93

Анонимен

преди 3 години

Наивен популист

92

Анонимен

преди 3 години

След неуспешния опит за революция,в който Радев, като един Тръмп, вдигна юмрук, вместо да посочи с ръст, като Доналд, за щурм към парламента и сваляне на властта, се опитва сега да шикалкави с изборите. Парламентът бе залят с червена боя, хвърчаха изпочупени прозорци...подобно на Капитолия. И Деса се скри, като Мелани, но срамът от погазването на конституцията, демокрацията и президентската институция и за двамата остана записан, като срам и позор в човешка история.

91

Fu and u mf momma

преди 3 години

Чебурашке, да мълчиш, гном.Искам те ТИХ.

90

анономен

преди 3 години

Пълен фигурант е ако си мисли че в момента върши нещо. Провален мъж, провален политик, летец с никакъв опит, обаче алчната му душа иска власт

89

САМО ГЕРБ!

преди 3 години

ИТН ще спечелят изборите, защото аз и много други хора ЩЕ гласуваме за тях, колкото и да не им се нрави на *** от ГЕРБ, ДПС и БСП.Трябва да слезете малко на земята, защото сте се взели много насериозно. САМО ИТН!

88

Радев-разединител

преди 3 години

Станишев подкопа доверието в БСП, *** продължава да дълбае в тази посока, но Радев ще ги довърши. Откъде извира тази омраза? А трябваше да е обединител ! Жалко, пак не случихме с президент. По-точно избрахме си най-слабия и неадекватен президент до сега...

87

Анонимен

преди 3 години

С избирането на Байдън за президент,ерата на крадецът окончателно приключи! Въпросът е? Какво ще правим с България след това,за жалост няма читави люде на хоризонта и това прави задачата(изборът)ни още по труден.

86

Сата НАТО

преди 3 години

Обръщението "баце" всъщност го популяризира Славчо Трифонов, преди това аз не съм го наблюдавал в природата, въпреки, че съм от София и общо взето съм (бях) в течение на уличния жаргон. И от разни северозападни елементи не съм го чувал. Но наскоро го открих в едни македонски скечове от 90-те години. Мисля, че Славуца е плагиатствала.

85

Василев

преди 3 години

Президентът кряка, вряка и вдига необразима гюрлутия, а тези които трябва да направят технологичния скок на българската държава и икономика, или усвояват държавни и европейски субсидии и си живуркат без да си напрягат мозъците, или се правят на велики по медиите, или работят като слуги за чужди компании!Много ми е интересно с какво ще дръпнете напред, ако умовете не се впрегнат сами да работят за българската икономика!А за да се впрегнат , трябва да имат някакъв багаж!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

84

Бойко Менгеле:

преди 3 години

Може ли някой да каже на Севда да спре да пръхти на камера, докато ме снима, защото мен ме е страх да и опонирам, за да не ми начупи канчето?

83

лелелее

преди 3 години

Най-доброто решение в интерес на българите е.....ако хванете гората и никога не се върнете повече да ламтите за власт и управление на държавата. Тогава ще сме спокойни,че няма да има кой да се продава за пари уж за "благото на народа."Прав ви път и попътен вятър....както се казва.

82

ИСТИНАТА

преди 3 години

Бойко Тиквата е един заблуден човек.Цял живот обкръжен от хора, които му клякат и му *** г*за, той е сляп за огромната маса хора, които не са подлизурковци, а в България това са доста хора. Поне половината население.Ще ви дойде акъла, но късно.

81

Анонимен

преди 3 години

Абе тоя и жена му не го търпи вече. Що ни го показвате?

80

Верен Тролски Анализ

преди 3 години

Троловете Тонката, пияница мистик и Чебурашка са един и същи човек, вероятно Севда Пръхтящата на камера Арнаудова.Програмата им е следната:- Тонката - туризъм и социални теми- Чебурашка - МИО- пияница мистик - подземен свят и кримиНамерете го тоя *** и му набийте шамарите, защото на мен не ми се занимава.

79

Анонимен

преди 3 години

*** и Гергов се скараха за парите от кражби в червените общини! Пеевски е на страната на ***!

78

Анонимен

преди 3 години

до Чебурашка Е, то оставаше и нс тях да не им помогне, та да се изложи публично. Не е важно какво прави пред хората, а какво прави, когато си мисли, че никой не го гледа и слуша.

77

Анонимен

преди 3 години

Генерала Гном и Рубашкин си паснаха по плюенето срещу Боко!

76

Анонимен

преди 3 години

Най-слабият президент досега. Това става като се гласува за една празна фасада. Решетников е пропуснал да напише, че и акъл трябва. И имаме един застаряващ военен манекен за президент. А колко щети нанесе само на държавата ни.

75

Град На Дуй

преди 3 години

Пръц, ухае прекрасно г-н пРезидент.

74

Василев

преди 3 години

Радев е антиционист, това се вижда с невъоръжено око!А Бойко Борисов е галеното дете на световните ционисти!България е една квази държава с ограничен ресурс, финансов,човешки,суровинен, която няма никакво бъдеще и ще загине , ако не е съюзник на световния финансов елит, и да се възползва от световните пазари и колонии, които се експлоатират!Радев е лансиран от една деградираща интелигенция,учени и професори, които не са изнесли една лекция в топ пет университета в света, или имат ноу-хау!ЦРУ