113

Анонимен

преди 3 години

Чекмедже с пачки грее най-добре. Затова плащате на Боко двойни сметки - един лев за парното, един лев за чекмеджето.

112

православен патриот

преди 3 години

Само така , патриоти !!!! Борете се срещу мафията !!! Девиза ни е ,както си знаете. Свобода или Борба !!!! Не Смърт ,защото звучи много пораже07306нчески и робско ..

111

Анонимен

преди 3 години

До Киро БрейкаАбе, ти май още не си го осъзнал: през Комунизма нямаше МАРЦИПАН.ХАХАХАХАХАХАХХАаКиро Брейка, бате!

110

До киро брейка

преди 3 години

Ами сега си ям и шоколад (кеф ми швейцарски, кеф ми белгийски) и банани на воля. Свободен съм, мога да отида където искам по света, а ти си живей със спомените и злобата...

109

до 114

преди 3 години

Ами и касиерката в магазина трябва да яде. И тя има деца. Или вакаш - само инженера.Касиерикте не са хора, те да умират.То и докторите сега викат така за медицинските сестри, които им вършат цялата работа.Един работи - друг прибира парите.И при Обществените поръчки е така - облажват се само некадърници, но близки до Властта и Инспектора с Жипката.Банда неграмотници и крадци управляват България.

108

до 117

преди 3 години

Не е лошо като идея, но няма специалисти да го направят - не останаха.Или си мислиш, че нещата се случват с натискане на някакво имагинерно копче.

107

Анонимен

преди 3 години

до 113 турбинистаДа отиди на ''Гюлечица'' и виж ако не са го сменили де.Станцията е на СУ

106

Анонимен

преди 3 години

Спомените за соца сметки не намаляват!Излезте и отидете до ''Топлофикация''.Заявете,че няма да им ползвате услугата и ако и другите го направят край с тях.С викане и протести също не става.Дела трябват а не думи!

105

Еленко

преди 3 години

Спря метрото, сега сигурно и ТЕЦ-а ще спре.

104

Анонимен

преди 3 години

До Киро Брейка"кое не разбираш"Не разбирам защо не знаеш, че "марципан" не е заместител на шоколад, а нещо съвсем друго. Явно още от комунизма си/сте си си толкова неграмотни и не сте мръднали грам оттогава.

103

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Протестен валс,със вирус мутирал,за всеки *** с дебела глава,Корона ще има.

102

мак

преди 3 години

С монополиста е така, винаги ще намери оправдание да вдигне цената. Какво да кажат тези, които се отопляват с ток, да не би да им е по-евтино, та винаги само за парно се говори? Пък и софиянците могат да се откажат от този лукс или да се върнат в провинция, нали винаги сте тежкари и гоните така наречените от вас "***".

101

Анонимен

преди 3 години

До до 111/115Тук е нормално разни безработни и общи работници да ти обясняват специализирани неща: като почнеш от военно дело, мине се през държавни финанси, медицина и се стигне до инженерни науки. Всичко знаят. Да се чуди човек, как така киснат във форумите и никой не ги е оценил досега.

100

Анонимен

преди 3 години

Искаме както е на запад.Тръбите на парно да са до входните врати,изолирани и който иска си включва парно и плаща колкото е потребил,а не колко са му начислили нехранимайковците.Да фукнат кевъровци иванови и фандъчки,ненаяли се!!

99

?!

преди 3 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

98

Анонимен

преди 3 години

Искайте топло от Радев, нали ви обеща всичко ;)

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 105Беше, щото имахте само някои и щото инженера дето поддържаше съоръжението работеше за същите пари като касиерката в магазина.Айде У ЛЕВО.

96

до 111

преди 3 години

Викаш на Говедарци си имат парна турбина и си се греят на парата.Голям разбирач си ...Само ще ти кажа, че работя като турбинист. Повече няма да коментирам.

95

До 105

преди 3 години

То за това фалира целия СИВ. Щото всичко се дотираше от държавата и лъжеха народа, че това или онова било евтино или безплатно. Така всичко беше покрито та комунистите да крадат а народа да мизерства!

94

Анонимен

преди 3 години

до 104Да днес се пуска вода и е тръба в тръба,но преди беше с пара,ама какво да ти обяснявам ти парна инсталация не си виждал работеща.То няма вече,май остана една на една почивна станция в Говедарци,ако още не са я сменили *** и виж.