели (най-вече, поради пенсионерите и държавните служители), ще му е още по-трудно да състави правителство и управлява;)))

34

до 40

преди 3 години

Да, теб учителите са те пропуснали.

33

Не стига

преди 3 години

че се запънаха като магарета на втора фаза и отказаха да се ваксинират, ами и мрънкат. Айде преди да дойдат ваксините - разбираемо, обаче сега... Айде моля ви. Погрижете се за здравето си и престанете да стоварвате личните си проблеми, комплекси и фобии върху децата. Отвратително е.

32

Анонимен

преди 3 години

Да бъдеш професионално извисен учител не е трудно ,трудно е да си политически зависим .Хитрити ви и пресметливи постъпки с цел постигане на определини блага отблъскват ученици, родители и хора с други професии.

31

Анонимен

преди 3 години

Всеки срещу всеки.Един по един. До един!Добре дошли в прекрасния нов свят!Когато лъжата е истина, а невежеството е сила, е така - СВОБОДАТА Е РОБСТВО.

30

име

преди 3 години

Ето това трябва да е главната новина, но на много хора не им е удобно. Вие знаехте ли, че 83 учители са умрели? Пак ли мислите, че ковид-а не е проблема и е само спътник в живота?

29

Анонимен

преди 3 години

Тиква, плащай на тия онлайн учители виртуални пари за виртуални уроци. Имаха отделно предостатъчно време да се ваксинират, а сега реват пак да си стоят у тях.

28

До31

преди 3 години

Даже и се хвалят какви хубави лаптопи са ПОЛУЧИЛиАз моя съм си го купил

27

Сососито

преди 3 години

Учителското съсловие започва сериозно да ме отвращава. Никакво призвание към работата с деца, никакъв индивидуален подход, никаква методика, никаква личност у преподавателите. И на всичко това... мрънкащи, готови винаги първи да абдикират от задълженията си.

26

До 31

преди 3 години

По толкова получават учителите за интернет, а аз не знам какви екстри плащат.На мен никой не ми дава 3,50 не 35 върху заплатата.

25

Анонимен

преди 3 години

Много се услади хоумофиса...

24

АнонимеН

преди 3 години

ПОКОЛЕНИЕТО СТАВА ВСЕ ПО И ПО НЕГРАМОТНО !!!!ТАЯ ГОДИНА ЩЕ Е АФРИКАНСКИЯ ЩАМ А ДОГОДИНА БРАЗИЛСКИЯ ВЕЧЕ ГО ОБЯВИХА ТО ТАКА ЩЕ ГО ОТКАРАМЕ ДО 2030-ТА ГОДИНА!!!МЯСТО НА УЧЕНИЦИТЕ Е В УЧЕБНИТЕ ЗАЛИ!!!! ВЪПРОСА Е ПРИКЛЮЧЕН!

23

Анонимен

преди 3 години

Обявяване на нулева година и през това време намаляване на възнагражденията на всички заети във образованието с 50%

22

Анонимен

преди 3 години

Правилно иначеКакво да правят с новите ( служебни) лаптопиКой ще им дава по 35 лв за интернетКой ще им дава по 30 лв за онлайнПо 30 мин час......

21

Анонимен

преди 3 години

Спирайте им заплатите, щом не искат да ходят на работа.

20

АнонимеН

преди 3 години

АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЯВАМ!!!!ТЕЗИ КОИТО ПРЕКАРАТ КОРОНА ВИРУСА ИМАТ МНОГО ПО КАЧЕСТВЕН ИМУНИТЕТ ОТ ВАКСИНИРАНИТЕ!----ОТ ЕДНА ЛЕКА НАСТИНКА КАТО КОРОНА ВИРУСА 2019 И ПОДОБРЕНИЯТА МУ УМИРАТ САМО ХОРА КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАК ДА СЕ ЛЕКУВАТ!

19

Анонимен

преди 3 години

Ама няма ваксини вече бе,връщат хора.Има тук там малки количества и приключва ваксинирането.

18

Така

преди 3 години

Много са прави!Пламна пак страната след разхлабването на мерките!

17

Р

преди 3 години

Ами драги учители, ваксинирайте се, вече много прозира че не искате да работите, 2 месеца ви чакат да се ваксинирате, ама ако го направите ще трябва да учите децата ни в училищата, искате да си изприказвате за 30 минути урока и чао