118

Анонимен

преди 3 години

Долу Мутрата от СИК!

117

Анонимен

преди 3 години

Ти ни представлявали!Не думай!Представляват единствено,но като прислуга криминалния контингент от позабегналите на топло и в съседство и др. подсъдими олигарси който им плащат да покажат бездарието си.

116

Та какво да кажа:

преди 3 години

На господата от жандармерията и на трите власти, както каза един мой бивш работодател като ми даваше последното ми заработено заплащане: Мисля, че ти дължа пари! А на много малко хора им отиват парите тия дни, айде да видим на кой ще му отиват парите ... Аз си взимам заплатата, става въпрос за допълнително заработеното ...

115

До 174

преди 3 години

Издишаш,издишаш,плочата сдаде!

114

Анонимен

преди 3 години

Вече няма майки в Системата ни убива. Има само пияндета и алкохолици

113

Анонимен

преди 3 години

Тролаци герберастийски имате още две заплатки, после - пари нема бегайте!

112

Аз нямам претенции:

преди 3 години

Да съм нещо повече от което съм! Исках да съм една стъпка повече от майка ми по поговорката, че родителят е лъкът и тетивата, които изстрелват стрелата по-далече от колкото са те! Големите на времето ми отнеха и т'ва - аз пък изпоизтрепах малко големи? Големци! Виж каква закачка има в българският език? Големци по какво? По интелект?Ваньо не знам дали ще ме разбереш мойто момче, ама на много малко хора им отиват парите тия дни?

111

Случаен минувач

преди 3 години

А, сега се сетих. Подвизаваше си по форумите като АТИЛА.

110

Каква е разликата?

преди 3 години

Maeth - означава смърт - която вдъхва живот на нещо друго. Aemaeth - думата означава нещо съвсем различно - истина. Истината убила големът истината, че е просто купчина камъни оживени от магията на магьосника. Така и тези големи създадени през деведесетте са просто изкуствени творения, християнската религия също е едно такова изкуствено творение. И всички тези големиии вилняха и унищожаваха? И до каква степен? И после аз виновен, че Ветко скочил от ужас през прозореца - Истината за него го уби!

109

Случаен минувач

преди 3 години

До смърт за банкянскияТи явно не си пиеш хапчетата редовно.Помня те аз, ти си един *** от Плевен ли беше, някъде от този край. Преди години беше похитил автобуса Варна - София, беше казал, че си сложил бомба в багажното.Явно не си се излекувал.

108

Анонимен

преди 3 години

Тея пак ли разнасят вируса . ПочвЙте ефекти присъди...всички в затвора. Това е антидържавна дейност.

107

Фен на Бойко

преди 3 години

Само ГЕРБ! Само Бойко! Да живее България!

106

К'во за тия?

преди 3 години

Еми сега ще ви обясня моята теория: В приказките на Якоб Грим - един вълшебник решил да сътвори човек от камък и глина, по подобие на титаните и гигантите - от природна стихия да създаде антропоморфно творение, което да не може да мисли съвсем - то е стихия, какво искаш да мисли? Кръстил го Голем - обаче каквото и да правел не можел да го съживи и написал на челото му думата и заклинанието Maeth - Смърт. Големът оживял. И бил създание знаещо стихиино да руши.За да го убият дописали Ае - АЕMAETH!

105

Киро от парка

преди 3 години

Mачкай Бойко! Щом комундeлите квичункат като пpace на Коледа , значи си вършиш добре работата.

104

До 142

преди 3 години

Руската връзка я спестяваш?Що така к,ви?

103

Елементарно:

преди 3 години

Две перални и машини за източване на държавни и народни пари и то машини на чужда държава и нейната "компания" - къде могат да избягат и двамата - на едно и също място! Те всъщност си мислеха, че това "бягство", а то си беше евакуация, защото главния прокурор и Интерпол ги подгониха.Та идеята беше да се спретне едно превратче на Борисов и те да се върнат необезпокоявани и триумфално в България и "да си върнат държавата"-доколкото си спомням не е нито тяхна, нито моя, нито ваша, а е споразумение

102

Кико

преди 3 години

Другарят Череп какво мисли по въпроса? А другарите Малък и Голям Маргин? Още, живо ни интересува, Карамански, Крушата, Главата, Компиро и братя Василеви как биха коментирали случващото се, ако бяха живи?

101

К'во за Ветко?

преди 3 години

Вероятно никой никога нямаше да хване Ветко, ЦРУ си го бяха скрили много добре, обаче имаше един проблем - освен, че Ветко беше пълен , той от много години се друсаше и не беше много добре с главата, беше си направил няколко бушона дето да каже, че те са виновни - то това е цялата идея на компартментализацията - Ветко си знаеше, че ЦРУ могат да му светят маслото по всяко време, той мислил навремето много отдавна как да се измъкне топвайки няколко свестни хора е така избрани ...

100

Анонимен

преди 3 години

Дошъл е нов транш от Дубай.

99

Анонимен

преди 3 години

В шайката на Гроб няма нито един човек, роден в град!