56

Анонимен

преди 3 години

Поздравления за осъзнатите руснаци, че повече така не може. Така не се държаха нито Горбачов, нито Елцин.

55

до АнонимеН

преди 3 години

ОДОБРЕНО Е ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВСЯКАКВА СИЛА СРЕЩУ ЗАТВОРНИЦИТЕ В КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ФЕДЕРАЛЕН ЗАТВОР!-------------Ами на туй му казват обмяна на опит с демократическия Федерален Затвор у Щатите!Единствения недостатък е, при тзи обмяна на опит е, че руснаците нямат афро-американци у затворите...

54

АнонимеН

преди 3 години

ООН ДА СЕ СЪБЕРЕ И ДА БОМБАРДИРА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ФЕДЕРАЛЕН ЗАТВОР !!АКО НЕ ООН ТОГАВА ФАЩ С НАТО ИЛИ БЕЗ НАТО!!!!

53

Тато из Правец

преди 3 години

Навални е криминален престъпник осъден за злоупотреба с 500 000 долара държавни средства!!!

52

АнонимеН

преди 3 години

КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ФЕДЕРАЛЕН ЗАТВОР ДА ПЛАТИ 1 ТРИЛИАРД ДОЛАРА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА УКРАЙНА ЗА КРАЖБАТА НА КРИМ!

51

Анонимен

преди 3 години

Не се заблуждавайте, тези протести няма да донесат свобода на народа. В Империята на Злото, която е фрашкана с петрол и природни ресурси винаги ще властват олигарсите. Днес са едни утре са други, но са в системата. Системата не може да позволи да се разруши. Олигарсите ще наредят да пръскат протестиращите с новичок и протестиращите ще бъдат напръскани. Ако не се успокоят ще има и радиация. Олигарсите никога няма да се откажат от петрола. Ако щете ми вервайте.

50

АнонимеН

преди 3 години

КАК СМЕЯТ ТЕЗИ ЗАТВОРНИЦИ ДА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ РЕЖИМА НА ФАЛШИВИЯ ***

49

Анонимен

преди 3 години

Има много видеа в Тубата за изоставени къщи и обществени сгради.Има палатки по тротоарите,а къщите зад тях са празни.Ето линкhttps://youtube/results?search_query=homelles++in+usa

48

до ha ha

преди 3 години

по цял свят Властта определя кое е разрешено и кое не - изглежда само в Русия това се определя от т.н. 'опозиция'!Само не казахте колко са 'умрели от медицински причини' - като в Капитолия?------------Абе, друго си е кога те бият с Демократични Палки и кога те стрелят с Демократични куршуми!Все едно да кажеш, че тъ е блъснало ЗАЗ-че (от мъничките)!Срам и позор!!!!!Виж, друго е кога кажеш, че тъ е газил Крайслер!По-авторитено е и някак си демократино звучи!

47

АнонимеН

преди 3 години

ОДОБРЕНО Е ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВСЯКАКВА СИЛА СРЕЩУ ЗАТВОРНИЦИТЕ В КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ФЕДЕРАЛЕН ЗАТВОР!

46

До ha ha

преди 3 години

Абе корав народ тия Руснаците - не щат да *** "по Медицински причини"...

45

Анонимен

преди 3 години

15000 протестиращи в цяла Русия в подкрепа на Невалидни!И тоя щял да бъде новият"лидер"

44

Ок

преди 3 години

Нидерландия гори а те се мешат в Русия, това е хибридна война. Добре че повечето се разумни и не се ловим на фейка.

43

АнонимеН

преди 3 години

НАДЗИРАТЕЛИТЕ В КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ФЕДЕРАЛЕН ЗАТВОР ДА СЕ СТЕГНАТ И ДА ПРЕМИНАТ КЪМ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ОЩЕ ПО ГРУБО МЛАТЕНЕ НА ЗАТВОРНИЦИТЕ ПРЕДИ ДА СА ПОЧНАЛИ ДА ГИ МЛАТЯТ ТЯХ И ТО ЗДРАВО!!!

42

Американец

преди 3 години

в америка имаме 35 милиона бездомници и хич не му пука за протестиращите в Русия и особено за гладните българи които коментират :)

41

ha ha

преди 3 години

по цял свят Властта определя кое е разрешено и кое не - изглежда само в Русия това се определя от т.н. 'опозиция'!Само не казахте колко са 'умрели от медицински причини' - като в Капитолия?

40

до Анонимен

преди 3 години

И през 1917год. комунистите бяха 0,02% от населението ,а тя каква стана----------Верну, бе!Абе, затуй ли комунистите и лидера им Зюганов не само, че подкрепят протеста в защита на а. Налний, ами са, и сред протестиращите!?Еййй..., другарите пак съ решили Депропреират Частната Собственост!!!!!!-)))))))

39

Анонимен

преди 3 години

Във Вашингтон като имаше стотици хиляди на протест и половината страна е срещу Байдън, оня да не би да се отказа да е президент?

38

РАНО Е!

преди 3 години

Банкрутът на Примитивна Рус ще настъпи чак през зимата на 2022 г., а тогава путинистите у нас ще трябва да са стегнали куфарите за бягство...

37

Щирлиц

преди 3 години

До Слава Укран БРАТЯИзмислените от западняците хохоли не са ни братя.