62

Анонимен

преди 3 години

антиваксърите с смешни вече - 200 милиона поставени ваксини!!! те цитират някакви бройки 1-2 умряли от инфаркт еди къде си - имайте предвид че основно от тези 200 милиона са хора над 70 - там тези неща се случват и без ваксина с голяма честота. От 200 милиона хора на тази възраст сигурно ще умрат този месец поне 1 милион - по 30000 на ден дали е от ваксин? Що не пробвате да заразите толкова хора с ковид бе профани? Да видим какво ще стане. Нещастни ретроградни лузъри...

61

до 61 Анонимен

преди 3 години

тогава, защо вчера написа около 40 пъти, че ваксините няма да стигнат за всички или принципът ви е да пишете, да пишете и пак да пишете, за да получите съответното хонорарче

60

Анонимен

преди 3 години

До 60И тези които ще ходят за риба, също не разправят насам-натам.Много странно се увеличиха ходещите за риба, но хубавото е, че няма много риби в морето.

59

Анонимен

преди 3 години

Скачайте,ревете,цвилете,пръхтете -ПОЛЗА НИКАКВА.Няма как политиците и управляващата световна маса да се съобразят с примитивния ум на шепа профани,а не с лекари и медицина! Накрая ще се направи равносметка и ще се наложи нормата ваксината да стане задължителна,вероятно и ще си я платите ! Дано да стане по-скоро !Нов световен ред ??? Не !! Победа на еволюцията,интелекта и науката над К19 ! Калъфи вечно ще има,които за щастие никога няма да определят посоката на развитие!

58

Анонимен

преди 3 години

До 46много опростенчески - твърдеше се, че вирусът има две фази на развитие в организма: заразяване и после разболяване, образно като "бомба със закъснител". Съответно има и поне два варианта белтък или части от белтък в "шиповете", с които се закача за клетките ни - едни само за заразяване и други за разболяване и размножаване. Явно не е лесно да се разграничат, защото иначе логично е при разработването на ваксините да се работи и да са насочени приоритетно още срещу заразяването в 1 фаза

57

Анонимен

преди 3 години

До 58Стига си мучал едно и също, скучен биоробот.Ще си пиша каквото искам, когато искам и колкото искам.

56

Проф. НЕЛЪЖЕЦ

преди 3 години

Мит 4: Ваксините могат да нанесат трайни увреждания, включително на сърдечно-съдовата, нервната и половата система и да доведат до безплодиеИма значително количество хора, починали от инсулт в срок около седмица след ваксиниране, а в САЩ две бременни лекарки загубиха бебетата си, няколко дни след ваксиниране. Тези данни могат да се проверят в системата VAERS, която е нарочно трудна за преглеждане, но в интернет има указания как се прави.

55

до АНТИВАКСЪРИТЕ

преди 3 години

ясно, е, че сте против ваксините и един от вашите написа по-рано, че трябва по 100 пъти на ден да го пише, но... ПИТАМ измежзу вас има ли ВЪЗДЪРЖАТЕЛИ

54

до 51 проф.Цеца

преди 3 години

за тебе няма СТРАШНО, докато стане задължителна вече ще си си отишла от този свят

53

Анонимен

преди 3 години

Има правописна грешка в заглавието. Думата развенчани трябва да е в кавички. Разбира се като прочетем статията.

52

МНОГО БЕЗОПАСНИ?

преди 3 години

цитат: "Ваксините за Ковод са МНОГО БЕЗОПАСНИ"Какво означава "МНОГО БЕЗОПАСНИ"?Или са безопаснни или не са. Няма много, няма малко!

51

Анонимен

преди 3 години

Мит 7: Ваксините срещу COVID-19 не са надеждно изпробваниОфициално, най-краткият възможен тестов период за Пфицър трябва да приключи на 31 януари 2023 г.Мит 10: ...нямам нужда да се ваксинирам, защото съм преболедувал COVID-19 и имам антитела... Уважаемият доктор ще се направи на ударен, и няма да даде отговор на въпроса за НУЖДАТА.Мит 9: Чрез поставянето на ваксината мога да бъда чипиранДа, към момента ще бъдете чипирани външно (паспорт), а скоро вероятно ще има и перманентна маркировка.

50

До 47

преди 3 години

А как да отговори ? Ти как ще отговориш на въпроса ????Може ли такъв абсурд да се взема на сериозно ???Много правилно си отговори човека-с хумор !Толкова нелеп мит е най -добре да не му се обръща внимание !А тези,които ги е страх от чипиране ,честно казано,такива хора е редно да се прегледат от психиатър !

49

проф.Цеца Чепова

преди 3 години

Засега не е задължителна ваксината. ЗАСЕГА ! Засега само точат брадвата. Някой да не е разбрал ?

48

Анонимен

преди 3 години

Пропаганда за ***.ло.умници.21 век сме, факти могат да се намерят на много места, не е нужно да чакаме този "специалист" да ни "светне".Ще спомена само едно място, където опита с ваксините прави жалки напъните за реклама на симидчиев -Индия.

47

Анонимен

преди 3 години

Нека сега чуем някой диванен вирусолог ?!Народ ,който вярва на ФБ ,а не на науката и медицината ,няма как винаги да не е последен във всичко ! Последен е не ,защото вярва на ФБ ,а защото е толкова *** ,за да го прави !Заслужавате си съдбата,простаци ! Големите конспиратори и великите умове български !А вечно на дъното !Ей,такива сте ! Ама това,ама онова-чипове,Гейтс,рептили,ДНК,а утре " нищо не направи държавата за нас "То не може и да ви се помогне-толкова сте спрели !!

46

Анонимен

преди 3 години

До отровна гадТц! Само парвенюта и снобари кълват на високи цени!

45

Анонимен

преди 3 години

"Ако в Чипровци има чипове, не е невъзможно. Но пък - защо?"Не можеш да отговаряш така, дори на най-глупавия въпрос!С пренебрежение, надменност и едва ли не с чувство за хумор. Хората са уплашени, нямаш право да се гъбаркаш!Ей затова ще ви тричим накрая!

44

Анонимен

преди 3 години

Този май малко си противоречи в точка две и три.Един път казва, че ваксината предпазва от тежко протичане на болестта а веднага след това твърди , че вируса не може да се възпроизвежда в организма ако си ваксиниран .

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Сeлски! Ти, как си представяш, че тези, които правят ваксини за милиони хора ще рискуват свободата и живота си да пуснат в употреба нещо опасно за живота? Всяко друго лекарство също може да е опасно и никой не ти гарантира, как точно ще ти въздейства на даден етап от живота. Да не говорим за химията в храните по магазините. Единственото сигурно нещо в живота е, че нищо не е сигурно...