106

Анонимен

преди 3 години

ефекта от убиване на кръчмарския бизнес е в самото убиване на кръчмарския бизнесдруги ефекти не се наблюдават

105

Анонимен

преди 3 години

Няма излекувани. "Излекувани" значи такива дето не са умрели. Коронката поразява вътрешните органи. Леш ги прави - сърца, бели дробове, бъбреци. Резултатите след време, като почнат хронични обостряния, хипоксия, сърцебиене, намалена сатурация и т.н.

104

Анонимен

преди 3 години

Подлудиха света с тези фалшиви тестове. Все още не познавам болен или умрял от това нещо. Хората станаха толкова страхливи, че на грипа му казват коронавирус, че и ще се ваксинират някакви 1-2% луди ...

103

Анонимен

преди 3 години

Анисийке, я кажи какво значи излекувани. Обясни за вероятността в проценти за хронични и перманентни изменения в организма, вкл. хроничната дихателна недостатъчност, редуциран витален обем, увредена клапанна и предсърдна механика и други изменения в сърдечно-съдовата система, хипоксия, полиорганна недостатъчност и т.н. Я пак дай сега за "излекуваните". Това да си журналист наистина е най-долното стъпало - повтаряш като папагал пропагандата и опорките на управляващите бандити без капка мисъл.

102

Анонимен

преди 3 години

Толупе Жа отваряме ли? Време е вече тебе да затворим,ама минимум, поне за една десет годишна"карантина"!

101

Анонимен

преди 3 години

Дори цuгaнuте в Индия ги строиха в редичка и новите случаи, както и смъртните случаи спаднаха... Само ние тук го раздаваме с не половинчати, ами с четвъртити мерки.Никакво отваряне до спад на заразените за седмица до 500 човека дневно.Затваряне и запечатване от ХЕИ на хранителни магазини, където няма ред и организация и не се спазва дистанция.Солени глоби на всеки без маска или с неправилно поставена такава.Никакви градини,училища,университети,фитнеси,салони за красота.

100

Анонимен

преди 3 години

Излекувани !От кого ?

99

Анонимен

преди 3 години

Много интересно януари и февруари,когато половината народ се натръшка болен, как го изкарахме тоя вирус и как под паниката и напрежението на цялата обстановка го карат сега.

98

Анонимен

преди 3 години

Тииквуний каза да се връщате на работа и икономиката вървяла много добре. На 21-ви ви иска под строй навън всички - живи, умрели, навън да сте, че икономиката да я вардите и съживявате.

97

Анонимен

преди 3 години

До ЯВОРТая администрация какво ли работи, след като е пълно мъртвило?!Премии не и се полагат!

96

ЯЯ

преди 3 години

Софиянци ще я втасат като им отворят детските градини в Понеделник ...

95

Анонимен

преди 3 години

Излекувани? С трайни сърдечни увреждания и петна по белия дроб.

94

Зоро

преди 3 години

Тая седмица, в която върнаха учениците, излиза сега.Не знам, как ще се отразят градините, ако ги върнат. По-добре да не си правят експерименти.И ще вземат ли най-после да правят контрол и глобяват хора в транспорта без маски?

93

Анонимен

преди 3 години

Бе как 3980 бройки, бе вие съсипвате на Боце статистиката, вземайте се в ръце щото на 21 почва ски сезона и Боце ще го открива

92

Анонимен

преди 3 години

До ЯВОРАми да - за ваксини намери 300 милиона, а за храна няма. Що?

91

Анонимен

преди 3 години

Толупа, с мъжките потребности чекмеджета и Мати Хари , явно не може да се справи с кризата. Раздава някакви пари но ефекта е едно голямо О. При изчерпан капацитет най-логично е да си подаде оставка

90

ЯВОР

преди 3 години

Пълна карантина!А на всяко домакинство да даде храна, напитки и подаръци за Коледа!Веднъж поне!И не повече от 500 млн. лева трябват.Този път на администрацията - НИЩО!

89

До 87

преди 3 години

Момче, то не си ли в час в момента? Учи, защото видно не умееш да четеш с разбиране все още.

88

Дървен философ

преди 3 години

Вижте ся. Тъй и тъй ще се мре един ден. Тъй и тъй дали си живял 20 или 120 години крайният ефект е същия. Не се шашкайте чак толкоз. Пазете се, спазвайте мерките, ама без да психясвате. И вечер по една чашка червено вино. И да си любите жените. Всичко друго е лъжа.

87

Анонимен

преди 3 години

Всичко ще спре, когато бидона дойде на власт и пребори вирусите за две седмици.