382

Анонимен

преди 3 години

Не разбрах заведенията затварят ли или не?

381

Анонимен

преди 3 години

Моловете затварят, защото освен за пазаруване се ползвали и за разходка, заведенията се затварят, защото хората били много близо един до друг, ама инъче в градския транспорт може да сядате един във друг. Как не се намери един журналист да пита подобен въпрос на брифинга.

380

до 405

преди 3 години

До гри седмици ще почнат да спадат може би ....но след 5 - тата филма ще е същия и пак по къщите !

379

Анонимен

преди 3 години

Имам усещането, че най-големият сектор, който го затвориха, е образованието. С което затрудниха живота на огромен брой хора. А доколкото знам, е много дискусионен въпросът, доколко учениците са опасни от епидемиологична гледна точка.

378

до 400 Ристина

преди 3 години

Дано ти накара малко мозък у кратуната ,че ич го нема ! Изчадие непоръбено !

377

Анонимен

преди 3 години

До Игнате да ама след 3 седмици като почнат да спадат, Баце ще каже че това е заради неговите мерки

376

чочо

преди 3 години

Дано ви затворят вас всички у панделата след 6 месеца. Поне по 30 годинки да ви дадат, гадни умреляци!

375

Анонимен

преди 3 години

Като гледам Баце какви бузки и шия е направил по време на карантината............ явно много лошо му е било :) скинал се е две седмици от плюскане и поркане

374

Христина

преди 3 години

БЕЗКРАЙНИ АДМИРАЦИИ ЗА РЕШЕНИЕТО ! ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА ЩАБА И ГОСПОДИН БОРИСОВ ! ДА БЪДАТ ЗДРАВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ ! И ДАНО ЛОКДАУНА ПРОДЪЛЖИ ПОНЕ ДО МАРТ !

373

Анонимен

преди 3 години

"Не разбирам хората, които с всички сили крещят: "Затворете ни! Затворете ни!" Какво им пречи да се самозатворят, да си самозатворят децата, да се самоспрат от работа, от заплата, да се самоизолират за месец, два, година, пет ..."Пречи им, че ще са едни от малкото баламурници, които ще направят това и после ги чака клошарски живот. Обаче виж, ако мизерията е повсеместна, на тях ще им стане по-хубаво.Каот онова: "Ще си запаля къщата, да изгори на съседа плевнята". Точно това правят.

372

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам хората, които с всички сили крещят: "Затворете ни! Затворете ни!" Какво им пречи да се самозатворят, да си самозатворят децата, да се самоспрат от работа, от заплата, да се самоизолират за месец, два, година, пет ... това е тяхно право и никой няма да им се сърди... но аз съм категорично против животът да се спира, това няма да ни реши проблемите, нито финансовите, нито здравните.... единственото в тази ситуация което съм фен да се затвори са касите на Изипей, паяци, зони и данъчна служба.

371

Анонимен

преди 3 години

До анонУчилищата ги затварят държавите с колабирала здравна система или неспособни да осигурят спазването на мерките в училищата. Заедно с училищата се затваря и всичко друго, освен жизненоважните сектори. Приносът на училищата към разпространението може и да е голям, но останалите отворен сектори със сигурност допринасят повече. А сега със сигурност част от децата ще ходят с родителите си на работа (винаги е така, сега няма да е по-различно), а по-големите ще купонясват и разкарват безцелно.

370

Ходи си в Полша

преди 3 години

До анонВ Полша може да са затворени детските градини, но в останалите 25 страни членки (без нас) са отворени и начални училища, и детски градини и в момента. Дори при по-стриктни мерки от нашите.

369

Анонимен

преди 3 години

ДА ЗАТВОРИМ НЕ ЧАСТИЧНО , А НАПЪЛНО ДЪРЖАВАТА!ИЗЛИЗАЙТЕ НА ПЛОЩАДИТЕ!НЕ НА ГЕНОЦИДА!НЕ НА ФАШИЗМА!

368

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКААА!

367

Анонимен

преди 3 години

Браво!

366

чочо

преди 3 години

Ега умрете сите политичари!!!

365

Анонимен

преди 3 години

До 374. Ти май още в 20 век живееш! Имаш ли познати във Великобритания да питаш как е там здравеопазването? В първата капиталистическа държава/ исторически/ хората се лекуват без пари. И лекарствата не се плащат. Разбира се, трябва да си плащаш осигуровките. Ред и сигурност. И така не само в Англия.

364

Анонимен

преди 3 години

До Програмист"Да си бяха носили маските и да не бяха философствали толкова. На ви сега! Марш в къщи на пост и молитва. И ако не поумнеете - още няколко месеца локдаун."Пак няма да ги носим и пак няма да се затваряме. *** се от яд, страхливци!

363

анон

преди 3 години

Не е вярно, че в Европа няма затворени детски градини и училища. В Полша от седмици са затворени. Не говорете наизуст.