73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84Ти книги чел ли си? Ако си чел не ти личи.

72

Анонимен

преди 3 години

вкарай и един данък книга порко, който е чел повече от една книга в живота си, данък 1000 кинта на месец. на умни че ми се правят. виж ги ти. аре у лево.

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82Така ви такова таковата, че навсякъде е заринато от коли.

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80Отговорът е "да". Затова и по българските пътища се търкалят огромен брой нови автомобили и по принцип огромен брой автомобили.

69

Анонимен

преди 3 години

Въпроса е имаме ли икономика? Те новите коли ще дойдат сами.

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 78"На Запад ги дундуркат със субсидии за закупуване на нови коли."Кой те излъга за това? Или ти искаш да си купиш електромобил?

67

Анонимен

преди 3 години

На Запад ги дундуркат със субсидии за закупуване на нови коли.Но трябва някой от Източна Европа да им плаща на фолксвагена с европейските пари на България.

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 76Тоя па, никой не е длъжен да те дундурка. Дундуркали са те докато станеш пълнолетен, оттам нататък си си ти.

65

Анонимен

преди 3 години

Напълно съм съгласен, но при положение, че няколко депутата си дарят заплатите в моя полза за закупуване на нов автомобил!!

64

преди 3 години

Няма значение дали колата е стара или нова. Има значение дали е в изправност!!! По закон технически неизправните коли се спират от движение и се изпращат на проверочен от КАТ, ама не най-обичаме да преоткрива топлата вода...Преди да предлагат закони да вземат поне веднъж да прочетат наличните такива.

63

Анонимен

преди 3 години

До По коректноГазовата уредба не замърсява по-малко. Отделя по-малко твърди частици, но не замърсява по-малко.Между другото, никой не ви принуждава да си сменяте колите: просто няма да можете да ги карате постоянно, но това си е ваш избор. Имате избор да изберете нещо друго.

62

1

преди 3 години

Русофилите в България си мислят, че света ще се върне в 1980 ако БСП, БКП, Фугуранта, и така нататък известни и неизвестни тъмночервени формирования се завърнат на власт, но тези прости и необразовани хорица не са осъзнали, че докато те се подвизават с години и десетилетия във форумите, света се е променил и те са безнадеждно изостанали.Дори и комунистическите им другари в другите страни отдавна са наясно, че държавата няма да ги дундурка: може да ги мачка, но няма да ги дундурка.

61

По коректно

преди 3 години

Ще издават екологични категории!?Ами кола 2000 г. с категория евро 3 и газова уредба, която замърсява в пъти по-малко от по нова кола с евро 5 например ще плаща ли по-висок данък? В бедни държави като България трябва да се стимулират хората с алтернативни горива, а не да принуждаваш бедните да не карата старите си коли. И те не искат, ама в България ако не работиш в чужда ИТ фирма на практика нямаш избор! Българския работодател с любезното съдействие на държавата убиват народа!

60

Анонимен

преди 3 години

Само бойкомобила е се движи.

59

Анонимен

преди 3 години

Да се забрани фъстенето в пленарна зала. Няма еколози там..

58

Герб активист

преди 3 години

Да минават проверка и комунистите. За отделяне на метан. И други не екологично газове. Доказано е че дъртите комунистипръдят повече

57

Анонимен

преди 3 години

Това демокрацията било по голяма диктатура от комунизма който беше в България! ЧЕСТНО! Не е имало такова нещо

56

тото

преди 3 години

Те ГЕРБ понеже повишиха доходите на хората, че почнаха да им взимат и малкото, което имат. Да забранят вноса на стари автомобили? Ам сигурно там интереса си е висок.

55

Анонимен

преди 3 години

Забележете коя е дамата:"Цветелина ЦаневаИзпълнителен директор на асоциацията на вносителите на автомобили"Сега става ли ви ясно, че ви лъжат най-нагло, за да трупат печалби от гърба на бедния българин? Просто искат да ви ограбят.Ако искаха чист въздух,нямаше да унищожават горите и да внасят смет и отпадъци в България,да ги горят!

54

Анонимен

преди 3 години

Ако се вдигне жизнения стандарт никой няма да кара стара кола, но с тези доходи толкова. Те гледат по техния джоб, но на масовката в България джобовете са празни.