52

Анонимен

преди 3 години

Абе, нали бяха забранени спортните прояви? Нали хората не трябваше да се събират на едно място? Как ви звучи ледена пързалка с 150 човека на нея? Защото на мен ми звучи като ограничаваме всички, ама не и нашите спортисчета. А познайте кой ще ви изпълнява мерките!

51

Анонимен

преди 3 години

До 52На нас ни плащат на статия стани и ти журналист и съчинявай статии нали имаш бабани и тоалетна хартия. Ще съчиняваме и ще пишем каквото си искаме не е незаконно.

50

Анонимен

преди 3 години

Никой не ви вярва! Първо да се ваксинират всички депутати и семействата им, след това лекарите и чак след това има за какво да говорим.

49

Бибо

преди 3 години

ТОЧЕН СИ БАЙ "ТЪПЧО" ЖИВ И ЗДРАВ.

48

Анонимен

преди 3 години

1. "без да се губи никакво време да започне имунизацията, която ще е напълно безплатна и доброволна".2. днес бил определен съставът на Националния ваксинационен щаб, който ще отговаря за изпълнението на плана за ваксиниране.Обяснете ми как се достига едновременно и доброволна имунизация иотговорност за изпълнението на плана за ваксиниране.Това не е ли да впрегнеш в една каруца рака и лебеда, диктатурата и свободата?

47

Бибо

преди 3 години

НА ТЕЗ КОИТО ГО КАЗВАШ ТЕ НЕ ЗНАЯТ КОЛКОТО ТЕБ(ЗА ВАКСИНАТА ТИ СЕ ПАЗАРИШ ЗА НЕЯ) ....... ПАК ПРЕХВЪРЛЯШ ТОПКАТА. ТУЛУПЧО. ТУПАШ ТУПАШ ТОПКАТА. МНОГО СИ ПРОЗРАЧЕН... И ДЕЧИЦАТА ЗНАЯТ, ЧЕ ЛАВИРАШ ПРОСТАШКИ.

46

Анонимен

преди 3 години

И? Колко струват тези безплатни ваксини?

45

бай Тъпчо

преди 3 години

Абе аз не знам кой е тоя Борисов, ама като го гледам на Бойчо ми мяза бе! Пък и той обича да нарежда и разпорежда на де що види, пък сега щял да праща здравеопазния министер и неговите доценти и професори разни, да ходят глашатаи из села и паланки и да обясняват колко е хубаво да ти турят ваксина и колко страшно ако вземеш та са скриеш.Инак ний дрътите взимаме всичко що ни се полага бе-*** ако дадат, два пакета ориз ако може, ей сега и тая ваксина, абе отрова да е-аванта да е

44

Анонимeн

преди 3 години

По скоро драскачите / уж журналисти / станаха много, и като седне в къщи и като съчини едни врели не кипели, ама важното е да излъчи нещо. Четеш от всякъде глупост, след глупост, но сте прави народа вярва на всяка измишльотина "щото много били лъгани преди това".

43

Фен

преди 3 години

Няма какво да умуват баце. Електората и особено тези с партийните книжки и на държавна служба под строй.

42

Анонимен

преди 3 години

Крадецът Намери нова тема по която да се упражнява на Популизъм!Докато дойдат ваксина Ако въобще дойдат, България ще е оглавила всички негативни класации не само в Европа а в Света,здравната ни система ще е тотално колабирала и всичко това ще бъде следствие от Твоето некадърно-популистко управление!

41

Анонимен

преди 3 години

Докторът по инфекции Генерал Борисов е единственият без маска в помещението. Дали е от глупост, дали е от наглост, все е за глоба и бой.

40

Анонимен

преди 3 години

Когато чуеш подобно нареждане, веднага ти става ясно, че до днес много се е криело, а от днес нататък ще се дава на ден по пипетка.

39

Анонимен

преди 3 години

Управляващите дотам са затънали в лъжи и пропаганда, че се налага баце изрично да им казва да говорят истината. Тъжно, трагично, жалко и безнадеждно. Народът ***, животът - тежък, скучен.

38

Анонимен

преди 3 години

Тая ваксина лекува ли съпътстващите заболявания дето умираме сега от тях ?

37

Анонимен

преди 3 години

Бай Тошо Втори нареди "Не крийте втори Чернобил".Не че ние няма да го прочетем в Ройтерс.

36

апел към СЗО

преди 3 години

Ще има ли поне малка надежда да се открие ваксина против червенотиквениковската шашкъния на другарите водени от Фигуранта и Импексова ?

35

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

КОЙТО НЕ СЕ ВАКСИНИРА НЯМА ДА СЪНУВА РОЗОВИ СЪНИЩА

34

Анонимен

преди 3 години

Тоа па. То всичко, което има да се изнае, изтича в западните медии. Да не намеква, че у нас има контрол върху медиите и комунизъм? Я па тоя!

33

Анонимен

преди 3 години

да се ваксинират гробарите, точно ще се отървем от лошото им влияние