38

Анонимен

преди 3 години

САЩ харчат 16 пъти повече за оръжия от Русия и имат близо 5 пъти повече бойна техника изтребители, бобмардировачи, подводници, танкове, хеликоптери... от Русия, докато 50 милиона американци гладуват - скоро американците ще ядат танкове и ракети. А Русия от 10 години заложи на разработката на супер оръжия при които с няколко ракети може да унищожи САЩ и никакво ПВО не може да ги спре. САЩ беснеят, Джо Байдън подскача свирепо срещу Русия и Путин, но нищо не могат да направят освен да насъскват васалите да лаят срещу Русия.

37

Сандо

преди 3 години

изглежда е бил замесен в измисленото отравяне и си е получил квитанцията за това

36

Анонимен

преди 3 години

На ЕС много им харесва да се бърка в чужди работи. На ЕС ще им хареса ли ако Путин се бърка в тяхната работа. Приказката "между съпруг и съпруга не се влиза" важи и в тоя случай.

35

Русия е в 19 век

преди 3 години

На 50 км. от Москва селяните живеят в дървени къщи, спят върху печките след тежък запой, хващат прясна риба от дупки в леда и чакат с канчета на опашка пред цистерни с надпис "квас". За жалост това е състоянието на по-голямата част от населението на Русия извън големите градове, което в болшинството си живее със стандарта и манталитета на 18-19 век.

34

Мяу

преди 3 години

Ще умре ами утре и той ще тръгне по протести. Има човек, има проблем._ Сталин

33

Анонимен

преди 3 години

Разрухата на страните управлявани от американски пионки като Ирак, Либия, Украйна, България, Грузия и Бразилия придобива тотален характер.

32

Анонимен

преди 3 години

До ГосТНа теб ясно ли ти е, че "Путин няма абсолютно никакъв интерес да се занимава с нахални и особено с лекаря му"?

31

Барселона

преди 3 години

Като знам порядките в матушка Русия,той се е дърпал но някой го е убедил...за Родину...за Путину че трябва да гушне букета...

30

COVID

преди 3 години

Има ли някой умрял от "Новичок" ? БОВ или отрова за бълхи

29

Анонимен

преди 3 години

Русия разполага с огромни природни богатства. Същите онези сили които "демократизираха" Либия, Ирак, Египет и други държави, искат да "демократизират" Русия. Сцениря е същия. Един опозиционер, който е жертва.

28

Анонимен

преди 3 години

Всичко е заради анимационните филмчета на Путин. Западняците явно бяха правили компютърни симулации за трета световна война които показваха че няма да е толкова страшно, елитите ще оцелеят, само народа и политиците ще си заминат. Но Путин взе, че започна да им прожектира анимационни филмчета. И сега не знаят какво да правят, като петли в кълчища са, само с измисления ковид успяват да удържат положението и да прикрият провала.

27

Анонимен

преди 3 години

Ми то да лекуваш такъв омраз си е вредно.

26

Анонимен

преди 3 години

Русия е следващата Северна Корея.

25

...

преди 3 години

Няма нищо неестествено.Там насилието,арестите,убийствата са съвсем естествени...

24

Анонимен

преди 3 години

Съществуващата конфронтация между Русия и Запада може да доведе до Третата световна война. Благодарение на силата на руското оръжие и способността му да унищожава центровете за вземане на решения за броени минути бе избегната катастрофата от военен сблъсък на суперсилите. Въпреки това войната за унищожаване на Русия все още продължава в друга област, където световният финансов елит все още има монополно положение.

23

Най-големият

преди 3 години

отровител на руснаците е Кремълското Жуже.За отбелязване е , че сам си организира работата. Тук в България си имаме - Отровно ТиоТук се работи колективно.

22

Анонимен

преди 3 години

Сещам се за един наш специалист по компютърна сигурност дето се спомина по странен начин преди години, около едни скандали с подслушване, та в тая връзка се питам, Баце и Путин да ми да са от една школа ?

21

Анонимен

преди 3 години

Моя въпрос е защо Навални е изпратен точно в Берлин за лечение и от кой? Русия има договор с Германия за лечение? Или по каква пътека става изпращането? Няма ли достатъчно добри специалисти в Русия да го лекуват? Ако е сам се е изпратил в Берлин по политически причини и от страх за живота си, защо се връща обратно? Нещо много мирише в цялата тази работа.

20

Анонимен

преди 3 години

Деликатно са процедирали със Сергей Валентинович..Други направо скачаха от 14-тия етаж...

19

Маските ...

преди 3 години

... падат. А едно време Путин ходеше по форумите на световните лидери и го посрещаха с отворени обятия.