354

Анонимен

преди 3 години

След ваксиниране няма да има протестиране и всичко ще е много добре безпаметно ще сни и ще правят с нас експерементас.

353

АК-47

преди 3 години

Жените в тази измислена страна, като станат на определена възраст, озверяват. Хванете това Пелоси, продължете през онова злобно Хилари, и ще ви се изясни деградацията им. Злоба, агресия, човеконенавистничество са изписани на лицата им.

352

Анонимен

преди 3 години

Към троловете на Радев обръщението също трябва да е ТО. Че са джендърска сг-ан

351

Анонимен

преди 3 години

Откачалниците от САЩ се премятат стремглаво към бездната.Останаха ли нормални хора изобщо там?

350

Българин

преди 3 години

Глупава проклета вещица, колко още години ти остават на тази земя, която ти мърсуваш с беззаконията си ?!? Проклет е този който злото нарича добро, а доброто нарича зло и въвежда беззаконието като закон. Утре душата ти ще бъде взема от тебе глупачке и какво ще правиш като се окажеш в Ръцете на Живия Бог...как ще се измъкнеш и с какво ще се оправдаеш ?!?

349

Анонимен

преди 3 години

Време е Нанси Пелоси най-после да се пенсионира, та да си кърка на воля без да се крие. Гони я абсолютна алкохолна деградация.

348

Българин

преди 3 години

На Небето има Царство, а в адът има демократия. Който е избрал демократите е избрал ада със всичките му гадости.

347

Българин

преди 3 години

Това е реалността-богът на демократите е дявола на когото те служат и му се кланят истински а не на шега. Което ви очаква е Содом, убийства, войни, всякакво зло и грехове. Обаче краят ви ще бъде страшен и за вас самите....

346

Българин

преди 3 години

Ето това са демонократите и вещицата пелоси - проклета вещица - баба Яга Дже-нд=ърката- това очаква избирателите на демократите - Содом, а не Америка е вашият бъдещ дом. Проклети безпризорници, като отхвърлихте Тръмп отхвърлихте Бог и адът ви очаква.

345

До 382

преди 3 години

Май си забравила, че от две години насам в САЩ съществуват официално 31 пола? И, за съжаление, това не е майтап!

344

Даскал

преди 3 години

Ти да видиш! А английската граматика няма ли са променят? Защото там има мъжки, женски и среден род...има и лични местоимения - той, тя, то?Ша стани егати галимацията, Шекспир ще се обърне в гроба!

343

До цент

преди 3 години

Ми хората са стадо без родова и семейна памет защо са им майки и бащи и защо да протестират като е по лесно да пеят и да блеят. Стадо на пък ваксинирано и регистрирано.

342

Анонимен

преди 3 години

Да започнат да дават примери ,например мъжете демократи да уринират клекнали хеххеех

341

Анонимен

преди 3 години

Ще плачат с глас за нормалния човек, когото изгониха с измама и лъжи и клевети.

340

Bond

преди 3 години

Родните *** са притаили дъх и стискат палци това да стане и в България.Сороспийските медии подготят одите си за това революционно решение.А думата "negro" от романските езици кога ще бъде премахната? Ще наложат санкции на страните ли?

339

Анонимен

преди 3 години

КОЙ НЕ ХАРЕСВА БЪЛГАРИЯ, ЕВРОПА, САЩ- ХВАЩА ПЪТЕКАТА И В РУСИЯ- ВИСОКИ ЗАПЛАТИ, НЯМА БЕЗРАБОТИЦА, ЕВТИНИ И ДОСТЪПНИ ИМОТИ, ЕВТИНА ХРАНА- ТОВА ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА БИЛО НАЙ ПРЕДПОЧИТАНАТА ДЕСТИНАЦИЯ. СЛЕД ПРОВАЛЕНА И РАЗБИТА ЕВРОПА, СЕГА МИГРАЦИЯТА ТЕЧЕ В ТАЯ ПОСОКА.

338

Анонимен

преди 3 години

САЩ-държава на 2 века и половина без собствен език и собствена валута(доларът е на частната корпорация ФЕД),създадена от избягали престъпници и убийци.Историята и се свързва с геноцида над местното индианско население,робовладелството и законът на Колт.Страната с най-много убити действащи президенти,станала богата благодарение на безброй агресии и грабежи по целия свят.

337

Анонимен

преди 3 години

Жена съм и не искам да ме наричат член. И как да разбираме това " всички видове полове"?

336

Анонимен

преди 3 години

Какво очаквате от дърта и съсухрена сатаниска Пелоси ! Тази вещица е човекомразец !

335

АнонименГражданин

преди 3 години

Само това им липсва сега.