Снимка: БГНЕС

След като по-рано, по време на традиционната си съботна инспекция из страната премиерът Бойко Борисов призова президентът Румен Радев да коментира ареста на Алексей Навални, отговорът от страна на държавния глава не закъсня. Ето и какво се посочва в позицията на президента:

"Борисов не се трогна нито за битите български протестиращи и журналисти, нито за отравянето на Емилиян Гебрев и други български граждани.

Още по темата

Сега се прави на радетел за демокрация. Защото вече приключи с тази в България, затова "освобождава" други народи. За мен проблемите на българската демокрация са прекалено драматични, за да ги крием зад загрижени, театрални пози. Оставям тази роля на Борисов", допълва държавният глава.

 

Коментари Напиши коментар

564

Гамен Грипенов Ветов

преди 1 месец

Не знам ка а,ма не е тъй?!А за всеки случай не пречи да са допитвам до др. Решетков!
Нищо не казвам и пак повтарям!
Сричам бавно,щот мисля трудно!
Вето,вето,вето и пак вето!
Десо ма,сложи ли джоланя,че аз ша мина да си зема 16те бонки
и можи на връщани да ти купя лап топ за пауър пойнтя!!
Айде чао камарадас,че имам час с Черепа,да видим какви манджи ще джуркаме до изборите?!С отровни гъби ли ще са или с биволско от рибицата на крушовска би во ли ца!Колкуту до Навални,Кой бешетой,чи не гу повня?!

563

ХАЙДЕ ДА ВИДИМ

преди 1 месец

Колко дълго може да мълчи ДРУГАРЯ ФИГУРАНТ , какви ЛУПЕНГИ СЕ Е научил да прави и как ще се изхлузи като ОБВИНИ и оплюе друг, като истински комунист !

562

ГАД КОЗЛУДУЙ

преди 1 месец

БОЙКО Е НАЙ - ДОСТОЙНИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ , И ОНЯ ЗАВИСТЛИВ ,СЪСЕД ,ДЕТО МУ ПОДЛИВА ВОДА НЕ ПОСТЪПВА ЧЕСТНО .