64

Анонимен

преди 3 години

Сестрата от Тенеси не я дават 2 седмици по медиите и май е в регистър на починалите. Няма да се учудя ако изнамерят от някъде нейна двойничка. Парите...

63

Анонимен

преди 3 години

Да де, разбрахме, че сестрата е припаднала от нещо друго, и всички медии писаха, и тя даде интрвю (смее ли да не даде интервю, нали ще остане моментално без работа) ама цял свят говори, че сестрата е припаднала от нещи друго, примерно от притеснение, а не от ваксината, моля ви се, да не си помислите, че е от ваксината.

62

.

преди 3 години

Доверявам ти се -> _!_

61

Анонимен

преди 3 години

Само дето сестрата от Тенеси е припаднала не от ваксината, а от притеснение, че й бият инжекция, снимат я една сюрия журналисти и ще я дават по телевизията. Че била починала, е фейк нюз, разпространен в Телеграм. И след него се е появявала на видеа и е жива и здрава. Случаят от Португалия е разпространяван от вестници тип "Шок" и не се знае колко е истински или каква е истинската история.

60

Попай

преди 3 години

Абсолютни невменяеми глупости! Тоя само дето не каза, че от политкоректност са избили сумати хора! Все едно за първи път имат пациенти на интензивно лечение и не знаят какво да правят. Ако някой в нормална ситуация четеше това словоизлияние на този т.нар. лекар щеше да се сети, че тоя е за съд!И в колко статии ще ни го натрапвате ТОЯ?

59

Анонимен

преди 3 години

Ваксината е като останалите мерки срещу вируса: и с ваксина, и без ваксина - все същото, броя на болните няма да се промени.

58

Анонимен

преди 3 години

Болеста е за да боледува човек, ако човек не трябваше да боледува, нямаше да има болести. Христос е може да лекува само с дума, рече дума и болният оздравява, става и почва да ходи дори и да е парализиран. Но колко хора е излекувал от тълпите болни - само няколко, защото не всеки трябва да бъде излекуван. Лекарите и управляващита са смешни като си мислят, че с ваксини и мерки могат да попречат на вируса.

57

Анонимен

преди 3 години

Нека има повече антиваксъри за да останат и за нас ваксини,че не можем да се доредим.Ние глупавите и простовати хора ще се ваксинираме пък вие тарикатите -недейте се ваксинира.Не си мийте ръцете и маски не носете.Развивайте стаден имунитет.Който оцелее -оцелее който даде фира-еволюцията иска жертви.

56

Анонимен

преди 3 години

Всеки доктор ли сеже продал бе ?Ми то който излезе все се бил продал.------Не всеки, само "доктор Ганев".

55

Анонимен

преди 3 години

Ефективността на ваксините е 90-95%, а смъртността от вируса е около 1%. Просто ни пробутват ненужен продукт с цел печалба.

54

Да

преди 3 години

И вегани също няма !

53

Анонимен

преди 3 години

Антиваксърите са като саботьорите и паникьорите по време на световната война. Трябва да ги събират от домовете им и да ги пращат в лагери да изкупуват своята вина с тежък физически труд в продължение на дълги години.

52

Анонимен

преди 3 години

Хората починали след ваксиниране срещу ковид-19 след няколко дни дадоха интервюта, и обясниха, че са починали от други заболявания, а не от ваксинирането.

51

Анонимен

преди 3 години

То и в падащ самолет атеисти няма, НО айде да не ми се прави докторчето на много тарикат с тези жалкарски изказвания.

50

Анонимен

преди 3 години

17 Анонимен"Не успяхме да се справим с емоцията на хората, които не вярват,...""Няма и да успеете, докато повече от половината от умрелите са на преклонна възраст, а останалите са с тежки болести или ... млади...без кофти гени."Значи:Генни изследвания за всички!Тези с "кофти гени" - под ножа!

49

Анонимен

преди 3 години

Всеки доктор ли сеже продал бе ?Ми то който излезе все се бил продал.Жалки сте,но ще си изпатите от компетенцията си някой ден !Бъдете сигурни!

48

Анонимен

преди 3 години

Медицинска сестра в САЩ припадна след като беше ваксинирана с ваксина срещу ковид-19.

47

Анонимен

преди 3 години

Медицинска сестра в Португалия е починала след COVID-19 ваксина. Соня Азеведо, 41г. майка на две деца, е работила като хирургична медицинска сестра в Instituto Portugues de Oncologia (IPO). Тя е била сред 538те здравни работници които са ваксинирани с Pfizer-BioNTech миналата сряда. Соня Азеведо е вечерала със семейството си вечерта на нова Година, и на следващата сутрин е намерена мъртва.

46

Анонимен

преди 3 години

19 Анонимен"Като го слушам тоя, пред очите ми е медицинската сестра от Тенеси, която припадна пред камерите... След няколко дни обявиха, че е срещнала Създателя."Напротив! След няколко дни организираха с нея пресконференция. Тя обясни, че е от старо заболяване: припада при болка!

45

Щази

преди 3 години

Не съм гад,просто мисля като вас и ви хващам.