73

Анонимен

преди 3 години

v kolko zvezdi zatvori she gi slagate borisov i cie, na allinklusive li ste gi darjite tam, ili pak she im davate darjavna rabota? kakva? koi she plasta? donorite li?

72

Василев

преди 3 години

Много ми е интересно , другарите от ДПС които имат програма за рязък скок и технологичен подем на българската икономика и общество, на какви човешки ресурси и на какъв потенциал залагат да се случи това!Как може да настигнеш някой, ти да караш Лада ,а той БМВ и условията да са еднакви за двамата, шофирате по европейска магистрала!Разстоянието става умопомрачително голямо, единствено ако шофьора на БМВ реши да намали скоростта или да вземе да шофира срещу теб, ще се скъси дистанцията!Лесли!ЦРЛ

71

БСП

преди 3 години

Снимката направо олицетворява управлението на ГЕРБ!!Борисов с министрите си пред празен хладилник!!И гледа тъпо и безидейно

70

Анонимен

преди 3 години

bravo borisov, kak hubavo gi poliahte s kristalni pachki i trupcheta europesko zlato! chak ne mogat da dishat...daje i s mashinki...she sa nujni mnooogo vodni spasiteli...za spasiavane usta v usta...ili policai-sanitari...nadzirateli...

69

Анонимен

преди 3 години

Вечна пандемия няма все някога ще отмине и ще излезем от пандемията туй май го знаят всички. А кажете нещо дето не знаем. Например: ваксината има ли някакви противопоказни действия, колко щама на вируса има, информирайте ни. Като го оглеждате тоя хладилник красив ли е много и каква ни е ползата дали е красив ?

68

хм

преди 3 години

До Анонимен 75Голям мерак ви тресе да ги опандизите!Ми добре,а кой ще предложите на тяхно място?

67

Анонимен

преди 3 години

Боко е пич ама много лъже.

66

Анонимен

преди 3 години

От Брюксел до София всеки е сложил в дневния си ред опандизването на престъпниците Борисов, Пеевски, Гешев и Мавродиев. Въпросът е в кой ден ще стане

65

А за умишленото

преди 3 години

вкарване на мат'ряла в тъмните класации, кой ще понесе отговорността???

64

Анонимен

преди 3 години

До ВасилевЗащото българина е страхлив и мързелив!И чака друг да му свърши работата!А той отстрани да се хили тарикатски!

63

Анонимен

преди 3 години

толкова сте наивни с тези общ поръчки за фризерите за ваксините. За неща касаещи националната сигурност, а опазването на живота и здрвето по време на пандемия е елемент от нац сигурност, обществени поръчки не се обявяват. Четете бе, не се ловете като лапнишарани на евтини коментари от лаици.

62

Анонимен

преди 3 години

Тъмните класации ние ги водим едва ли ще излезем от тъмните класации.

61

Василев

преди 3 години

Най-тъмната класация е тази, че по-малко от 1% бърлгарския народ притежава и контролира 99,99% от ресурсите в държавата и икономиката!!!От тази класация не можем да избягаме вече 30 години!Защо???Агент Сорая Марбъл!ЦРУ!!!

60

до Сладоледажията

преди 3 години

хах ти искаш общ поръчка, да с нея към петата вълна ще имаме ваксините. В българия колко фирми произвеждат такива замразители, хладилник е това у вас до -20. Нито една. в Европа са 6 от които 4 са вече с ангажиран капацитет от наличните им или поръчани.

59

Анонимен

преди 3 години

Излизаме ама друг път,така хубаво сме се накиснат в блатото и то най вече благодарение на теб и твоето страхливо популистко управление!

58

Анонимен

преди 3 години

Комунистите искат да откраднат властта за да грабят мандри. Мечтата на комуниста е да краде чуждото от прогресивните хора. Комунизма, както всяка религия, привлича хора с определен ген. Партийците трябва да са атеисти, садисти, убийци и изнасилвачи. Модерните комунисти - неомарксисти, имат и още едно изискване, трябва да сте и педофил и ще ви приемат в партията.

57

Анонимен

преди 3 години

Браво на Бойко! Вади България от кризата, която Фигуранта и Черепа забъркаха с вастаньята си. Борисов4 е гарантиран, бъдещето на Фигуранта също...в затвора.

56

ужаст

преди 3 години

До Анонимен 62Ми то на власт е член на бкп,ако не се лъжа

55

до Сладоледажията

преди 3 години

а ти как искаше, общ поръчка с една година обжалване, я прочети закона за общ поръчки и тогава задавай тъ пи въпроси

54

Анонимен

преди 3 години

Ако комунистите бяха на власт, ваксините щяха да са задължителни.