93

До анонимен 21

преди 3 години

До АнонименТова, което си написал е вярно, но си объркал имената,а те са Радев, Нинова, Мая Манолова, системата ги убива, боец,възраждани и "вся осталная сво...!"

92

Анонимен

преди 3 години

Айдее, слугинажът се размяука, като малко котенце... Слуги, разберете, средната класа работи масово от вкъщи и към днешен момент няма нужда от обслужващата. Ще продължите да си ринете дъното след мерките, няма страшно, един ден отново ще имаме нужда от слуги. До тогава- стоите гладни и жадни. Няма нормален човек, който да ви се качи в мърлявите таксита! Няма. Умните хора, които не могат да работят от вкъщи, не припарват до услугите на слуги. Със здраве и наесен с песен ще имате пак работа.

91

АК-47

преди 3 години

До Безделникът от Д.2Този човек, как не излезе веднъж да призове хората да спазват мерките, за да не се стига до по-строги. Да си президент означава, да не сееш разделение сред хората, омраза и агресия. Този няма да види втори мандат. Не съм поддръжник на ГЕРБ, но не може по време на пандемия да се чудиш, какво да измислиш, за да сееш агресия.

90

До 92

преди 3 години

Не говори глупости, всичката подкрепа е на книга, изискванията ще са такива като за нагласена държавна поръчка, ако отговаряш на едно, на друго няма..., пролетта знаеш ли колко малко фирми стигнаха до помощ именно поради това

89

Анонимен

преди 3 години

Мачкай хунтатааа

88

Анонимен

преди 3 години

Или не сте слушали какви са социалните мерки или слушате но нямате възможност да разберете какво се говори! ПОМОЩ КАТО ТАЗИ НИКОГА НЕ СМЕ ПОЛУЧАВАЛИ! В НИТО ЕДНА КРИЗА! ПОМНИМ ДОСТА КРИЗИ!ВСИЧКИ ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ ДНЕШНИТЕ КРИТИЦИ! БЕЗ ДА ПОЛИТИКАНСТВАМ!

87

Дзивко

преди 3 години

Щом сме в средата в Европа по заразяване и първи по смъртност означава, че не толкова мерките не се спазват, а системата не работи, а това е следствие от 30 години разруха в системата, ГЕРБ имаха 10 години да я ремонтират и няколко месеца поне да се подготвят, ама на спаха. При 4000 на ден заразено след две седмици смъртността няма да хич ниска, сега умират хората инфектирани и развили симптоми преди седмица, та около Никулден хич няма да е розово

86

Програмист

преди 3 години

А за какво оставиха банките, като пари нема?И протестите трябва да забранят - много нездравословно струпване на хора, не трябва да се случват.

85

1280

преди 3 години

До АнонименБългарите цяло лято се смяха на т.н. протестиращи и си гледаха кефа по почивки и курорти. Явно тия дни е дошъл нов превод от Дубай и трябва да се осребри.Проституиращите от да българия и производните мутренски организации заслабнаха, залиняха и трябва малко мазнинка, че Бойко много лошо бие на избори.

84

Анонимен

преди 3 години

Локдаун на цялата държава, Бойко ви е виновен за всичко, прабългарско упорито племе :))) Щом е премиер от толкова дълго време, значи владее марсиански, галактически и банкянски език, кво го хулите постоянно :))))

83

Тонката

преди 3 години

КосИ БосИ,сИнце,кокЪл,Хептян:):):):)

82

Анонимен

преди 3 години

Моментните *** откачиха. Ще зачервят кабела на нета от писане и гледане порно:))))))))))))))

81

До 58

преди 3 години

Ще ти го обясня като за тебе. :) Без кръчми, фитнеси и МОЛ-ове може, без банки не може. В кръчмите моловете и фитнесите се струпват десетки/стотици хора накуп, в банките - не. Иначе и "банкерите се разболяват както всички останали.

80

Анонимен

преди 3 години

Ало, такситата, чийто кумир е Идолът на простите от Хераково, щото са си на един акъл.Къде бяхте, когато БЪЛГАРИТЕ портестираха цяло лято ?

79

Патриот

преди 3 години

Герб убийци И ПРЕДАТЕЛИ!

78

Анонимен

преди 3 години

Ще се изготвят списъци на работещите в затворените бизнеси и по сметките на работещите ще се внесе по 24 лв. НА ДЕН!РОДИТЕЛИТЕ КОИТО ЩЕ ГЛЕДАТ ДЕЦАТА СИ ПО ЕДНА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА , ПАРИ ЗА ДЕТЕГЛЕДАЧКА!Какво още да направи държавата!ПРЕЗИДЕНТА ДА СИ ПРИБЕРЕ ПРОСТАЦИТЕ ОТ ПЛОЩАДА!

77

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 39Ами има свободни работни места - от минодобива та чак то ИТ сектора.

76

doko

преди 3 години

"Недоволството им е срещу подкрепеното от депутатите президентско вето над промените в Наказателния кодекс, които инкриминират незаконния превоз."За това протестират, иначе никакви ги нямаше хюмнетата.

75

до Патриот

преди 3 години

до миналата седмица пишеше, че затварянето на държавата и карантината е трябвало да стане много по-рано, както е написано в 4-ТЕ ОПОРНИ ТОЧКИ НА НИНОВА

74

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотМен не ме е убил Бойко, значи всичко е наред :)) Какво мрънкаш като заклано теле :)