123

haha

преди 3 години

Изобщо не са ми за липсвали нито моловете нито ресторантите. Да ги отворят, все едно нищо не е станало.. ***

122

Кръстеееееввввв!

преди 3 години

Имам петдесет ученици без техника за работа заради тебе Кръстев! А тая дето я има е морално остаряла и крайно недостатъчна та на всичкото отгоре някой и попипва в училище да вземе к'во може, че са ни отписали!Къде е 13 мегапикселовото Касио *** скапан??????

121

Анонимен

преди 3 години

Нали вчера професори говорят че ще има трета вълна ! )

120

Анонимен

преди 3 години

Рано е, бе, "Буда"-ла!!!!!!Отвориш ли ги сега, през Февруари ръстът на заболеваемоста ще скочи двойно!!!!!Да не говорим, че от Октомври до края на Март сме в така наречения грипен период!

119

-

преди 3 години

Стига сте писали за този нелегитимен "управник"!

118

Викторееее Кръстев

преди 3 години

Кръстев, един път в живота си съм преписвал на изпит, ама имаше условие целия Випуск преписа. Покойният Илия Стойков казваше, че сме предимно художници и че творчеството в училище не е вербално много. Та аз си бях научил де - ама понеже всички си погледнаха малко и аз да не съм зубъра на випуска и аз си погледнах и на всичкото отгоре ми писа Много Добър 5 по възрастова психология. Викторе "Попреписахме малко" - нали не си мислиш, че няма да позная, че си преписвал от мене и от покойният ми шеф?

117

иво

преди 3 години

Боко Тиквата да не мисли за ресторантите.По-добре да мисли в коя килия и в кой затвор ще бъде.Натам отиват нещата.

116

Благодаря

преди 3 години

На българоиндийците, че не направиха кмет на София оная *** кюстендилска слива...

115

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

КАТО НЯМА БОЙКО ИМА ЦЕЦО! И ПАК СТЕ ДОЛУ ДРУГАРИ! СОЦИАЛИЗМА УМРЯ И НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ! НО ВИЕ ЩЕ ОТИДЕТЕ ПРИ НЕГО ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ!

114

Анонимен

преди 3 години

еднокнижника какво друго да иска - каквото му кажат неговите приятели мутричките с хотелски вериги и ресторанти - това ще прави, за да има кеш в чекмеджетата...

113

Като чета тук

преди 3 години

Ставам много благодарен на българоиндийците, защото, както червенотиквиниците твърдят, техния вот държи Борисов на власт...!

112

Анонимен

преди 3 години

Ей мина ми живота в този преход и селски "политици"... добре, че поне излизах малко в западна европа да видя как живеят хората в нормалните демокрации...

111

Анонимен

преди 3 години

Заради тия избори ще се заразят бая хора ако отвори ресторанти и хотели.

110

Анонимен

преди 3 години

Да се мисли за стрижене на червени овци и двойна ограда на кошарата.

109

Анонимен

преди 3 години

ТАЗ ГОДИНА РЕФОРМА В БАН. ВСЕКИ КОМУНИСТ Е БАН.

108

Анонимен

преди 3 години

Борисов не може да "поиска". За това си има министри и институции. Няма друга държава в ЕС където министър председателя обикаля наляво и надясно и раздави мангизи от бюджета и да нарежда кой какво да направи. Ало БАЙО, дори Тодор Живков не го правеше това.

107

до Дафин

преди 3 години

първо ще ти изпратят Румбата-фигурант

106

алибегов

преди 3 години

айде отваряй баровете че идат избори, 500 хиляди са в бизнеса и ще гласуват за герб ако ни подкрепи сега. стига карантини и глупости

105

Анонимен

преди 3 години

Другарите социалисти да тичат да работят в БАН, там са добре дошли при техните другари. Като свински черва са. Да потърсят другаря Хаджитудоров, ще го чуят отдалеч и ще го познаят по дрънкането на петолъчки в кратуната.

104

до 108

преди 3 години

защо не идеш да обясниш това на франсетата... там вечерния час е от 18 часа до 6 сутринта, ама у нас нали и образованието е по-качествено и мидицинските институти, даже ако питаш протестър от ОФ-то на Румбата ако бяха на власт те България ще прави по-добри автомобили от Франция, че и собствени самолети или поне шведски или ***