136

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 136: Какво плащат САЩ за базите? На някои плащат, а на други - не. Който сам си подава задните части не получава нищо.

135

Анонимен

преди 3 години

БСП са дясна партия от олигарски. Но хората помнят добрия живот при социализма и гласуват за тях, предимно по възрастните, без да си дават сметка, че БСП няма нищо общо със социализъм освен името.

134

Анонимен

преди 3 години

Дайте малко снимки на Пуси райът, де! Те са най-интересното нещо от целия измислен протест. Другото сме го гледали у нас много пъти вече.

133

Анонимен

преди 3 години

Защо българското правителство и медиите мълчат за убийствата на протетиращи в САЩ?

132

Малко за политика

преди 3 години

До Анонимен 127: Да, това е дежурният отговор: БСП няма нищо общо със социална политика. И това по правило го пишат хора, които даже не знаят каква е разликат между лява и дясна политика.Само един пример: БСП отдавна предлага актуализация на всички пенсии. Има хора, работили по 40 години а сега получават минималната пенсия.А какво получиха от ГЕРБ - по 50 лева до изборите. И не са малко: милион двеста и седемдесет хиляди пред декември миналата година са получавали под 360 лева (сега 380).

131

Гвоздинка

преди 3 години

по-добре бедни и с ф-16 отколкото па бедни с Грипен.

130

Анонимен

преди 3 години

А САЩ какво плащат за военните бази които са разположили на васалната територия?

129

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 130Защо информационната служба на КГБ не разкаже за незаконните задържания, побоите и незаконните присъди срещу тази група?

128

Minuva42

преди 3 години

Арогантност ли е безочие ли е....Да активираш всичкото *** под такава новина

127

Анонимен

преди 3 години

България с F-16 стана освен най-бедна, и най-глупава.

126

Анонимен

преди 3 години

При социализма се живееше много по-добре от сега.

125

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 128"Само не разбирам тази агресия към Русия и др държави при положение че Бг вече е по-зле и от Северна Корея.Върнахме се в соца.."Аз не мога да разбера друго. Нали в Северна Корея построиха Рая на земята, защо я давате за лош пример? Соца - същата работа, там не беше ли рая, бе другарЕ?Между другото, ако в България е станало толкова "зле" как е в Русия, където и минималната и средната работни заплати са по-ниски от тези в България?

124

Анонимен

преди 3 години

Мария Альохина и Люся Щейн от руската група "Пуси райът" блъснали полицай с колата си по време на задържането им. Заслужили са обвинение за опит за убийство на длъжностно лице при изпълнение на служебните си задължения.

123

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124Значи докато ние сме хранили тия некадърници, те са ни пробутвали непотребно желязо дето за нищо не става!Егати, как сме се минали, но то нормално, то нас СССР редовно ни минаваше. Толкова, че на червените мозъци и до днес им става хубаво дори само като се сетят.

122

Анонимен

преди 3 години

Само не разбирам тази агресия към Русия и др държави при положение че Бг вече е по-зле и от Северна Корея..Върнахме се в соца.Семкова-Мечкова, точно като едно време.Тато опъне Ненкови започват привилегии и постове.Да не говорим че Боко вече е за списание Форбс щото е в топ-100 наНай-богатите в света.Айде Ница с тия глупости Навални-Мавални!!!

121

Анонимен

преди 3 години

А бе добре че не купихме умрелите шведски фърчиплани Грипон другото *** дойди

120

Анонимен

преди 3 години

Какво общо има БСП със социална политика, винаги са водили десни политики като са били на власт, клявкат само докато се докопат да властта после седи гледай.

119

Анонимен

преди 3 години

Пентагонът: Срокът за производството на осемте българските F-16 е удължен до 2027 г! 1,3 млрд.долара или около 2,2 млрд.лв към момента на сключването на договора между САЩ и България, бяха платени наведнъж от българското правителство. Плащането бе одобрено и от парламента.

118

Анонимен

преди 3 години

До 1989 г. българските ВВС са получили и експлоатирали общо: 224 МиГ-21, 90 МиГ-23, 4 МиГ-25, 22 МиГ-29, 23 Су-22, 31 Су-25, 44 Ми-24, 18 Ми-8s всичко 460 машини. Всичките дадени безплатно срещу износ на селскостопанска продукция.

117

Пак по опорката?

преди 3 години

До Анонимен 122: И колко години са минали оттогава? И колко неща са се случили. Остави историята на историците.