80

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

До 77 ЗАГРИЖЕН СЪМ ЗА ТЕЗИ ДЕТО ГИ ВОДЯТ ЗА НОСА

79

Анонимен

преди 3 години

Като ти ударят една хубава глоба от 10 хил лева че не си ваксинирал детето и ще видиш тогава. А после ако не платиш в срок идва частният съдия изпълнител с полиция, изкарват те на улицата и продават жилището ти. Всичко е законно и демократично.

78

Анонимен

преди 3 години

Не беше ли в Просия, когато доктор уби пациент с тупаник, защото напсувал сестрата?

77

Анонимен

преди 3 години

Време вече и за българска щам )всички държави си имат ,че наркда разбра че ваксините са ментета ,та си измислят щамове ,да оправдаят създатели и производители )

76

Анонимен

преди 3 години

Холандският вестник NRC възторжено описва как протестиращите, които излязоха на улиците преди три седмици, са съдени по цялата страна. Вече са проведени 84 заседания, обявени са 64 присъди. Вестникът е особено доволен, че един процес отнема по-малко от 1 час. Прокурорите настояват, че трябва да се дадат ефективни присъди за участие в неразрешените действия. Джереми, 18-годишно момче от Айндховен, е получило 8-месечна присъда (4 от тях ефективни) и глоба от 18 хиляди евро.

75

Анонимен

преди 3 години

Ако решат да ваксинират децата нищо не можете да направите! Какво? Ще протестирате ли? Я вижте какъв бой ядат протестиращите срещу мерките по цяла Европа от полицията и Брюксел одобрява, и цялото останало население одобрява арестите и репресиите.

74

Анонимен

преди 3 години

Русия успя да възстанови здравеопазването от времето на съветския съюз - масово и достъпно за всеки. Не че в Русия няма ковид-19, но болниците не са търговски дружества а са предназначени за лечение на хората и нямат никакъв проблем да поемат тежките случаи. Паника има на запад, където болниците са търговски дружества с цел печалба и никой не държи излишни капацитети когато няма пандемия, а когато дойде не могат да поемат болните и слагат намордници на населението.

73

Има кой

преди 3 години

Не може моето дете да ваксинирано, твоето НЕ.Няма да позволим хора *** да сеят зарази ... натикване в гетото без всякакви други права и свободи, защото това не са хора, а животни.

72

Анонимен

преди 3 години

толкова са некадърни че не вярвям да почне нещо съществено от март. по скоро август / семтември. показателно е че астрата само говорят - най скапаната ваксина ама нали няма достатъчно бусове за кремвирши....

71

Анонимен

преди 3 години

Малко уточнение ,,масово,,??????

70

Анонимен

преди 3 години

До 79Так ли?! Хъм твоите нали са ваксинирани, как моето неваксинираното ще им донесе " зарази и болести" точно ?! Интересна работа е това. Хем ваксинирани, хем моето неваксинираното, което до сега не е пило антибиотик в живота си и не е боледувало от нищо, е опасно за тях. Много ми е чудна твоята логика.

69

Анонимен

преди 3 години

До Децатаако сериозно твърдиш това значи имаш сериозно психо-соматично разтройство ,може би шизофрения с мания за преследване и смърт от нещо.Човек консултирай се при проф.Чалъков може и да ти помогне!

68

до ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

и ти не знаеш КАКВО ИСКАШ ЗА СЕБЕ СИ, веднъж пишеш, че няма да се ваксинираш, защото няма вируси, а е грипчи, после цивриш за достатъчно ваксини за масова васинация

67

До 71

преди 3 години

Безотговорен родител на дете убиец като преносител на зарази и болести.

66

СЪД И ЗАТВОР

преди 3 години

За Родители, които не ваксинират децата си.

65

Генерал Зима

преди 3 години

Искам масмедиите да показват на живо, масова ваксинация по маалите на ястребете...Ей това, ще е шоу номер 1 за пред целият свят...

64

Анонимен

преди 3 години

До абеМене люксембургския стаднарт по ме кефи от афстралийския, предлагам тука да го дигнеме стандарта като люксембургския и да се разхождаме със щастливи лица в мола!

63

Анонимен

преди 3 години

Израел...с ваксини или не,са терористи

62

Анонимен

преди 3 години

До 66Ти твоето си го ваксинирай с неизпитана ваксина, щом те влече. Аз на моето това няма да му го причиня обаче! Гледай себе си и не умувай за децата на другите!

61

Учител

преди 3 години

" В началото на март трябва да започне масовото ваксиниране, като ще бъдат имунизирани и неосигурените лица, заяви д-р Николай Брънзалов..."Пълни глупости! Защо лъжат хората? На моето училище е определена дата за първа доза 23 МАРТ. Това е втора фаза на ваксинация. Втората доза - 13 април, имунитет - в края на април. Чудесно се справяте, господа, че и масово я започнахте ваксинацията!