286

Анонимен

преди 3 години

До ДианаХохохохо. Ясна/ясен сиииии.Поста е 199 между другото. Не за теб, ако някой друг иска да прочете за свинщините на руснаците спрямо нас.

285

Браво на Вова!

преди 3 години

Все така да се 'пропуква' още два мандата!И да продължава да подновява отбраната - че кротката овца, атлатическия вълк я изяжда съсе руното!

284

Анонимен

преди 3 години

376 в армията е нормално да се поддържа ред. За теб това е новост, за тях не е. За теб не е новост да хвалиш америка при положение че президента им даже като върховен главнокомандващ не успя да отмени травестии да постъпват в армията. Което е показателно че ти не си чел.

283

Диана

преди 3 години

До Анонимен370Върнах се 3 страници назад, но не открих постинг със седем точки...Би ли ми казал номера на твоя пост, моля?

282

Анонимен

преди 3 години

До 88 Анонимен""""""До Анонимен 81 Нелепо е да плещиш глупости ! Държавата ,най голям... И даваш за пример ,защитниците на гей парадите ,наркоманите ,еднополовите бракове ,*** извращенията !!!""""""Четете и по-сериозни източници, де! Всичко изброено от вас го има в изобилие в Русия. Даже армията им мислеха да въвеждат програми за прочистване на тези мащабни проявления!

281

Анонимен

преди 3 години

Фашугата млъкна. Трепери. Пък се виждат и се знаят кои са. Имената на глупците висят по стените.

280

Анонимен

преди 3 години

До ДианаУ лево с троленето :))))))

279

Диана

преди 3 години

До Анонимен364Съжалявам, но аз съм "обменяла постове" с доста анонимни тук, така че не мога да гадая за какво точно говориш...Не виждам какво може да е свършено с мен преди нещо да е почнало...Обикновено нещо трябва да почне за да може да свърши...но, ако погледнем философски, нещо може да свърши и преди да се е родило, но за такива неща никой не съжалява, защото никой не знае те за добро ли са или за зло...Съжалявам!

278

Анонимен

преди 3 години

Закона е писан не е от мен и това няма как да го промениш. Ако ти пратят призовка можеш да им кажеш че са неграмотни. И после в панделата на бай ставри давай уроци колкото искаш.

277

Анонимен

преди 3 години

До ДианаВече зададе един подобен въпрос за това какво лошо ни е направила Русия, на която ти отговорих в седем точки (за толкова ми стигна мястото). Троленето не ти се удава.

276

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 365Защото си неграмотен, затова си мислиш, че с тия постове някой те възприема насериозно.

275

Анонимен

преди 3 години

До 55, Анонимен""""А СССР защо не помогна на САЩ с втори фронт срещу Япония? Тъй де ,включе се ама късно! ... САЩ се бие на два фронта и печели.СССР също спечели още 45 г комунизъм""Добавете и огромните помощи от САЩ за СССР по ленд-лийза - танкове, самолети, др. техника, муниции, храни, лекарства, стотици видове стоки и т.н.!Огромни разходи за САЩ, не достатъчно признати в Русия!Почти съм убеден, че повечето руснаци не са чували/учили и не познават подробностите по този договор!

274

Диана

преди 3 години

До Анонимен361Би ли ми посочил какво точно в нашата култура е унищожил Кремъл, моля, защото аз не знам нещо такова - по времето на социализма имахме нелоши постижения в изкуствата , което и днес се приема за култура, а нашите "политици"са отговорни за състоянието на културата ни, не Кремъл...Кремъл не е решавал нищо лошо по същество, лошото е в конкретното изпълнение на решенията му...

273

Анонимен

преди 3 години

364 спри фа ползваш гугъл транслейт. Никой не говори така.

272

Анонимен

преди 3 години

361 има закони. Чл 162 от НК казва за такива като теб 4 години затвор и глиба до 10000 лв. Нека почне да се прилага да водиш ка ще скимтиш и ще се отричаш че било само шега че не си искал и да се праеиш на невменяем Имаше един ей такъв като теб с портет на хитлер в нощното шкафче. Е гръмна се с газовата си пусалка като го привикаха. Ти вероятно само ще се накедзаш и ще подсмърчаш.

271

Анонимен

преди 3 години

До ДианаОбърнх ти внимание като обменяхме постове. За съжаление, твоите отговори не показват, че ти обменяш постове разбирайки или вземайки предвид какво четеш: типично за троловете. Както казах, въпроса с теб е приключен.

270

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 360Само селяните си мислите, че така се учи там и десйствително, за некадърниците, които не могат да си вземат изпитите сигурно е имало и такива хватки. Но ти даже не си и от тия дето формално са се пробвали, ти просто не си влизал на такова място и ти личи.

269

Диана

преди 3 години

До Анонимен356Какво внимание си ми обърнал внимание, уважаеми? Има толкова много анонимни тук, ако беше си написал името щях да знам за какво говориш тук, но уви! Освен така, говориш само празни приказки, нищо конкретно - например с какво и защо не си съгласен! Типично БСП! А..БСП трябва да си ходи и заради подобни провинения, така че ти дори това не си разбрал, а си седнал да ми се обясняваш...нема начин да се разберем, значи, не съм ясновидка да знам какво ти е в мозъка!...

268

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 357Ти постоянно се лъжеш, не само за това кой какъв е, ами и за това ти за какво се бориш: така става, когато се опитваш да прикриваш собствената си некадърност и мързел с политически спорове.Както вече казах, дълг на всеки български гражданин е да се бори срещу унищожителите на българската култура от Кремъл и генерално от Русия. Аз за да си изпълнявам гражданския дълг пари не вземам. Считам го за лична чест и изпълнение на дълга към майка България.

267

Анонимен

преди 3 години

200 когато бяха марки и едно прасе - престиж. От това което си чул за там яденето ти е останало в кухата лейка.