127

Малко за политика

преди 3 години

До Анонимен 118: "Мен не ме интересува какъв е Трифонов. Важното е, че е събрал интелигентни хора..." И къде са тези "интелигентни хора" за да ги видим, да участват в дискусия с опоненти за да преценим колко са интелигентниТъкмо Слави и тези около него, които никой не е виждал носят най-големият риск за резултата от следващите избори. Ще вкарат десетина депутати в НС, хора, които мислят, че са венецът на творението, и, докато се усетим, ще станат нова "патерица" на Бойко в името на "стабилност"

126

Анонимен

преди 3 години

Има PCR има проблем.Няма PCR няма проблем!

125

Вътко

преди 3 години

FFP не FF5 е означението на маските, второ PCR не са не е "златен" стандарт, ами според създателя си не е диагностично средство и не е тест. Все пак има точност от 67%, което е точно като да кажеш утре ще вали, но може и да не вали. Няма смисъл да се чете тази боза до край.

124

Чоко

преди 3 години

В такъв случай забранявайте градския, автобусния и ж.п. транспорта незабавно. Какво чакате ? Да дойде нов щам с дистанция 5 метра ли . А в спалнята с жена ми на каква дистанция да сме, а докторче ?

123

Анонимен

преди 3 години

Я отваряйте всичко и да махаме маски и никаква дистанция да видим какво ще стане!

122

Анонимен

преди 3 години

В Танзания няма вируспитайте президента на Танзания

121

Позитано

преди 3 години

Споко ! Другаря Радев каза на Шипка , че България няма никакви проблеми с този мижав вирус. Другаря Мангъров и той колко пъти каза по телевизията , че такова животно няма ! Хвала на такива отговорни политици и доктори като тях, както и като Другарките Нинова и Йончева , които единствено и само, денонощно мислят за народа си !

120

Тикволандия

преди 3 години

Сега дистанция 2.5 метра! Какво още ще измислят министър Ангелов и Мутафчийската дружинка. Само знаете да приказвате, а по процент ваксинирани сме твърдо на опашката на ЕС.

119

Анонимен

преди 3 години

спирайте всичко..вечерен час и разрешено излизане до аптека.лекар и хран.магазин..какво ми философствате само..какви фитнеси и молове и училища отваряте...ресторанти и кафенета...

118

Анонимен

преди 3 години

Даа, след "смъртоносната пандемия" се оказа, че в една от най засегнатите страни, Испания, през 2020 са починали 17 000 човека по-малко в сравнение с 2019г.Спукана ви е работата, кунчев!

117

Анонимен

преди 3 години

Искам 2,5 години дистанция на кунчевци от медийното пространство. Стига са ръсили вируса през медиите.

116

Анонимен

преди 3 години

Къде са тези болни? Някакви потайни ли са?Това е най- тайната пандемия на света - несъществуващ вирус, скрити болни, симптоми които са безсимптомни. А са мани е ха-ха

115

Анонимен

преди 3 години

Дявол Кунчев

114

Анонимен

преди 3 години

Г-н кунчев, моля да ми обясните по какъв начин една медицинска сестра може да спазва дистанция от 2,5 метра при преглед на гърло например на ученик,дете в предучилищна възраст ?Как от такова разстояние ще се вкара шпатулата в устната кухина за да огледа последователно лигавицата, езика, небцето, глътката, сливиците

113

1-n

преди 3 години

Къде са ваксините за обикновените данъкоплатци, стига лъгал

112

Анонимен

преди 3 години

И сега да си припомним отново началото на представлението.Месец март, пред камерите се нареждат този ветеринар, шефът на пожарната, полицай, математик и коремен хирург за да ни спасяват от "вирус".В държавата няма регистриран "смучай", но градовете са затворени с КПП-та, а външните граници - отворени.Сценария ли ви се струва калпав или актьорите са некадърни?

111

Хом

преди 3 години

На Кунчев му трябва един хубав *** да се отпусне малко, че много напрегнат ми се струва!!!!!!!

110

до неразбралите

преди 3 години

Слави е школуван ат ДС бре !

109

Алигербов изгоре...

преди 3 години

а кръчмарството умрe !

108

сс

преди 3 години

явно са внесли и тирове с ролетки и метри......увеличава се асортимента от стоки срещу ковида....