71

ЦИНИК

преди 3 години

У наше селу жа са намерат ора дека ша идът войници.Михлюзи дет за нищо не стаат и ги мързи а работът селска раута.То таквиз предполагам жа идът.То умен и работлив чиляк няаа да иде нивгъш

70

Анонимен

преди 3 години

Глупости колкото искаш. Без проблем ще ме приберат за да ми бутнат някакъв ръждясъл калашник когато трябва да им пазия политическите зaдници, дyпeнцa и какви ли не, а когато исках да си извадя разрешитвлно за оръжие за самозащита и да си пазя имотите от техните гласоподаватели не ми дадоха защото не била добра причината!? Я cиkтиp!

69

Запасняк

преди 3 години

Ментири, капентири.Не въведете ли учебен час в 12 клас да се учат да стрелят всички-куцо, сакато, здраво, болно и да разбират що годе от пистолет , и автомат...пиши го усвояване на некои милиони за шепата висши военни в България.А иначе , който си обича военният занаят да работи,като такъв.И....новостите в науката да влизат първо във войската....Дронове, монове, банове и др....

68

Анонимен

преди 3 години

До teenБегай още сега, кво чакаш страхливец

67

lewskar

преди 3 години

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки не ходел в войник - 10г е давал бележки , че е студент по право. Евро Депутатът Ангел Джамбазки е глобен 1000лв за щофиране в нетрезво състояние.Евродепутатът Ангел Джамбазки е хванът на летище София с пистолет " Макаров" да преминава в забранената зона.Ангел Джамбазки замеря протестиращи с пиратки. Значи какво излиза- МАМИНОТО СИНЧЕНЦЕ ОТЪРВАЛО КАЗАРМАТА ИЗБИВАЩО КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛОЦЕННОСТ А МОЖЕ БИ И МАЛКО ДОСТОЙНОСТВО ЩЕ ПРАЩА НА ХОРАТА ДЕЦАТА В КАЗАРМА

66

SS

преди 3 години

И желаещи на тая поста много няма да има.Мамините синчета и джендърите станаха много.

65

Анонимен

преди 3 години

И за какво ни е тази армия и тия войници.Да метат шумата от дърветата,или да чистат снега по алейте.Одавна армията е ликвидирана.Плюс това армия не се прави с пари ,а с много пари.

64

Анонимен

преди 3 години

Заглавието е по-скоро подвеждащо.Реално става дума за платена служба с кратък срок. Сега който иска да постъпи подписва договор за 3 г. Ако види че не е за него, голям филм е да се откачи, почти невъзможно е.Едва ли не трябва да направи някоя голяма глупост ,ама да се прицели така че хем да го освободят, хем да не го съдят.И става една -те мъчат себе си със службата и службата със себе си.Така ще е по-добре. Който му се седи след 6 м да служи, който види че не е за него да си следва посоките.

63

Анонимен

преди 3 години

Така ресторантьорите няма да се плашат, че са останали без доходи - отиват войници за 6 месеца и шапка на тояга.

62

Анонимен

преди 3 години

...... и меки китки

61

неандерталец

преди 3 години

С какво да направят заплатите на войниците по 2000 лв? Всеки укрива доходи, краде се яко, пенсионери и други лапачи са много, а после защо няма армия.

60

Анонимен

преди 3 години

***- да ви видим колко сте мъже- жен-човци такива:)))))))))). Една казарма ще ви дойде добре, ама сте мамини синчета:)))))))))

59

Джингила

преди 3 години

"Шефе, пускаш ли *** за 6 месеца да ходя да набивам крак?""Пускам те моето момче, ама да не мислиш да се връщаш..."Ей Божкееееее, само МВРО кратунна може да роди такава идотщина!!!

58

Анонимен

преди 3 години

"Освен това по време на тези 6 месеца работодателят е длъжен да запази работното място на доброволеца и да го пусне в неплатен отпуск."Aг. Иван, в ДС уж по акъл са ви подбирали... ама сериозно ли мислиш, че можеш да ЗАДЪЛЖИШ шеф да ПАЗИ работно място???

57

Какви 40

преди 3 години

Аз съм на 39 години и имам един куп болести. Нямам нищо общо с формата на 20 години. Армията си е за 20 годишните.

56

Анонимен

преди 3 години

Шкембето пак нещо е сънувал.

55

Анонимен

преди 3 години

Бих се записал, ако се биехме срещу американците, окупаторите

54

Анонимен

преди 3 години

Това само Шкембе Воевода може да сътвори.Няма как да стане.Балами няма.Кой ще отиде за 800 лв. заплата да набива кракИ ДА СЕ ПРАВИ НА ВОЙНИК.Сега в армията най добре са АПЗ тата.Аванс ,пенсия,заплата.

53

Мутри вън

преди 3 години

Събира башибозуци хунтата за да ги защитава от народната любов.

52

sante_dog

преди 3 години

6000 са свободните позиции в които трябва да се работи. За готованци и калинки обаче всичко е пълно - все пак там са и големите заплати...Сигурно сме държавата с най-много висши офицери на брой войници. А навремето сме доказали, че не генералите печелят войните - справка Сръбско-Българската война. Сега масово са чантаджии...