16

чай -шукарие

преди 3 години

Това вдесно е на Меркелица сестра и и може да хвърля боб. А в средата е чичо и, който пикай бира.

15

Факти

преди 3 години

Дали не се опират на тях "предразсъдъците"? Все отношението на другите им виновно, но от много векове са в Европа, а пустата интеграция все нещо им куца.

14

CaptainMorgan

преди 3 години

Гледам да не тая лоши чувства към 'ромити', но личния ми е опит е горчив. Като дете ме обраха, почти не ми счупиха носа. След години влизаха да крадат по дворове, не места убиват и изнасилват, ама нещо няма много новини за това. Отделно са нагли и шумни, не знаят езика и вместо лека полека да се правят поне ОПИТИ за интеграция, те им превеждат пари всеки месец и стимулират раждаемостта. супер *** политика. ще ни излезе през г**а

13

Анонимен

преди 3 години

Я кажете вие за тия с ПАСАПОРТИТЕ с ваксини, недейте така хитро да сменята темата. Това малцинство е отговорност на държавата, а вие ги ползвате само за манипулации.

12

Да!

преди 3 години

Живи са и няма да умрат!

11

Arbeit macht frei

преди 3 години

В Германия имат добре работещо решение още от преди 70 години.

10

Мазен Шукер

преди 3 години

Много ми е шукаритетен социала.

9

Анонимен

преди 3 години

Айде да пуснем и една статия да разделим малко хората , понеже са обединиха напоследък

8

Перко

преди 3 години

До АнонименЕ що да не си препише жената

7

Анонимен

преди 3 години

А къде няма дискриминация? Към младите жени на интервю питат кога ще раждаш; родилите не ги искат понеже малките боледуват и се налагат болнични; пред пенсионна възраст никой не наема служители. Но това е нормално понеже не са с тъмна коса, така ли? Истината е че мигрантите се капсулират в позната среда и дълги години дори език не научават, от там нататък каква равнипоставеност искат?

6

Анонимен

преди 3 години

Ами съжалявам, че трябва да го кажа, но ми се наложи да работя известно време в магазин за хранителни стоки до ромски квартал и имахме много клиенти, от там. Затова и напуснах. Непрекъснати кражби, скандали, заплахи, че ако не му дадеш без пари ще те причака след работа и ще ти види сметката. Ужас.Добре, че избягах щях да се поболея от страхове.

5

Голем Шукер

преди 3 години

Много прекрасни същества. Виждам огромен потенциал в тях.

4

Анонимен

преди 3 години

Еллллке! Голям журналист си. Дойче веле

3

значи братчедите

преди 3 години

са най-важното нещо в нашия живот и трябва на всяка цена да ги обгрижим, умножим и съхраним за вековете. нищо, че българчета няма да има, ромите са по-весел народ. Заробете си децата да работят са социалните на ромите.

2

Анонимен

преди 3 години

Да взимат пример от САЩ, там белите носят на гърба си всички. Има цветни които не са виждали дядо си или баща си да работят.

1

Анонимен

преди 3 години

Боже, боже, живи да ги ожалиш... няколко поколения трябвало да има специална грижа, че да достигнат средното ниво? СРЕДНОТО? И за какво ни в да инвестираме толкова време и нерви, след като можем от раз да си родим деца които ще са над средното ниво?!?Не разбирам, а и не искам да разбирам. Хем са много назад с материала, хем искат да си съхранят традициите. Моя прадядо е бил ковач - аз ако съхранявах традицията, сега щяхте ли да ми плащате помощи или щях да готвач от глад?