36

Няма за пенсионери?

преди 3 години

Никой не говори и за милионите от данъкоплатците, които отиват за частни отбори и стадиони. Подчертайте частно. За художници, поети, балетисти, архитекти, писатели, фолклорни състави няма, но за футболисти и стадиони се намират милиони. Във футболни царства като Бразилия, Англия, Аржентина, Италия, Германия, Испания няма подобни привилегии, но тук джипката е щедра с парите на данъкоплатците.Нито дума не се отваря и за договорките с медии как правилно да отразяват случващото се във футбола и за мълчанието им за тъмната страна на този спорт у нас. И тези медии намазват по

35

Анонимен

преди 3 години

Айде братя роми на ваксините. Пък виж може и кебачета да има.

34

Анонимен

преди 3 години

Тоя като се ваксинираше му бяха сложили и поп, чакаха го да умре и директно да го опее Дори и горе на небето не го искат тоя или в пъкъла.

33

ДО 31

преди 3 години

Те ако бяха ФАШИСТИ държавата ни щеше да е като Швейцария....Проблема е че са КОМУНИСТИ и за това България е под тотална разруха сър

32

Мутафчийски

преди 3 години

Ваксинирайте се смело! Няма нито един регистриран случай на починал след ваксиниране с причина за смъртта ваксината! Умират от всичко друго, дори и от Ковид, но не и от ваксината! Проверено от института Роберт Кох-Германия!

31

Анонимен

преди 3 години

Римляните закво са им ваксини, да изпукат и после да няма кой да гласува за ГРОБ.

30

Анонимен

преди 3 години

Няма вирОЗ! Църррррр...

29

Анонимен

преди 3 години

Няма да се ваксинирали...И песен ще пеете даже.Никой няма даже да ви слуша глупостите, който не иска ваксина - никаква болница, да ходи да го лекува попа или ходжата(за мюсюлманите).

28

Анонимен

преди 3 години

Тоест за гласоподавателите на ГЕРБ от факултета ще има яко ваксини за сметка на тези здравноосигурените от Младост да речем.

27

Анонимен

преди 3 години

Казано под секрет е, че в момента само *** "не осигурени" лица се редят на опашки или за тест или за безплатна ваксина.

26

въпросът

преди 3 години

Никой не попита колко броя роми са ваксинирани до днес. Предполагам не повече от нула... А от тях започна разпространението на заразата, както и предишни зарази. Уж пандемия изолация и прочие, а гледам десетки и стотици автомобили с турски и други регистрационни номера. Гледам черните муцуни без маски развяват сополи кашлица и плюят гнусни гадни храчки пред баничарници и магазини, общини и банки, социални служби и тротоари... И бойко е ромалкохол. Лъже повече от тях дори..

25

Анонимен

преди 3 години

Под здравно не осигурени разбирайте братята роми.Сега предизборно ГЕРБ безплатно ще ваксинират електората си. Че на изборите да се отблагодарят на патрона Борисов.

24

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирането трябваше да се извърши в периода на национален lockdown, а не след това когато вече всичко заработи.Няма кой да ги мисли тези работи. Ама те нали вече се ваксинираха. Борисов публично нарече българите "рая" която трябва да им пълни гушата / чекмеджето.

23

до сестра в пенсия

преди 3 години

Еми вие що сте ги насилвали на сила да ги тровите?*** сега да ги тровиш насила...най много един куршум между очите да изядеш

22

Анонимен

преди 3 години

Цвърчат мишките пак няма вирОЗ, уааа!И кого лъжат освен себе си?

21

Анонимен

преди 3 години

Мижитурките пак ми изтриха коментара.Жалки ***

20

Анонимен

преди 3 години

Който се ваксинира да му се слага татуировка на челото, един обърнат пентаграм ще свърши работа, за да знаем че е ваксиниран.

19

сестра в пенсия

преди 3 години

"Здравно неосигурените" още от соца си криеха Паветата си от ваксини, щото щели да останат безплодни.Ходехме с милиционер да ги търсим, хвърляха камъни по нас и ни къняха майките и бабите им.Сега, срещу некой лев, може и да кандисат.

18

Наблюдател

преди 3 години

Четирите планирани вълни на ваксинации на министерството, се сляха в една. А поради поредната недомислица, възрастните хора останаха за накрая. Точно обратното на това, което се прави в ЕС. Да не се чудим после, ако още половин година сме в челната десетка в света по смъртност.

17

Анонимен

преди 3 години

Айде на ваксинката-няма не искаш.добре дошли в адат .