38

Патриот

преди 3 години

В Ухан вече забравиха за тези циркове с таз корона,всичко си работи нормално там вече,рестуранти ,магазини,дискотеки живота тъече с пълна сила,половината хора там ходяд без маски даже!А нис тука още ни психират ,тотална измама с цел налагане на тирания!

37

Ванката

преди 3 години

Хе, това ваксината за нищо не става, щом като антителата изчезват тутакси с новия мутант.

36

Армагедон

преди 3 години

Жълтурковците ви поздравяват с наближаващата 2021 нова гадина.

35

Учен

преди 3 години

До Анонимен 36За твое сведение първият прототип на компютър на Apple е бил в дървена кутия - Apple-1 wooden computer Така че се засрами преди да плюеш по българските учени.

34

До 1

преди 3 години

Средно през 15 мин се пускат новини за КовриД------Как няма да пускат, като коментирате така усърдно???Като казваше един наш учен:Борбата прави храната, а ние най-вече се бориме за пари.

33

Св

преди 3 години

Сега очаквам да има статия, че ваксината все пак предпазва и от мутиралиявирус, а тези преболедувалите да не се отпускат че са безсмъртни, а чинно да заголват рамо, наред с простолюдните, непрекарали тая гад.

32

Анонимен

преди 3 години

Като чуя български учени и се сещам за таблета от Алиекспрес, в кутия от обувки омотана с тиксо...

31

Анонимен

преди 3 години

Абе чакайте новия дзвер официално да пристигне у нас път тогава пишете ,че сте го изследвали. Една пандемия не може да скалъпите като хората.

30

ПРИЧИНА СТОП ВАКСИНИ

преди 3 години

ОСНОВАТЕЛНА ПРИЧИНА ДА СПРАТ ВАКСИНИТЕ И ДА АНУЛИРАТ ДОГОВОРИТЕ ЗА МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ към ФАРМА КОРПОРАЦИИТЕ.Полза няма само вреда и загуба на пари и време с ваксините които и без новият щам пак не са напълно ефективни и тествани.

29

Анонимен

преди 3 години

Веднага нова ваксина да измислят, гоуема е пропагандата :) Сега мисирките трябва да ги боцкат два пъти, преди мутацията и след мутацията :))

28

ПроСоТо

преди 3 години

все пак ще има и некаква полза от тая ЩураваПаника:-Благодарение на ДЕНОНОЩНИТЕ "информации" ,вкл. и на високо професионално ниво,ще ни направят ВСИЧКИ...СПЕЦИАЛИСТИ-ВИРУСОЛОЗИ,микробиолози,ЕПИДЕМИОЛОЗИ,терапевти и санитари...блазе ни!..Без една стотинка всеки ще получи "докторска степен"..

27

Др. Алк

преди 3 години

Не знам, но като ме заболи нещо, си пийвам по едно и ми минава. Сигурно имам силна имунна система и не е от aldh2 ензимите.

26

Анонимен

преди 3 години

кои няколко дни са експериментирали тези наши велики учени, в неделя вечерта и понеделник ли....хайде стига с тия осихо атаки и журналистически надбягвания кой по нова измишльотина да напише.

25

Анонимен

преди 3 години

Забележително постижение за родната наука. Още на са виждали "новия щам", но знаят всичко за него.Браво!

24

Анонимен

преди 3 години

До TotenkopfОтлична новина е фактът, че българските животновъди толкова много разбират от наука и учени! Поздравления за тях!Хайде, сега е време те да оставят науката настрана и да се погрижат за прасенцата в свинарника! Нахранете ги!

23

Анонимен

преди 3 години

Някой бил казал, някой бил чул, ще нямало прецизни данни....Dnes.bg, трябва да ви затворят за всяване на страх и паника в населението, прекалявате вече. Фалшиви новини ежедневно бълвате. Каскет, чуваш ли,виждаш ли, четеш ли..???

22

Анонимен

преди 3 години

Пусуедну?

21

Kiki

преди 3 години

Еми квот такова ... ся и тва ли да мисля

20

Корон Иксперт

преди 3 години

Не познавам умерени пиячи да са болни, само алкохолици като бургаския дупетат.

19

Анонимен

преди 3 години

До АйТи менЩо бе ? Ти за къде бързаш?Сядаш и 4 часа се ъпдейтваш на 4G.