438

А бе

преди 3 години

Румянка била тука,само рекламата е изменена!

437

473 ???

преди 3 години

Лекето МАНУШЕВ ??? ГОТИН ИМШ ЛИ ИДЕЯ КАКВИ ГЛУПОСТИ ПИШЕШ. Или намекваш, че морските и по морето щяха да гласуват за него? Грешиш жестоко. Всичките тези паркетни адмирали Манушев, Гагашев, Цеков са от най - долните предатели и ***. И това не е тайна за никого

436

Коментатор

преди 3 години

Ако Герб бяха разменили Цецка Цачева и Вицеадмирал Пламен Манушев като кандидат за президент и вицепрезидент , днес никой нямаше да се сеща кой е Румен Радев.

435

Радев-Божков

преди 3 години

Кой е тоя Навални, за какво се бори и има ли почва у нас?

434

Мууунчо

преди 3 години

Мъка, мъка. Спрете да плюете Радев. Той толкова си може! Затова мислете кой ще изберете на президентските избори есента

433

Койчо

преди 3 години

По време на инспекцията една жена извика оставка чекмеджета кюлчета а бойчето погледна като пръднал.Голям смях

432

Анонимен

преди 3 години

До пак минус Е инспекции правил друго кво работи. Като инспектира пътя да Рилският манастир след десет дни не се ли срути.Метрото пък пропадна, че и комунистите са виновни. Варна кръговото също, чакаме морето да дойде до Търговище и пристанище да има.

431

Анонимен

преди 3 години

Я,първата дама пак е плещила глупости...

430

Ани

преди 3 години

Аз съм критична към Радев почти от първия ден на встъпването му в длъжност. Но след като видях снимки на шкафчета с евро и пистолет отгоре в личния му профил, той пропадна напълно в очите ми. Така че нищо неочаквано.Слаб, безличен президент. Ще оглави класацията на най-пренебрегваните президенти в милата ни родина.

429

пак минус

преди 3 години

Борисов прави редовната си инспекция, а пРезидента скрит на топло в президентството започна да се крие зад "хилядите протестиращи" които разнасяха ковчези и бесилки поради което народа отхвърли с отвръщение.

428

Анонимен

преди 3 години

Целта на фигуранта е една - президентска република официално, съветска диктатура реално. Така че, ако някой му вярва, е безподобен ***!!!

427

шмatka

преди 3 години

И кой е тоз навални и има ли значение за България? Май не!

426

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев е хейтър на България. Няма какво да каже за Навални. Страх го е да не му пратят чорапи с Новичок.

425

Стигааааа !!!

преди 3 години

Борисов стига мъчи Радев !Как да каже нещо, като той е поставен от Решетников, на този пост със задачата да обгрижва задните части на Путин !

424

BGN

преди 3 години

Голямо затапване на ББ, не мое спа от Яд !!!

423

Зеления Чорап

преди 3 години

Простия човек, когато го питат нещо и не знае какво да каже, отговаря с, а ТИ.Бедна Българио, президент резидент на Русия -- някаква личност от КГБ на име Решетников му дърпа конците

422

ПУТИН Е ПЪТНИК ....

преди 3 години

ФИГУРАНТА ---СЪЩО!!!!

421

браво

преди 3 години

на президента Радев

420

Анонимен

преди 3 години

Герберастите хем са прости, хем некадърни. Графиня Фон Дупкова една улица не мове да направи, а Баце откъдето мине, само срутища. Няма да имаш време да си харчиш пачките, Баце, американците ще те принесат в жертва, за да се харесат на народа. После ще си назначат нов ***, ама не толкова *** като тебе.

419

КНСБ

преди 3 години

Ало,този,нещо не си добре със зрението или що - НИКОГА не е имало ХИЛЯДИ протестира щи !!! Имаше достатъчно,които викахме Импийчмън на президента и да си подадеш остав ката,но твоя милост си направи... оглушки ! Е,толкова можеш,но и децата знаят,че не е хубаво да се лъже!!!