306

До 304

преди 3 години

"Благоевград" е саботьор ,промит мозък.Обратното е "маке",насила направиха българите македонци в Пиринска през 1948 г.по заповед на Сталин за един ден и след години ги върнаха пак за един ден каквито си бяха.

305

Анонимен

преди 3 години

До БлагоевградВ България не се признават малцинства. Други държави ги признават, но в България не. Имаш всякакви права като човек но не и да правиш група или малцинство. Така е по конституция. Език може да учиш и никой не ти забранява.

304

Набор 87

преди 3 години

Изкуствена държавица, която е на по-малко години от мене претендира за чужда история, чужда писменост и чужда култура. Чудя се само защо нашите политици дремаха досега, а не ги натиснаха заедно с Гърците, когато беше момента. Нищо де, така пък ще им се удължат мъките. Много взе да им знае устата последно време...

303

Анонимен

преди 3 години

До Петрич и неграмотниците дето му слагат плюс,а бе другари ВАСИЛИЙ ВТОРИ Е МАКЕДОНЕЦА бе между Самуил и Василий,набийте си го в главите.През 10,11 век и векове преди това и след това Македония е ВИЗАНТИЙСКА ТЕМА С ЦЕНТЪР КОНСТАНТИНОПОЛ или днес Истанбул а Василий Втори е от МАКЕДОНСКАТА ДИНАСТИЯ!Ако вашите глупотевини са верни значи Самуил и Василий са водили гражданска война кой да гепи повече от Татария!Ей омръзна ми от нереално тъ..пи парчета,които изобилстват и в България..

302

Парижки договор

преди 3 години

Wikipedia: За начална дата на участието на България във войната против хитлеристка Германия се счита 28 октомври 1944 г., датата на подписване на примирието между България и държавите от антихитлеристката коалиция. Преди тази дата страната е в състояние на война с Великобритания, САЩ и СССР, както и с Германия и Унгария. С примирието е уредено и изтеглянето на българските войски от окупиранитетеритории на съседни държави.

301

Анонимен

преди 3 години

Според подписалите писмото такъв подход е опасен не само за историята като хуманитарна дисциплина, но и за демокрацията и просперитета в региона и самия Европейски съюз.--------Съвсем правилно.Срам и за нашите велики опозиционери, че се заиграват с низките страсти на прослойката фашистващи ***.

300

Анонимен

преди 3 години

Сръбчетата нЕма начин да не се изокат неподготвени. Тия не са историци, а историчари - има разлика. :)

299

Анонимен

преди 3 години

Да допуснем тия македонски мекерета в ЕС значи да си сложим змията в пазвата.И стига сме повтаряли какви приятели сме били. Тия не могат да ни дишат, а ние се оправдаваме.Точно както до пуснахме *** Радан, Йончевата и бившият и мъж Станишев, да ни плюят в Европарламента, Баста, ние сме горди българи! Предателите - вън!

298

Анонимен

преди 3 години

В Тирол сигурно на тиролски говорят, а не на немски.

297

Анонимен

преди 3 години

До Благоевград1912 г. е война и не можеш да пътуваш никъде. Всички ги мобилизират за фронта срещу турците. Днес никой не те спира. След 1990 г. само с виза за Югославия или където приз нават македонска нация. Нямаш проблем да напуснеш България и си избираш целия свят.

296

гого

преди 3 години

До Георге МиленковскиТе алеманите го казаха, чакайте. Първо чакахте на сърбите, сега на алеманите. След 28 години ще узреят главите. Ние не бързаме, както и гърците не бързаха. Смешници.

295

София

преди 3 години

България е член на ЕС и ще даде образование ( да се учи на на майчин език до 12 клас) на турци - роми - власи и македонци.

294

София

преди 3 години

България е член на ЕД и ще даде образование ( да се учи на на майчин език до 12 клас) на турци - роми - власи и македонци.

293

Анонимен

преди 3 години

Македония е единия краещник на България единия крак или едната ръка.

292

София

преди 3 години

България е член на ЕД и ще даде образование ( да се учи на на майчин език до 12 клас) на турци - *** - власи и македонци.

291

Сата НАТО

преди 3 години

Много ми е кеф как мало умните патриотари ще докарат куп бели на главите на стадото, дето им ръкоплещи. И така се пада на всеки, който забива нож в гърба на брат си. Правилно му казваха на Заев, че от татарите само подлости миже да се очакват, но той решил да играе ва банк.

290

Анонимен

преди 3 години

Какви историци от Западни Балкани,четох го в оригинал,едните от СМ,повечето от Белград, 3-*** от Загреб сърби.Сръбско македонска фиеста,истината да не излезе.Еее стига лъжи!Македонизъм на основата на антибългаризъм.Граматически махнали буквата " ъ",като сърбите,иначе се изговаря,вместо " от" пишат " од",вместо" щ" пишат "шт".Заев се изцепи пред Веле Дойче,убеден,че българския народ бил против блокадата,ами " сигурно" убеден"!От ОМО - то и те не спират,Живков премахнал македонското малцинство.Е

289

Анонимен

преди 3 години

Сега ке видите българин като иде в см все едно е западняк, нозете ще му миете.

288

Анонимен

преди 3 години

Българите са били посрещнати като освободители в Македония, а сърбите са разрушили всичко българско там и накрая са написали в историята че не били те, а българите.

287

Анонимен

преди 3 години

В Сандански 90-те като идваха с дойче марките от миене на тоалетни в Германия, Австрия и Швейцария и викаха колко са велики и пълнех багажници с кашкавал и луканка ни викаха колко сме зле.