178

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирали са кренвиршите, за да изпробват ваксината и после, като ги сложили в хляб за хот дог, кренвиршите изяли хляба и загрухтяли, като прасета.

177

Ф.С.В.

преди 3 години

Защо така ги Охраняват тези ваксини?? Та никой няма желание да си бие такава -камо ли да я краде-мухахахахахахахахахахахаах

176

Анонимен

преди 3 години

Нямало проблем, ама следващите щели да бъдат със специален транспорт, и защо след като няма проблем, тия вече не знаят какво да лъжат.

175

ГосТ

преди 3 години

Явно много хора обичат да си чешат езиците, включително и аз, де. Каква ваксинация с 5000 ваксини бре ?!! И то по време на епидемия без всякакъв контрол. Хахахахаха И какъв ше е тоа масов имунитет като ваксинират по 5000 човека през три месеца, като антителата стоят между 3-6 месеца ? Това е големия цирк, а не толкова буса за кремвирши. Все пак бусовете и кремвиршите са мерилото за просперитет на страната. А това, че голям процент от кремвиршите ще са развалени е друг въпрос Хахаха

174

пияница-чебурашка

преди 3 години

Министъро не вижда оти слепок.

173

До 217

преди 3 години

Що се хабиш? Тука си е винаги имало една постоянна група от *** и хейтъри и тук таме някой нормален читател.

172

УМЕН

преди 3 години

Ваксина произведена от съмнителен компютърен специалист, упорито пропагандирана от корумпиран крадлив режим и транспортирана от съмнителна колбасарска фирма. Е ЩО ЗА ИДИООТ ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА СИ ИЖЕКТИРАШ ТОВА НЕЩО?!?

171

Pfizer

преди 3 години

дали ще са с бус или с такси-все тая

170

Марин

преди 3 години

От ваксината кольо става малък, така че внимавайте.

169

Анонимен

преди 3 години

До Хмм 201Като ти чета коментара не разбирам защо си мислиш че си извън групата с безкрайната глупост.Това че не можеш дори да изкажеш ясно мисълта си е показателно какво ти е нивотУ.П.П. Очевадно е че буса на Леки не е за минусови температури.

168

Анонимен

преди 3 години

Става интересно, вчера CDC-АМЕРИКАНСКАТА АГЕНЦИЯ ЗА КОНТРОЛ И ПРЕВЕНЦИЯ НА ЗАБОЛЯВАНИЯТА, излезе с доклад че само 6%от смъртните случай са от корона и че останалите са следствие на други заболявания, и че данните са силно манипулирани от медийте.

167

Е и

преди 3 години

Никой никого не кара да се ваксинира насила. Така че стига глупости .Има многобройни опашки в цял свят и ще отнеме повече от 6 месеца да се обхване по- голяма част от населението. Живея в чужбина и познавам няколко ваксинирани . Никакви проблеми не са имали .

166

Анонимен

преди 3 години

До КинаДа бе, то и Кока-кола така

165

Анонимен

преди 3 години

ТАЗИ ВАКСИНА Е МНОГО ВРЕДНА. ЧЕТЕТЕ.

164

Каракачанска Войвода

преди 3 години

Македонска Луеки,,,,-ке умрем за нея!!

163

Анонимен

преди 3 години

Абе, не..щаст..ници, ако се купят специални камиони за поддържане на тая температура само, за да бъдат превозени ваксините, ще кажете: "Ето, безсмислени пари се хвърлят". Kaкъв е проблема, какъв бил буса, щом може да поддържа подходяща температура. Тук умният човек казва просто благодаря на тази фирма и точка. Няма угодия за недо..еб..ания общо взето.

162

Анонимен

преди 3 години

"В САЩ се разнасят от фирма, доставяща риба тон. "На балъците риба, правилно. Мен ако питаш и това им е много на тия малоуммници

161

Анонимен

преди 3 години

Никога няма да се ваксинирам

160

Анонимен

преди 3 години

ВАКСИНИТЕ ВОДЯТ ДА ПРИПАДЪЦИ И БЕЗПЛОДИЕ

159

Анонимен

преди 3 години

Това обсъждане е симптоматично за тенденцията нещата у нас да не се оправят. Никой не се радва, че ваксините са доставени, а се коментира с какъв микробус е станало. В САЩ се разнасят от фирма, доставяща риба тон. Никой не похвали фирма "Леки", че безплатно ги е доставила. Дребнотемието у нас породено и подхранвано от д е б и л н и журналисти властва в нашите СМИ. Китайците имат поговорка за подобен случай- не е важно котката бяла или черна е- важното е да лови мишки.