97

Разумен човек

преди 3 години

Вярно е, че досега науката, медицината и учените не са излекували нито една болест, не са се справили с нито една епидемия и с нито един грип, а с ковид-19 са напълно безпомощни и представа си нямат какъв е този вирус и какво да правят, но ние нямаме други избор, освен да се оставим напълно в ръцете им и да ги подкрепяме ако искаме да си спасим живота, защото ако загуби живота си как ще се радваме на удоволствията да ходим на почивка в чужбина, в мола и да си хапваме вкусно ако сме заровени под земята! Ужас!

96

До 73

преди 3 години

Приятел, ти САМ ли "ПРЕБРОИ" спадналият брой на заразените във Франция или използва съответните източници на информация? Спри да ги четеш и ще живееш по - спокойно ...и относно Чорбанов - един да казва истината и веднага става неудобен за властта. А и овце са всички с мислене като твоето - НЯКОЙ МУ КАЗВА КАК И ТОЙ ТРЕПЕРИ! Купи си маски - по една за всяка стая. И ги сменяй на кръгъл час. Завий се дълбоко с юргана и чакай...Да ти кажат ,че вируса е отминал ...Една година мина ..още колко ?!

95

Анонимен

преди 3 години

Вълната вече преминава. Още 2 седмици излекуваните ще са повече.Затварянето на държавата е политически ход, а не медицински! Разберете го!Тиквата иска да удържи властта колкото се може повече и всяка секунда му е ценна!Целта е да окраде още каквото може и след него - потот!Защо мислите, се раздадоха толкова пари на фирмите за бързи кредити? Защо се приеха тези лобистки закони?

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84На 18 -20 години в България "младия"човек е паноптикум от заболявания! Тук денонощно е чалготека. Пиене, пушене, ядене до 3-4 часа през ноща. Пълно обездвижване. Първи в Европа по ниска възраст на първа цигара и алкохол. Тъпите нидерландци първи по начална година на тръгване на работа. Ама нидерладците защо са богати, а ние не? Ами....що? Дъщерята на Силвия Кацарова нали избяга от мъжа си преди години защото се чуствала като в затвор. В България дома й денонощно отворен.

93

Човек

преди 3 години

Ни хората сме господари на природата, просто трябва да слушаме какво ни казват учените, да спазваме мерките и да чакама западната ваксина и ще победим вируса.

92

Анонимен

преди 3 години

Голям страх бре. Добре че не сме в друго положение. Все едно светът ще се свърши. Голямо реване. Ако имаш късмет и се пазиш-може да минеш през ситото, ако нямаш-към светлото бъдеще. Само в паника и страх да живееш ще се кортулисаш със сигурност.

91

даааа

преди 3 години

когато спрете вятъраи спрете зимата да не дойдетогава ще спрете и вируситене съм предполагал, че на земята живеят толкова прооости хора

90

Анонимен

преди 3 години

до #63 заключи се у вас и не излизай повече... НИКОГА ! глу.пак . Ти си си под карантина от 10 години така че не ни занимавай с виртуалната си личност .Стой си в комплекса още поне 10 години че не се знае ... Забелязвам как всеки само.таняк вече е капацитет по вируси и зарази ,а сеизмолозите и вирусолозите (хората които имат реални познания в областта ) са заклеймяване и усмивани ПУБЛИЧНО. Щом тази сутрин Мони(Дянков) -пицата ни каза да чакаме 3та и 4та вълна , смятай ...

89

ГосТ

преди 3 години

Друг е въпросът, че един умен българин вирусолог (началник на отдел ваксини към американската FDA) заедно с признатият Робърт Гало, дават разумното предложение да се ползват умерени комплексни мерки и доказаните поливалентни ваксини за полиомиелит и туберкулоза (бцж) ,които имат ефект върху общия имунитет и срещу сегашния вирус, вместо да се залага на набързо направени, но адски скъпи и недостъпни такива. Същото е и с препаратите. И това го казват в списание Science.

88

zer

преди 3 години

за южняшките страни си трябва локдаун. не виждам друг вариант.

87

Мен

преди 3 години

Пичове имаме роднини в швеция. Хората там локдаун не им трябва защото си седят и без това по домовете и не се шматкат насам натам както им падне. Има огромна разлика в начина на живот на северните народи. Стига сте гледали празни статистики. Цифрите са хубаво нещо верни са, ама причините зад тях трябва да се отчитат.

86

ахааа

преди 3 години

До Анонимен 82Здравеопазването го няма отдавна, понеже Боцето закри доста болници и изгони доста кадъред мед.пресонал към чужбина.

85

Глупости

преди 3 години

Точно сега, когато Швеция въвежда мерки и случаите им са рекордно високи, да се дават за пример е доста перверзно и неграмотно.https://nbcnews/news/world/covid-19-case-surge-forces-sweden-rethink-strategy-praised-u-n1248545

84

Хаха

преди 3 години

Всички ми дават за пример Швеция, обаче никой не взима предвид, че там хората са много по-стриктни от италианци, испанци и други южни държави като нас. Също така скандинавците са по-дистанцирани един от друг и не се прегръщат и целуват като се видят.

83

Анонимен

преди 3 години

От вируса не може да се скриете, ще се криете криета и все някога ще го пипнете. Затварянето не води до живот. затварянето води до смърт и икономически срив. Еми няма въздух за лекарите, здравната система няма как да убива малкия и среден бизнес Дайте на човек по 5 000 евро и затваряйте до март. Как ще живеят хората зимата затворени кой ще им плаща сметките.

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62В Швеция същите мерки се опитват да ги наложат само, че с препоръки. А не насила. Надяваха се, че обществото е достатъчно узряло, за да се пази само. Само, че последния месец не подвърждава това. Заразениете и смъртността в Швеция е десетки пъти по-голями от съседните сравниними като гъстота на населението, жизнен стандарт и манталитет държави. И този"професор"незабавно трябва да го пратят в ковидотделение като Мангъров, та и той да спре да ръси глупости и подкопава мерките.

81

Овчаря

преди 3 години

Оператор на биологични единици:Ваксини ще има за всички от сърце! След новата година ще ви превърнат в овце

80

Анонимен

преди 3 години

И аз така мисля. Положението вече е изтървано. Шанс за оправия имахме пролетта, ако бяхме следвали примера на китайците. Вече е твърде късно.

79

ГосТ

преди 3 години

Ако наистина разбира, един молекулярен имунолог разбира несравнимо повече от който и да е лекар. Не случайно щабовете в Китай и Южна Корея се водеха от Молекулярни биолози. Въпросът е, че тоя ми е доста съмнителен. Със сигурност е по компетентен и умерен от мангърчето и веднъж го поправи, че хуморалния и клетъчен имунитет са две различни неща, но това не е достатъчно. Всеки студент го знае това.

78

Така е ..

преди 3 години

И да има ваксина ще изчакам. Не искам да съм от починалите доброволци.