54

Анонимен

преди 3 години

По бай Тошово време тая щеше да, е със смъртна присъда 100%

53

Анонимен

преди 3 години

Че е виновна е ясно. Тук същественото е друго. Ако не си запознат със законодателната терминология ще получиш закрила от закона на куково лято по обяд. Защо - ами тя съдийката го е казала защо - защото не са използвани еди какви си думи, изрично и конкретно, а вместо тях са използвани други.

52

Анонимен

преди 3 години

За пореден път накой държавен служител не си е свършил навреме работа.За да имат възможност тези деца да оцелеят.А майката просто е жертва на която не искам да съм на мястото.

51

Анонимен

преди 3 години

След като е била тормозена защо не се е самоубива тя а посяга на тези невинни деца по логично е тя да се самоубие но явно в душата, си е отмъстителен звяр и на кого отмъщава според думите и

50

Анонимен

преди 3 години

Сбъркала е,поне трябваше да убие тирана-съпруг,а не децата,но терора е бил не само от страна на съпруга и,но и от страна на родителите му,особено на свекъра.

49

Анонимен

преди 3 години

Уха, че удобно! "принудиха ме" да убия, бях "афектиран" да извърша убийство! Какво? Не се брои, понеже не съм жена? Не важи за мъже? Уф.

48

Анонимен

преди 3 години

Ами мъжът и ? " Ще те смачкам,ще те изкарам луда и ем щте бия ем щте ти зема децата" Кефи ли ви ,а? Истински див селянин. Той е същият *** като нея само с разликата че при него е вродено а тя го е имитирала за да му отмъсти.Помислете защо тая ако е била луда както той казва та защо той толкова е държал да я има вкъщи? Не е била луда когато е дошла ама тоя е почнал да я обучава като прислуга във военопленически лагер и тая е полудяла и е очистила малките защото е забелязала че той им се радва.

47

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПитай професионалните следователи или психолози,дали не може някой човек да бъде принуден да извърши убийство или да бъде афектиран да извърши убийство,може и още как.

46

IQ 3.14

преди 3 години

чисто да протокола, тая чия е та се опитват всячески да я изкарат от батака?

45

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВсе още не се знае кой и как е убил децата,води се дело в момента.

44

Анонимен

преди 3 години

Представям си как ги е заклала като животни ужас а има хора я оправдават в какво общество само живеем ако всяка бита от мъжа си убиваше децата си незнам за мене тя е или *** или звяр

43

Анонимен

преди 3 години

Трагедията на съвременото общество. Ако баща убие децата си, ще получи доста различно отношение, медийно отразяване и присъда, сравнено с майка във същата ситуация. Ден след ден се пишат разни оправдаващи и извиняващи писания. Миличката изтормозена измъчена обидена агресирана душица. Да я пуснем, и може и пари да й дадем. Жените винаги са жертви, дори когато са УБИЙЦИ

42

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

До 67 до Вуйчо Ваньо...Еми да сега като се замисля прав си. Нямала е пари горката за рейс до София, нямала е приятели да я закарат, нямала е роднини да и помогнат. Наистина безизходица! Съвсем логично при тази ситуация е да заколиш децата си като добичета, и докато режеш гърлото на едното другото плаче, след 2мин като разфасоваш първото почваш другото. Нямала е изход горката...

41

Анонимен

преди 3 години

Има някои нашенци по английските затвори за пренебрегване на съдебната заповед. Щом излязат са точно като скупени котараци и не искат много да разправят за преживяното! Един такъв беше у Ланслърд панделата и излезе преди 3 години от кротък та мъркащ! А беше голям бабаит и много смел ама...................

40

До вуйчо ваньо

преди 3 години

Абе , какво НПО в Сандански?! Да хване автобуса ли ? С дете на 3 години и без пари?

39

Анонимен

преди 3 години

Ако на него му е била чиста работата е могъл да каже -" добре тръгвай си при родителите вземи децата и ще се видим в съдът" И от тук насетне да контактува с нея само с адвокат. Това е най-лесният начин за човек който е с миролюбиви намерения да реагира на ситуацията.Като тя си отиде при родителите няма как да твърди че я бие и ругае всеки ден.Имам чувството че той от отдавна я е мачкал психически и тя просто е откачила в един момент сигурно е разбрала,че няма да може да го убие но децата му-да.

38

Анонимен

преди 3 години

Кефи ме английската полиция как строява! Първо предупреждение съвсем любезно и взискателно като му втълпяват че не искат да идват втори път. Дойдат ли втори път и ако има белези по лицето на жената е проснат на земята с нахлузени безезници и хапва икономично количество умерен бой докато го превозват до карцера на районото управление. На сутринта го съдят по бързата процедура и му дават съдебна заповед да стои на километър радиус от адреса на жена си. Нема лабаво, виждях го!

37

Анонимен

преди 3 години

Социалисти!

36

Анонимен

преди 3 години

Той е насочвал и пистолет в главата на майката,това е един ***,който е тормозил майката напълно умишлено,казвайки и,че ще я доведе до там,че ще я превърне в луда и ще я вкара в лудницата НАПЪЛНО УМИШЛЕНО,тя не е издържала на насилието и психическия тормоз и просто и е причерняло пред очите

35

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Да беше отишла в някое НПО да каже, че е насилвана, щяха да я приемат на драго сърце, да беше убила мъжа си, да беше се самоубила, и в трите случая децата щяха да са живи, тоя урррод е искала да нарани мъжа си и затова не се е утрепала, да гледа как той страда. Чист садист психопат.Ами чудя се на родителите и как я оправдават, това ако ми беше щерка щях лично да го пратя в ада.