56

Анонимен

преди 3 години

До не съм от 60000Споко, ще артисат и ще стигнат и до тебе. Масово лекари не искат да се ваксинират, а те са уж от първите, на които ще им предложат. Накрая ще се окаже, че 60 хил. ваксини са стигнали и са останали.

55

Дедо

преди 3 години

Много сте ербап всички антиваксъри ама питайте роднините на жертвите на вируса дали трябва да се ваксинира.И знайте че недосегаеми няма, доста млади и здрави хора преминаха в отвъдното.

54

Анонимен

преди 3 години

Ваксината е от 2014 започната.Руснаците я имаха през 2016.Всичко е планирано спокойно.

53

Анонимен

преди 3 години

Да не си правят експерименти да ни задължават да се ваксинираме,че доста народ дори в България кътат огнестрелни оръжия в домовете си....

52

Анонимен

преди 3 години

до 50Е ти чак сега ли загря?

51

Иван

преди 3 години

Никой не може да ме убеди, че ваксина създадена набързо от 2ма човека (да, тиражра се, че са двама турци) е безопасна и ефективна!

50

не съм от 60000

преди 3 години

Ало, Маджаров, а осигурихте ли ваксина за поне половината население, или поне за 10%, след като давате зор да се ваксинираме? ОК- съгласен съм да бъда ваксиниран, ще стана опитно зайче, но не попадам в никоя от приоритетните ви групи...тогава? Не съм здравен работник, нито служител на МВР, нито депутат, с които смятате да започнете ваксинацията...., т.е. не съм в бройката от 60000 човека. Та това е осигуряване на ваксини за под 1 процент от населението? Голяма реклама, няма що..

49

Анонимен

преди 3 години

Като ги слуша човек такива неминуемо си задава въпроса: колко им плащат на тия да рекламират така пламенно ваксините? Да се наредя и аз на опашка ако плащат добре, и аз да ги рекламирам?

48

пери

преди 3 години

Яка манипулация се вихри по всички медии.Не съм антиваксър, имам всички задължителни ваксини, доброволно. Но тая не би трябвало да е задължителна, както не са задължителни по принцип противогрипните ваксини, които доста хора доброволно си слагат всяка есен.За това става дума - за избор. Не става дума за конспирации или простотия. Просто искам да имам избор.

47

Анонимен

преди 3 години

Само да не окаже че вируса е пуснат заради ваксината!

46

анкета

преди 3 години

След време този медицински смок ще получи своята награда в зависимост от това как ще се развият събитията в световен план:1.Ще бъде стимулиран от СЗО и други НПОта максимално(+)2.Ще потъне в мрак и забвение (-)

45

Анонимен

преди 3 години

Е ние може да се снишим,да изчакаме малко както викаше Тато.Ингилизите са първи,да видим как на тях ще подейства и ако не е опасна ще се ваксинираме.На минус 70 градуса може да чака и ваксината,нали купиха фризери?

44

Анархист

преди 3 години

Всички прокламиращи тези ваксини да застанат пред тв камерите и да покажат как ваксинират със семействата си (половинките си, родителите, децата и внуците си)

43

Мда

преди 3 години

Да се налага на всички една,единствена ваксина и то от фирма свързана с Б.Гейтс и Сорос ми се вижда прекалено!За да има доверие,трябва да има възможност за избор!Нека ваксината на Пфайзер да е за соро*соидите,руската-за русофилите,турската-за турците,китайска също има.Естествено,най-добре би било да си имаме наша,българска ваксина.Казват,че се работи по въпроса,ха дано.

42

Абу Халиб Ал Абди

преди 3 години

Много бързо я направиха тази ваксина, март месец не знаехте да ли до края на 2021 и хоп за няколко месеца скъсихте дистанцията.Е, както се казвада използвате страха преди зимата, а и до другата година балъците ще намалеят още повече

41

Анонимен

преди 3 години

Всичко ще изчезне като испанския грип ! Само не ми казвайте че и емало мащабна масова ваксинация

40

Анонимен

преди 3 години

Другия капацитет-*** Тодор Кантарджиев ни каза,че ако ваксината не ни помогнела, нямало да ни навреди.Не мога да повярвам!Дава ли си сметка професора какво излиза от неговата уста?Става ли гарант на всички,които ще я понесат зле,че носи лична отговорност за това?Включително и съдебна?

39

Анонимен

преди 3 години

Ааа, това ли било! Не е гладът който предстои за милиони, не е унищожаването на природата и изчерпването на ресурсите, не е надвисналата световна икономическа криза, не е заплахата от нова световна война, а ОТКАЗВАНЕТО ОТ ВАКСИНА е най-опасно! Понеже едни пари, които очакваме да спечелим, вече сме решили как ще ги похарчим, може би?

38

Анонимен

преди 3 години

Да му инжектират децата на тоя първо. Ако няма проблем аз съм следващия.

37

Анонимен

преди 3 години

В исторически план - да. Историческият план обаче обхваща столетия. Ние, с тази нова ваксина - 1 (ЕДНА) година! С още неизвестни дълготрайни ефекти, освен това "иновативна" - такава досега не е слагана масово. Не ни обвинявайте, че сме предпазливи. Да не си предпазлив при това положение на нещата значи, че клониш към безразсъдство.