23

А ТРЯБВА

преди 3 години

Няма такъв народ СЕВЕРНО МАКЕДОНЦИ. Има българи, сърби, албанци, гърци

22

мЪкедонскио химн

преди 3 години

Край Вардарооо...шум се вдига,марсианци ронът сълзи, пъшкат скубейки косите си...ето Самуил пристига и гальовно воеводи си зовееее...Съберете се воеводи Зайо Байо ке ви води към Еуропската уния...Гоце Делчев с пищова си изпуца,рече и отсече:БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕН!

21

пери

преди 3 години

"Не е вярно, че оспорваме македонската идентичност." - Така е, не оспорваме. Все ми е тая като какви се определят макетата. Под въпрос, обаче, дали езика им е македонски. Щото след като няма канадски език, значи няма и македонски.

20

Алберт Айнщайн

преди 3 години

"Само две неща са безкрайни - вселената и македонската глупост, като за първото не съм сигурен."

19

Анонимен

преди 3 години

Никой те те и бръсне моме, никой не те пита какво оспорваш, македонските идентици могат да играят само на джобен тенис с твоите оспорвания. Ти си мадам Никоя.

18

Гоце

преди 3 години

А защо ще признаваме "македонска" идентичност! От какъв зор?!Защо ще признаваме отделна държава РСМ и "македонска нация"?! Така приемаче, че усилията на Коминтерна, на сръбската и югославската политика се увенчават с успех! Те това целяха! Да има държава и народ, които не се плипознават като български! Да се откъснат и отдалечат от корените си!Временно има държава РСМ! Няма "македонска нация, няма "македонски език"!Идентичност! Припозната след репресии, манипулации и фалшификации, не!

17

tsiganin

преди 3 години

макетата да хе са приети в ес-без насе знание.....

16

Кой

преди 3 години

Комунистите от БРП(к) - бкп-бсп сменяха идентичността на Българите в Югозападна България за да се харесат на Сталин, Тито, Димитров. Тоя последния - Гошо Тарабата е лично виновен за насилственото македонизиране на стотина хиляди Българи. Комунистите предадоха България и предадоха тленните останки на Българина Гоце Делчев на Скопие за да се харесат на Тито и Сталин. Комунистите се опитват да унищожат България от 1944 г. насам. Сега Български външен министър защитава България

15

Анонимен

преди 3 години

Македонска идентичност... ония от Античността насам не се били мешали и вече сите са роднини, така ли да я разбирам тяхната идентичност?

14

House M.D.

преди 3 години

Другарят Насер Селмани е пряк потомък на Александър Филиповски.

13

Попаднал

преди 3 години

Заю Баю е попаднал на Български министър на външните работи с топки. Заю Баю се гърчи и лъже дрнонощно. Абе макета не ви ли стана ясно, че ако не изпълнявате това ,което сте подписали ще видите ЕС през крив макарон. Чакането за ЕС може да се проточи много повече от гръцкото вето за Нато.

12

Що е

преди 3 години

маке все е лъжец.

11

Шопо

преди 3 години

Изключително некомпетентна...

10

До 8

преди 3 години

Бъркаш я с Ангелкова.

9

Анонимен

преди 3 години

Всичко което е договорено и подписано е под диктовката на големите началници. Македонците не напразно говорят, че се нарушава споразумението защото то е в тяхна изгода, но на тиквите не им стиска да признаят, че не са защитили националните ни интереси както го направиха гърците.

8

Анонимен

преди 3 години

Абе днес.бг. Жената си оправи носа преди месеци.Хайде моля осъвременете снимките които ползвате.Жената е дала не малко пари за външния си вид.

7

Тая милионерка

преди 3 години

Защо изглежда толкова зле. Няма пари за фризьор и какви са тези ретро рамки на очила. Да отиде в някоя оптика жените ще и подберат походящи. Обаче алено червеното червило не го е забравила. Ужас както обикновено. Сега има занемарен вид.

6

Анонимен

преди 3 години

След 1944 година до 1991 година да комитерновска Македония, аот 1991 година до 2017 година са БЮРМ от тогава до днес са Северна Македония. Никой не оспорва това, ама няма да търпим претенции от преди 1944 година.

5

Анонимен

преди 3 години

Номер 2, какви са тия сексистки изказвания? И защо освен за пола й имаш забележки и към града, в който е родена?

4

Анонимен

преди 3 години

Захариева трябва да е абсолютно сигурна, че Македония използва България по най-груб начин и дори с последваща подигравка, как са ни излъгали. Захариева категорично не трябва да се надява, че може би го правят. И по никакъв начин не трябва да допуска същата грешка 2 пъти, този път с сътвори за ЕС.