231

Анонимен

преди 3 години

В момента здравната каса се точи яко,стотици лекари станаха милионери.Шефове на болници и лаборатории също.Процъфтява черната борса на лекарства и рушвети за прием в болница.Голяма мандра.Цената на PCR -8 лв,касата доплаща -60,без направление-120лв.От къдя на къдя и от дек на дек?

230

Всичко е нагласено

преди 3 години

от кои се крие. Тотален срив на политици,медицина,полиция,прокурори,журналисти,учители.Всичко що е на хранилка на управлението в момента и западните шайки.

229

И

преди 3 години

Ще има словесно затягане на мерките.

228

Анонимен

преди 3 години

Смърт за народните изменници! кунчев пръв.

227

Анонимен

преди 3 години

Аиде , затягайте мерките , та да ви изметем най-накрая. До гуша ни дойде от вашите простотии.

226

Анонимен

преди 3 години

Хората спазват мерките които зависят от тях, но държавата не прилага противоепидемиологични мерки свързани с общественото здраве не е подготвила нито болници нито нищо и затова ограничава хората вместо зда ограничава вируса. Ако не протестираме ще ни напукат ваксините насила както и тестването и влизането в болница и всичко което им дойде до ума на слугите на сатаните. Какви са им заплатите знаете ли, със сигурност са петцифрени а вие работете за 500 и бъдете доволни ако имате работа ей го на безплатна ваксина осигурили тия ваксъри зли

225

Анонимен

преди 3 години

Най-дебилния се развяваше без маска из страната с два положителни теста и накрая отида и изкара болния кмет на Пловдив да му каже да работи.

224

не така бе

преди 3 години

ааааа, не така , не така ! как по строги мерки ? първо фигуранта каза че вирус нема , и второ стадото си иска чалготеки , молове , фризьори , фитнеси да работят ! а за така наречените протестиращи , включително и ония врякащите дето системата ги убивала , не може по строги мерки , те имат план да изпълняват , пари да печелят .

223

АК-47

преди 3 години

Фандъкова, за какво спазване на мерките в София става дума. Всеки ден и вечер ДЕБИЛНИТЕ протестъри, подопечни на Радев, крещят и викат на тумби без маски. Как това безумно безобразие, продължава да се толерира. Джамбазки ви каза, в Интензивното на ВМА лежат на командно дишане някои от лидерите на протеста. Колко хора трябва да заразят тези ***, за да им бъде забранено да се събират на орди??

222

Dinosaurus

преди 3 години

До стига тролихте тролиAми вземат пример от протестърите. Те като са лично на площада с какво са по-издигнати от троловете? Щото поругават храна, като я хвърлят по сгради? Щото говорят от името на "всички" и са представителна извадка? Щото им плащат нагли изверги и ги вдъхновява Фигурант-родоотстъпник? Щото спазват мерките? По форумите поне е противоепидемично

221

Медицинска сестра

преди 3 години

Ами какво само се заканвате??? Трябваше да затворите всичко още в началото на месеца, а не да оставите хората да измират! Не искахте да спъвате икономиката, а сега, като умират млади, здрави хора, кой ще крепи икономиката???

220

Борат

преди 3 години

В демократичната Европа и демократичния САЩ излезе, че виреят най-големите комунисти и поробители. В Китай няма вирус от месеци насам и бележат ръстове в икономиката. В демократичния свят говорят за втори, трети и вечни вълни от тук нататък. Говорят за постоянно носене на маски, може би завинаги и седмични ваксинирания. И между всичко това икономиките отиват в канала, масова безработица и унищожаваше на цели браншове, защото са контактни и го праваят "за да ни защитят"Къде отиде разума?

219

Санитар

преди 3 години

Кунчев, затваряй всичко, защото скоро ще останеш без лекари и сестри и тия легла в болниците няма да има кой да ги наглежда даже!Положението в градове като Благоевград, Свищов, Шумен и Русе и извън всякакви норми!Какво чакаш, да умрат всички лекари и сестри ли?Тогава ще има файда, че имаш свободни легла, като няма кой да ги обслужва!А тия, които доскоро се смееха, може да дойдат като доброволци! Ама да вземат и Мангъров с тях, който да прави чай на болните!Нали няма вирус, елате без маски!

218

Анонимен

преди 3 години

Въвеждаме най-най-найстроги мерки.Ако не ги спазваме въвеждаме още по-най-строги мерки.

217

Истината

преди 3 години

А защо след Аг тест /+/ трябва да се прави задължително PCR при положение ,че Аг тест дава над 95% достоверност и този тест се смята за напълно достатъчен в редица държави, а да не говорим ,че масовото тестване става точно с Аг тестове.Отговорът е *** -Аг тест 30 лв,PCR-120лв.Освен това процедурата личен лекар, РЗИ и PCRтест е тромава ,как се седи часове на опашки с температура,едвам стоейки на краката си,а?!Ние си направихме само Аг тест,самоизолация и лечение по телефона.Ужас е

216

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 219Защо гърците затвориха всичко и докога?

215

Анонимен

преди 3 години

'Ми, хайде и някой да следи дали се спазват!... Разни *** 8 месеца вече не могат да се научат как правилно се носят маски, ако изобщо благоволяват да ги носят където е наредено. То, мин.-председателят на Р.България НЕ ЗНАЕ КАК да си я постави, тръгнали сте с тези смешни призиви да оправяте положението. Някакъв, какъвто и да е, па макар и минимален контрол трябва...

214

Анонимен

преди 3 години

Аз спазвам мерките !Нося маска когато обирам масонски банки и когато изнасилвам масонски съпруги!

213

Програмист

преди 3 години

До Чиновник 211Човече защо се връзваш на пролетарските герои? Това са нискоквалифицирани, ниско образовани и евтини дънни твари, за които е въпрос на чест да си останат прости. За тях е начин на живот да мразят тези, които живеят по-добре от тях и да ги обвиняват за несгодите си, но никога няма да имат куража да вземат живота си в свои ръце и да направят нещо за своята квалификация и израставне.Остави ги да си стържат дъното, 45 години те ни мачкаха, сега е наш ред.

212

до 219

преди 3 години

НЕ ние не искаме по сериозни мерки, искаме да се махнат всичките измислени мерки и маски и ограничения, както е било при всяка грипна епидемия. А ти тик-венико като се страхуваш заради твоя страх трябва ли да затворят цялата държавта и хората да са в затвор??? Като те е страх защо не се скриеш под леглото и да се карантинираш и така ще си защитен? Защо не мислиш за хората които трябва да работят, които искат да живеят нормално без намордници?? Или си един п-едал който мисли да си начеше за-дника