80

Анонимен

преди 3 години

Ми ще го поздравява, Баце беше единственния които се обяви против санкции срещу Турция и застана срещу Кипър и Гърция, това е истината, нямам нищо против турците, обаче Ердоган е същия криминален престъпник като Баце, това е истината

79

Анонимен

преди 3 години

Ставаме все по близо от България в Циганотуркистан! И какво общо има между дпс и ердоган, и защо се позволява !

78

???

преди 3 години

До ТонкатаСпоко,с преводач без преводач работи яко за България и ще му дадем 4ти мандат:**************************************************************************Това се очаква от тия дето са на ББ хранилката. Нищо ново, така е било и по време на Априлското въстание, сите от хранилката се отказаха от въстаналите. Или както си говорите помежду си, по добре да говорим турски но да караме мерцедеси, служейки на нашио ББ.

77

Анонимен

преди 3 години

Явно турското разузнаване го заблуждава, защото Тиквата не се спрявя добре и смъртност расте и няма и лекари и сестри. Турците се спасяват в болниците на Турция, но бъгарите няма къде и си отиват.

76

УГ

преди 3 години

България ще е следващата след Армения. Но Русия няма да помогне като на арменците или както предния път. Много са важни съседите и затова Бойко е голям лидер. Една идея по добре са отношенията ни с Турция, Румъния и Сърбия.

75

Анонимен

преди 3 години

До Тонкатаработи да, пълни яко чекмеджета с пачки

74

Анонимен

преди 3 години

Тиквата много се сближи с турците и не е на добро. С турците е приятел а се скара с македонците.

73

ТОци...

преди 3 години

И какво лошо е казал Ердогаан, че някои коментарите са ....под всякаква критика. Я се огледайте наоколо покрай границите ни. Сърбите....македонците,....гърците,....румънците ли са ви приятели!!!??Слезте на земята и уважавайте Турция. Те също ни уважават.Миналото -минало.

72

Аман от такива

преди 3 години

Това не е нормално. Лидер на друга държава да подкрепя българска партия ? Съд в тая държава няма ли ?

71

Тонката

преди 3 години

До ТИКВАТАСпоко,с преводач без преводач работи яко за България и ще му дадем 4ти мандат:):):)

70

Анонимен

преди 3 години

До ИсторикВиж ся :)) Когато едно хубаво момиче ти набие в лицето едни гърди, забравяш всичко, плюс това си говори български като нас, даже с диалектите, зависи от коя област си :))) Разбира се има и такива които се правят на интересни, но ние не се ли правим на такива ? Ние сме една от малкото държави на Балканите, които имаме някаква толерантност :)

69

D

преди 3 години

Това не е ли противоконституционно ?

68

ТИКВАТА

преди 3 години

Е единственият премиер от ЕС нуждаещ се от преводач!!! Какво ви говори това? И що да очакваш освен това, което се случва?

67

Анонимен

преди 3 години

bulgarskite turci sa polovinata bulgaria v bg...a turskite bulgari sa drugata polovina bulgaria v tr...;)...a makedoncite sa si u polovinata ellada...drugata polovina platno beli...

66

Историк

преди 3 години

Какви български турци?Кога в България са се заселвали турци?Това са или потурчени българи, или в най-лошия случай плод на смесени връзки - турски войници и българки, които насилствено са ставали техни жени!

65

Анонимен

преди 3 години

*** не им искаме съветите и оценките. Малко ни е било 500 години мачкане.

64

???

преди 3 години

До До ???Кажи го това на последователите на ББ. Те са тия които държат на власт тия отвратителни *** като ББ и шайката му. За такива като ОП и Воля дори не ми се говори. С тия юнаци на чело, в скоро време Бг ще бъде турски вилает.

63

Albanian, Plovdiv

преди 3 години

За съжаление си нямаме естествени съюзници на Балканите. Остава ни една Турция. Загубим ли я, България остава съвсем самичка и изолирана. С Турция сме били винаги съюзници във войните, дори и Живков го наричаха "скъп приятел", въпреки поразиите, които направи на нашите турци (аз също смятам, че българските турци нямат нищо общо с турците в България, така както украински българи нямат нищо общо с българите в БГ.)

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58Българси са турците у нас, говорят перфектно езика ни, даже има случаи български туркини да се хванат с българи и обратното :) Аз също съм ходил с българска туркиня, не видях езикови бариери, само видях че е хубава жена, не е извънземно :)))

61

РР12

преди 3 години

Да му имам приятелите на Бойко...Сигурно се състезават кой по-бързо ще разсипе държавата си...Последните два пъти в Одрин пазарувах почти без пари, турската лира е рекордно обезценена и хората продават стоката си по себестойност.Това ли са успехите на Ердоган?А държавата с най-ниски доходи и най-примитивно здравеопазване ли са успехите на Бойко...Защо не вземе пример от приятелката си Меркел, а взема за пример този ориенталец, който върна Турция 100 години назад и се подигра с Ататюрк!