115

Анонимен

преди 3 години

А комисията за защита на конкуренцията няма ли да се намеси??Как така ще има само една ваксина от един производител?? Така се лишават хората от правото им на избор.В други случаи КЗК веднага се самосезира. Например ако една телевизия трябва да се купи от Кирил Домусчиев, а не от някъв чужденец..тогава КЗК веднага се намесва.

114

Анонимен

преди 3 години

Лелеее, Василев почини си малко..."Политика върху трупове" е израз който може да бъде използван само за един политик и той се казва Тръмп. Агент Черно коте! ЩАЗИ!

113

Василев

преди 3 години

Ако ще Нинова вксяка година да ходи доброволец и санитар в здравните заведения, или Президента да си прави срещи и да предлага мерки за излизане от кризата всеки месец, никога няма да падзне тежеста от техните рамене на личната отговорност, когато те безотговорно дезертираха и влязоха в клуба на популистите и демагозите, а цифрите и статистиката за смъртни случаи и заразени вървеше стремглаво нагореВ тези трудни моменти си проличава кой е държанвник и кой прави политика върху трупове!Ники!ЦРУ!

112

Адем Буран

преди 3 години

Тоз Здр. Министър НЕ е за Евросъюза! проф. К. Ангелов е за Босфора и за Анадола! Този човек в период на карантина и на пандемия ОФИЦИАЛНО РАЗРЕШИ БЕЗРАБОТНИТЕ ДА ХОДЯТ ПО АДРЕСИ ДА ЗАРАЗЯВАТ И ДА БЪДАТ ЗАРАЗЯВАНИ. Предлогът е, че Здравното министерство, НЕ контролирало Трудовото и Агенциата по заетостта.Ей това е ВИДЕН държавник, който удари кьоравото. Не е чувал за On-line режим на работа и възможност за работа.

111

Ей стига ве

преди 3 години

Професорите влязоха у казана.Всеки дава акъл за тия неотговорни ваксини.Бите си ги ве какво тормозите хората. Колко пари ви наливат за да рекламирате ваксините .Защо не рекламирате руската -ще отговоря защото парянги нема да получите. Мошенници.

110

Анонимен

преди 3 години

Като купуваш картофи на женския пазар някой дава ли ти гаранция бе чвор? А в аптеката да не би да ти дават гаранция? Я малко помисли!

109

Анонимен

преди 3 години

Василев, тебе еволюцията май те е подминала, що Така? В БГ прилепи има всякакви. Я *** да те цвъкне някой. А за това, че има много смъртни случаи е защото населението ни е застаряващо. Имаме много старци пич, а старци има там където не се раждат деца, но дъртите живеят поради генетичното си дълголетие и хубав ген. Ако те беше нацвъкал прилеп че да еволюираш чрез ковида щеше да знаеш, но ти предпочиташ Батман.Агент Котка от КГБ!

108

Такива ми ти работи

преди 3 години

Какво става с руската ваксина ?! Вече 4 месеца е регистрирана, без да се ползва масово !Ами нищо не става - Израел отказа да я регистрира, щял да ползва на Пфайзер, а Англия вече регистрира ваксината на Пфайзер и започна имунизацията - до края на декември 25 дни) ще получи и използва 10 мил. ваксини !

107

Неподкрепящ никого

преди 3 години

Руснаците няма да ваксинират хората над 65 години и хронично болните засега? Ако това важи и за др.ваксини означава, че точно за най-рисковите групи няма да има ефект от ваксинацията!

106

Анонимен

преди 3 години

Ваксината представлява Геномодифицирана РНК на SARS-CoV-2.Действа като прониква в мускулните клетки и така предизвиква имуната система на организма да създаде антитела. Опасноста е от автоимуна реакция, при която организмът атакува собствените си мускулни клетки.Все пак и сърцето е мускул.

105

Анонимен

преди 3 години

До ВасилевСъщо трябва и да спрем финансирането на световната здравна организация.ЕС наредиха на България преди годиви да спре два от реакторите на АЕЦ Козлодуй.

104

живи и здрави

преди 3 години

Честито, овце! Тоягата по гърбината, само от бой разбира българина!

103

Василев

преди 3 години

Изобщо българинът не трябваше да бъде приет в НАТО и ЕС!Това са съюзи и клубове на страни, където хората носят лична отговорност, и всеки знае , че в този труден прандемичен момент, твоята отговорност и грижа за твоето здраве е отговорност и грижа за общото колективно здраве!За това и сме на първо място в света по смъртни случаи, не заради старите хора или съпътстващите заболявания, а за личната безотговорност на всеки един, от работника до президента!Животът е жесток селяни прости!Барни!ЦРУ

102

Анонимен

преди 3 години

Според мен първо ще внесат около 150 000 дози ваксини.Ако се види че има търсене ще внесат повече, ама през това време ще тече масова рекламна кампания колко добре е да се ваксинираме и тн

101

А Спутник кога?!

преди 3 години

Какво става с руската ваксина ?! Вече 4 месеца е регистрирана, без да се ползва масово !Аха, изпратили 20 бройки на Сърбия да я пробва - щеше да е смешно, ако не беше трагично .....

100

Анонимен

преди 3 години

Простете моята тъпота, ама аз пак ще си попитам какво толкова има в тая ваксина, че се съхранява при -70 градуса? С какво е различна от съществуващите до сега? И кой ще гарантира, че тази очевидно нова технология няма да навреди? А ако вреди кой ще носи отговорност, каква ще е тая отговорност? Както казах, извинете че съм тъпо парче, ала и ние тъпите имаме право да знаем.

99

химик

преди 3 години

Фармацевтичните компании крият състава на ваксини(химичен и биологичен) те и не поемат никаква отговорност за нежелателни ефекти!!!Защо ли??Ще се нагушат лекари и фармацевти, нали!!!Животът на хората вече не струва и 5 стотинки за тая мафия...........бялата мафия и аптекарите!!!

98

Анонимен

преди 3 години

Рибата в морето, те тигана извадили. Ваксината още не е одобрена от ЕС. Трябваше да я одобрят в четвъртък, но от там цари мълчание по някакви причини.

97

Анонимен

преди 3 години

До каквото доведоха мерките срещу вируса до това ще доведе и ваксината.

96

Македонец

преди 3 години

Батман е родом от Македонския град Прилеп!!А терминатора е от Струга!!