84

Анонимен

преди 3 години

Как само жонглира с милионите, подозирам че накрая ще си купи цял ръкав на Халкидики, само и трябва властта.

83

Анонимен

преди 3 години

Помощта е 6500лв, а хляба става 1000лв. Гледали сме я тази схема

82

Възрастен

преди 3 години

На 73 години съм.Колкото пъти се захванахте ,,да се справяте с бедноста"толкова пъти фалирахме и почвахме от нула! Не разбрахте ли ,каза ви го вашият вожд,,СОЦИАЛИЗЪМА СЕ ОКАЗА ЕДНО НЕДОНОСЧЕ,ЕДНО НЕДОРАЗВИТО ОБЩЕСТВО". А съдбата му в цял свят го доказа.Лозунгите се оказаха кьорфишек! Айде няма нужда от повече експерименти и в Русияи СССР се отказаха от него!

81

Мая Безпартийная

преди 3 години

Ти да видиш чудеса в началото на Нова година. Корни ще продаде всичко (техноимпекс) включително и ще раздаде на бедните!

80

Анонимен

преди 3 години

Госпожа Лъжа най-много приляга на Фандъкова.

79

Генерала

преди 3 години

НЕ изглежда добре!

78

Анонимен

преди 3 години

Изглежда добре.

77

Анонимен

преди 3 години

РР президент и курнелка първи министър и се присъединяваме към РФ

76

joe

преди 3 години

Въх ,мари майкооо! Пари като вестници! Кака ги раздава като курбан на бедните!

75

Анонимен

преди 3 години

Тази програма е по-скоро опит за справяне с раждаемостта, а не с бедността. С бедността ще се справим първо като накарат всички деца да учат, ама наистина не с разни имитации на дейност... После държавата здраво да инвестира в наука и научни изследвания заедно с бизнеса... Другото, което предлага е просто да се вземат едни пари от едни хора, които са си скъсали г*за от учене и след това работа и да ги дадат на такива дето ги мързи .....

74

Анонимен

преди 3 години

Може да се започне и с друго.СДС-демократите връщат откраднатите 100 милиарда долара плюс да възстановят нанесените от тях щети за 300 милиарда долара.НДСВ-демократите връщат по същите причини 10 милиарда плюс 20 милиарда долара.Мутродемократите имат също много да връщат, 200 милиарда долара плюс още 200 милиарда. Останалите демократи от другите партии да върнат 10 милиарда плюс 10 милиарда.

73

Анонимен

преди 3 години

Аз не съм съгласен с 2-точка. Това е много необмислено предложение и няма да донесе нищо добро. Децата трябва да учат между 18 и 26 години, а не да бачкат и да имат намалени данъци. Нейния син, дали е работил между 18 и 26 години?

72

Друг Помнещ

преди 3 години

Ял съм ви аз на вас точките: от всекиго според възможностите, на всекиму според потребностите. Ей ся *** гледайте право в устата: НЕ!

71

Анонимен

преди 3 години

Намирисва ми на програмно правителство на ГЕРБ, БСП и ДПС.Доган ще разпределя порции и след 4 години ще бъдем под 5 млн

70

Нинова,

преди 3 години

много зор давате да дойдете на власт, явно много сте зле с парите. Тези 10 стъпки, май са за справяне с вашата бедност.Защо мислиш, че някой ти вярва, че си загрижена за народа?

69

другарке,

преди 3 години

а ще върнете ли комунизъма, тука 1 *** само за комунизма блее, много му било гот! Отговаряйте, щото нали вашите овце за комунизма на Тошо Тиквата гласуват!После що сме бедни, що сме с африкански пенсии...Ами ходдете си ги търссете пенсиите от Тошо, дето нямаше пенсионен фонд, а слагаше пари във всякакви простотии като ЦСКА, Кремиковци и всичко останало!

68

Анонимен

преди 3 години

Онези цоциалистите , така са огладнели от 11 години в опозиция, че за година ще разграбят държавата. Ако дойдат на влас ще грабят, грабят, грабят, ... и ще увеличават данъците

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38Направи 3-то дете и като многодетен си с предимство, че даже и ти е безплатна държавната градина.

66

Анонимен

преди 3 години

Колкото пъти дойдат ко.,му..ня,,ги,,те на власт толкова пъти държавата фалира,ама иначе щели да се борят с бедността,чер...ве..ни бок,,,луци.

65

Анонимен

преди 3 години

Не ми говорете за крайна бедност в България,защото по време на масовото саниране се търсеха общи работници без образование,език и стаж за по 50лв на ден отделно ги осигуряваха .Хора НЕ идваха ! Той иска да лежи и да му дава някой.Няя такъв филм !!С геодезистите имаме подобен проблем.Трябват сезонни хора за разкопки около Момчилград 50 лв -никой не се обади .Тук се говори за крайна бедност ! Не ! Има краен тарикатлък ! Говоря за работодпособните.Пенсиите търпят критика ,да !