12

Българин

преди 16 години

Промяна трябва да има. Не революция, но не и застой. Сегашното управление в много отношения издиша. Ако хората на площада са коректив за управляващите, проблем няма да има. Ако депутатите са оглушали обаче, ще има проблем. А Румен Петков е нагъл некадърник. В много случаи той поставя правото на силата над силата на правото. Ако Петков се върне малко назад в историята, ще види достолепната постъпка на Николай Добрев. Последният заслужи уважение, съмнявам се обаче Петков да постъпи като него.

11

Един

преди 16 години

Изборите ще бъдат претсрочни.Ще бъдат...

10

преди 16 години

НАГЛИЯ *** петков СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ЗАПЛАШВА ХОРАТА НЕСЪГЛАСНИ С УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА ПАК СТАРИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОХВАТИ, САМО , ЧЕ ТОЯ *** ЗАБРАВЯ, ЧЕ СЕГА Е 21 ВЕК И НАРОДА НЕ Е ОНОВА ПОКОРНО СТАДО КОЕТО БЕШЕ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ

9

Sve

преди 16 години

Дано се промени нещо,защото всичко тръгва на зле.Тези вдигнаха цените тихомълком. Може всички да пюят Костов,но при него беше много по-добре. На мен не ми стигат 20 лв. когато вляза в магазина да си купя нещо за вечеря!!!! Уж вземам все по-голяма заплата,а парите все повече не стигат. Дано се осъзнаем и да ги свалим.Аз ще тръгна от варна и утре ще бъда там. Нека повече хора го направят!!!!

8

Непукист

преди 16 години

Единственият начин за справяне с корупцията е мажоритарен вот(за непросветените гласуваш за определен чове а не за партия) с едно допълнение , да му бъдат отнети делегатските права при уличаване в корупция или друго престъпление. До сега никой не отваря дума за това и на дневен ред този въпрос не е поставян нито от опозицията, нито от управляващите. Помислете си за това. Защо само по форумите тук таме някой повдига този въпрос и никой не му обръща внимание. Защо ли.....?

7

Шмиргела

преди 16 години

Когато всичкото бакшиш блокира парламента и града, се чудеше как да им угоди та да отмине бурята.

6

преди 16 години

ДЕПУТАТИТЕ СЕ СТРАХУВАТ! Когато този *** народ трябва да отиде да гласува за тях, тогава депутатите ,защо ли не се страхуват.

5

prokazaa

преди 16 години

Нали работи политическата система, нали коалицията си изпълва плана за подобряване живота на гражданите! Защо се заграждат? От какво ги е страх?

4

Караславов

преди 16 години

Страх ги е мършите....страх

3

pobeda

преди 16 години

mnogo sme,silni sme,6e ti go na4ukame gospodin fontan.ne me e strah ot jalkite kuki.

2

любопитен

преди 16 години

ще се оправи ли корупцията? Ако дойдат други, как ще я премахнат? Къде по света няма корупция?

1

преди 16 години

Откъде тръгват автобусите от Пловдив?