75

Медик

преди 3 години

До 76Алоооууу,тъ,панаря,дето си ме изучил??!!Че кога стана това,щото аз не си спомням да си ми държал учебника до 4 сутринта когато съм чел за изпити!!Медиците ви помолиха да направите три простички неща,да носите маски,да не се скупчвате като овце и да си миете ръцете преди ядене и нямаше да се докарате на този хал!Колегата Мутафчийски ви предупреди,че ще се м,ре яко,а вие вой,плюнки,ос,ира,не,а в същия момент слушкахте ямболския т,ъпанар с дигнатото юмруче?!Що не му се пените на него сега?!

74

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТия глупости дето ти си изучил лекарите и трябвало да бъдат като войници и то за една раб.заплата или за още 1000 лв. показват колко си неадекватен в днешно време.Твоя комунизъм няма да се върне.Също така ти не можеш да прецениш сложността и отговорността на лекарския труд защото вероятно едва си хванал средно и си бил готованец цял живот.

73

МОЛЯ???

преди 3 години

Ще правят проверка дали е нарушение да лежиш на стълбите един час с кислородната си бутилка, докато някой благоволи да те погледне? Според шефа на болницата това нормално ли е? БАХСИ ДЕГРАДАЦИЯТА!

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73Как да не ги плюем лекарите и сестрите като ги виждаме как се крият по кабинетите.Баш те създават хаоса, защото това му е работа на лекаря и сестрата, в такава ситуация да са на първа линия. За това сме ги изучили и носили. Все едно войник да не иска да ходи на война, за какво сме го обучавали ?

71

Анонимен

преди 3 години

Важното е чекмеджетата на мутрите да са пълни. Животът и здравето на хората не са важни...

70

Анонимeн

преди 3 години

Тук няма нищо политическо, и всяко обвързване на темата е глупост.Това е личното отношение навсеки един българин, включите и на част от лекарите и сестрите, към възложената му работа. Вечното мрънкане, че работи много, а не му плащали достатъчно за свършеното, и вечното недовоство от "държавата" което вече се предава по генетичен път, раждаш се и "е.ба си къде се родих". Аз лично видах фиш на санитарка в Covid отделение, еми никога за 20 г. не е взимала тези четирицифрени суми, ама мрънка.

69

Анонимен

преди 3 години

Недейте да си плюете и обвинявате лекарите без да разбирате от медицина и по писания на журналисти.Във гр.Видин болницата съществуваше благодариние на усилията на малкото останали лекари специалисти .Намериха се прости и зли хора разбиращи от всичко които почнаха да завеждат дела срещу лекари,да ги плюят по медиите.Накрая цели отделения специалист си подадоха оставките поради заплати от 700 лв.и сега видинчани ходят на доктор чак Монтана или Лом защото няма неврологияАГ отделение,Урология,инфек

68

Пижо

преди 3 години

Дали е с 10 инфаркта или 100, това няма никакво значение. Всички гледахме видеото. Никой, абсолютно никой, не заслужава като куче на стълбите! Едната болница решава, че е "лек" случай, толкова лек, че е на кислородно дишане и умира след 40 мин. За оня долу, който ми приказва за Англия. Помните ли Бергамо и Милано? Помните ли лекарите, които спяха по коридорите на болниците, за да не останят пациентите си? Там умираха по 800 на ден и нито един не умря като куче, зарязан пред болницата!

67

Дрън

преди 3 години

Обаче важното е какво пише в доклада на Европейската комисия! Там много ни хвалят-за всичко! А че хората умират по -лошо и от кучетата-не е важно! Каквото посее човек-това ще и пожъне!

66

Анонимен

преди 3 години

Т.е. може да се окаже, че е нормално да лежиш на стълбите един час с кислородната си бутилка, докато някой благоволи да те погледне? Така ли да разбираме?

65

JJIvanov варнингс

преди 3 години

Warnings от няколко дни засичаме при проверки тежко поразени от облъчване с черно чумно обемно проникващо оръжие през екрана на телевизора.Облъчените тежко имат видим тъмен обем около телатposа .По устойчиви на този тип опити за убииства са жените ..някой правят истерии..Има риск от заразяване на мифки и тоалетни с черна чума микро и нано мутанти..заради проникващото облъчване..Исключвайт е телевизорите оттока и антената/кабела..

64

Анонимен

преди 3 години

Баба ми също е умориха в същата болница.Лекарите се крият и оставят хората да умират!Истината е че здравеопазването в България е под всяка критика!Това все пак е университетска болница,а вътре е мизерия!И как може държавните болници да тънат в мизерия,а частните да блестят от чистота и да имат всякаква техните!Никакви пари за така наречените доктори-не го заслужават ,защото това са едни търговци!

63

Анонимен

преди 3 години

Това безобразие има конкретни извършители - дежурните лекари на смяна и ръководството на болницата. Като добавка - Пловдив все повече се превръща в една клоака на обществото - интересчийство, далаверки, схеми. Фалшивата фасада на бързо развиващ се индустриален град все по трудно ще прикрива пълното отсъствие на съвременно градско управление.

62

Гробокопач

преди 3 години

Сега Бойко нема ли да изкара Менда и онзи другият Мургавей Крадлев да обяснят как в най-герберският град в България, герберите не могат да овладеят ситуацията, особено Менда, чиито икономически, сиреч властови лостове в този град са немалки. А пък казваха, че бил Гергов град;))) Прочее, предвиждам, че Пловдив ще е първият град в България, в който ген. Бацилът ще дойде лично да раздаде чувалите за трупове;)))

61

Не Анонимен

преди 3 години

Това е резултата от подготвяната здравна система от лятото за справяне с коронавириус.

60

Зозо

преди 3 години

"Съпругът ми е инвалид 100% с чужда помощ, 6 инфаркта, 7 стенда, с три байпаса, рак на бъбреците през ден е на хемодиализа", каза Мария Господинова, която е съпруга на починалия пациент.И този ли е умрял от ковид?!? С рак, инфаркт и на хемодиализа.....

59

До 60

преди 3 години

Да не би Бочко да ги събра да хвърлят яйца и камъни бре? Да не би той да прави тия смешни въстания и да гори маски. Запечатани сте в кадър всички *** като се скупчвате пред ,,дома" на тоя със вдигнатият юмрук, горите маски и пръскате непрекъснато слюнки!!!И сега друг ви е виновен за вашето малоумие!?!?

58

Анонимен

преди 3 години

На всички грамогласни критици да гледат английски филм по HBO. Там млад мъж почина защото часове не получи помощ и си тръгна от приемната. А не бе по време на пандемия. Алкохол, цигари, заседнал начин на живот. Какъв живот е имал този пациент. 7стенда, 3байпаса,6 инфаркта! Що за безотговорен към здравето си човек говорим! А аз съм внесъл повече пари от началото на годината за здр.вноски, отколкото ми трябват за зъбен мост, на което нямам право! Тази нощ до 2-3 чалга и крясъци, не спахме. После..

57

Пешо

преди 3 години

Това е само върхът на айсберга на последствията от липсата на каквато и да е здравна реформа. Съзнателно здравеопазването бе превърнато в търговия, за да може да се краде в невероятни размери! Повече от 30 години безхаберие, повече от 30 години кражби са сметка здравето на хората!

56

Анонимен

преди 3 години

Защо ще съдите болницата. Съдете Бочко, и всичките виновни които допуснаха да се стигне дотам. Защо лятото нямаше чак такива неща? Нали уж няма вирус, нали уж всичко е конспирация. Лятото учениците бяха извън градовете, и в градовете хората бяха само на работа, на открито и се спазваше донякъде дистанция. Сега върнаха ученици и студенти, покрай тях и много хора и ето го резултата. Затова затваряне на училищата и университетите е правилното. Вируса много обича много хора на едно място.