350

Кк

преди 3 години

Сталин, Тито, Димитров - днешните макета са тяхна рожба!

349

бг

преди 3 години

зоран зайчето е селски тарикат

348

да ама не

преди 3 години

До БарселонаГордите древни държави дали на човечествата великия Александър , писменост ,мъжката любов и пр. не чакат подаяния от съседи а си бъркат в джора и си купуват което им трябва за народа , както правим ние.

347

Щщщ

преди 3 години

Сърбите 50 г. ги ваксинираха против българската им идентичност, добре са свършили работа, та макетата още искат.

346

Барселона

преди 3 години

От една страна са прави,като си обещал нещо...изпълни го.От друга защо да ти подарявам нещо като постоянно плюеш по мен..Не знаем как мисли Борисов...Но каквото и да направим,няма да сме хубави в техните очи...

345

Влади

преди 3 години

Да бе, че и ваксини да сме им давали?! За да продължават да ни псуват, ***, татари, монголи сме били. Стига с гювечите към тия, заради тях колко войни загубихме, затова сме на тоя хал. Докато не признаят нашите твърдения, никакъв ЕС!

344

САТАНА

преди 3 години

Заешки психотроп мисли че с ваксини ще спре събратята мутанти

343

Ако

преди 3 години

Ако продължавате в същия дух ще,то и Българите няма да искат да са Българи,защото ще.се срамуват от вас.

342

Анонимен

преди 3 години

Бойко но замеси в тоя цирк по примера на зелю зелев с признанието на македония и с подаряването на сто танка гърците са тарикати не признаха името македония само гълфоня зелю да се направи на интересен

341

Щщщ

преди 3 години

Пишеха се допреди 2 г. наследници на Александър, т.е. не са славяни. Гърците бързо ги отказаха. Не са наследници на Александър, не са славяни, да не се окажат българи. По-объркани хора не съм виждал!

340

До МКД

преди 3 години

И не само руските историци, а всички останали, говорят за Македония, още от Христа насам, като за област, територия, а не като за държава ! За сметка на това, за Българската държава има хилядолетни свидетелства ! Още нещо ??!

339

Анонимен

преди 3 години

Уж тръгнали за Запад,а окото им все на Изток.Македонска му работа.От всякъде искат за завлачат тия провинциалисти.Още не сме видели стоката им на световните пазари,а бързат да се хвалят колко развита е икономиката им.Там на починалите туристи решили да посетят охридското Езеро им бутат паметниците,а на войниците загинали за освобождаването им от турците,направо с трактори им разорават гробищата.Не са стока,и нямат място при цивилизованите държави.

338

До МКД

преди 3 години

Ето една препратка, където освен информация за прабългарските руни, има интересно видео, в което руски историк, въпреки опита умаловажаване на българското царство (руската горделивост вечее пословична), обяснава, че тяхната азбука произлиза от българската, както и значението й за развитието на руската култура и религия ! Признава също, че църковните служби все още са на старобългарски език ! https://wiki2.org/ru/%D0%91%D0%BE%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B5_%D1%80%D1%83%D0%BD%D1%8

337

Анонимен

преди 3 години

Ами всичко им е наред на македонците,да си стоят там където са какво са се юрнали към Европа,нека се съберат със сърбите и си направят нова Югославия какво се тикат там където не им е мястото.....

336

Наблюдател

преди 3 години

Пуснете на Заев клипа с изрусената гърладето тя никога нямало да се ваксинират с"българска" ваксина. 13

335

Анонимен

преди 3 години

Макета, не сме ви братя, спасявайте се и си ходете при сърбите. Прави ви път.

334

пътеката

преди 3 години

Ами да не му обещава и да не му дава.Сега като започнем да угаждаме на всякакви перекендета . . .Насила хубост не става.

333

До МКД

преди 3 години

Охрид тогава е бил в първото Българско царство, а писмеността е създадена по волята и с подкрепата на българския цар Борис I, който лично е назначил Свети Климент за първи български епископ, изнасящ службите на български език ! Товаи Путин го знае, но ако все пак не го знае, проблемът си е лично негов ! Аз като съм писал за руснаците, съм имал предвид техните историци.

332

Анонимен

преди 3 години

До 378Путин е последният който може да бъде цитиран за достоверност.Освен това Путин каза ,че писмеността в Русия е дошла от македонските земи .Не е поменвал македонска държава ,а всички знаем тогавашните македонски земи и народ към коя държава и народ са били.Освен това доста е спорно дали кирилицата е измислена в провинцията на България или в столицата Преслав ,където и има най-старите и каменни надписи на кирилица.

331

1212

преди 3 години

До МКДОхрид е в Македония, само дето тогава това е било област, а не самостоятелна държава. Хубаво е да се провери и в пределите на коя държава е бил тогава Охрид. Със здраве!