30

Анонимен

преди 3 години

5-ти месец с 50 лева означава 200 или 250 лева. Иначе казано 1 банкнота от пачката в шкафчето покрива надбавката за 5 пенсионера за 5 месеца назад. Ти подиграваш ли се с всички тези хора?

29

Анонимен

преди 3 години

То до пролетта ще има ли оцелели възрастни хора с тези неадекватни мерки???

28

Анонимен

преди 3 години

Премиер,който се хвали,че ще раздава ваучери за храна,индиректно признава,че е довел народа до просешка тояга и затова е готов 1-2 пъти в годината да ми подхвърли трохички,а в останалото време-на къса каишка.Последното са негови думи.

27

Анонимен

преди 3 години

Аз не знам как Бойко си мисли, е ще спечели изборите след като изпусна заразяването така...

26

HeinrichHimmler

преди 3 години

Anonimen 18 , ходи си лягай андрешко с пари от Герб. Вдигнали доходите, ти изобщо нясно ли си, че за 10 години европроекти и програми, доходите от самосебе си и от инвестициите щяха да се вдигнат не двойно, а тройно, само че Герберастията, освен да краде и да краде може само да .. краде! Нови пътища трето качество, знаеш ли колко пари са откраднати ? Знаеш ли господаря ти колко чекмеджета е напълнил и изнесъл ? Знаеш ли, че чекмеджето се пълни всяка седмица, ак не и всеки ден.Говорим за милиарди

25

Главанак

преди 3 години

Естествено,че ще продължи да дава подаяния!Ако всеки българин се вгледа в починалите само за едно денонощие, с малко аритметика ще разбере, че починалите пенсионери са повече от 2/3 от всички починали. Т.е. пенсионерите намаляват в геометрична прогресия, и най- вече благодарение на същия този, дето ни отпусна подаянията!Ето на това се казва приоритет за възрастните!

24

Анонимен

преди 3 години

Румънците вдигнаха пенсиите с 40 %,а тоя ми се хвали с ваучери за храна.Срам и позор!

23

Анонимен

преди 3 години

А бря ,къде ти БСП обещават за деца много с хиляди левове ,явно че има пачки в държавата но не и за деца,пример е Албания,първо дете над 3000евро,второ над 6000 евро ,трето 10 евро ,проверете мислех че е лъжа но не!

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Я, пак? Борисов ли 47-*** е окраднал пенсионните фондове? Борисов ли всяка година на 31-ви декември изпразваше натрупванията по пенсионните фондове и пълнеше държавния за да издържа неефективни мегаломански проекти? А баща ми още "благославя" Иван Костов. От кое шкафче, но вади и плаща. А не като БСП вдигат ги преди преди избори и друг след това ги плаща.

21

Анонимен

преди 3 години

И кво? Много ти се видяха, Бойко, и викаш дай да не затваряме нищо, че да понамалеят, щото много пари се охарчвам така?

20

Анонимен

преди 3 години

Е как ваучери през април,бе?Тогава ще са минали изборите и няма да си ти тоя,който ще раздава каквото и да било.

19

Анонимен

преди 3 години

Предвиждаме и през април еднократни ваучери за храна да получат хората с пенсии от 300 до 369 лв., заяви Борисов на заседанието на правителството днес.Борисов, моля те, дай ги на хорицата декември месец да посрещнат Новата Година малко по-спокойни и по- оценени.Такава мярка ще се хареса от обществото.

18

Анонимен

преди 3 години

Mоже да пишете каквото искате , но истината е че никой друг не е увеличавал заплати и пенсии така на хората Затова хорат агласуват винаги за ГЕРБ Другите хем не вдигаха така заплати и пенси , хем крадяха като луди Тия поне вдигнаха доходите двойно за 10 години Ако има по -хубави от тия тях да сложим , но няма , затова хорат агласуват за най-малкотоп зло - ГЕРБ

17

До 10

преди 3 години

Другарю,за лош твой късмет ще го свалим.Ако не сега,на изборите.

16

Тонката

преди 3 години

Абе тоя още мърда:):):):):)Няма ли някой вирОс да го утепе, ре?

15

Анонимен

преди 3 години

Къде е отровното трио и техните около двеста хиляди верни последователи?

14

Анониен

преди 3 години

Друго си беше другарите от БСП-то като раздаваха по 3000лв пенсия.

13

Анонимен

преди 3 години

Преди да дойдеш на власт,БСП им даваше по 10%.Тогава ти се оплака,че пенсионерите са ти изяли бюджета,защото трябваше да изплащаш последната индексация.А сега им се мазниш преди изборите,ако можеш да ги излъжеш да гласуват за теб.Хитър Андрешко си,ама не чак толкова,че да ти се хванат.

12

ИСТИНАТА

преди 3 години

ТОЗИ Е ИЗПЛИСКАЛ ЛЕГЕНА

11

Анонимен

преди 3 години

ДОКОГА С ТАЯ ШИЗОФРЕНИЯ?