43

До 35

преди 3 години

Понеже си явно неособено логична личност нека ти обясня като за такава.В България не закъсваме по една проста причина.а) Повечето хора не си правят тестб) Медиите няма наистина да обявят колко точно е тежко положението, въпреки смотаните си статиив) Политиците ще ти хвърлят прах в очите, а ти си мисли, че си свободен. То и овцете си мислят, че са свободни, ама иде Гергьовден и хоп....

42

до 32 от славянин

преди 3 години

''Скоро ще ви затворят. Яко ще ви затворят! Обаче този път няма да има КПП-та, а ще се приложи гръцкия модел. Ще ви трябва отрицателен PCR, ако искате да пътувате из страната. И така чак до пролетта, както е в нормалните европейски страни.''Само че това което в ''нормалните'' европейски страни върви, в България не върви, ако под нормална страна имаш предвид Гърция!

41

Анонимен

преди 3 години

бочко ако знаеше какъв си kayn щеше да си напълниш ушите с барут и да си удариш главата в стената

40

Мерник

преди 3 години

***, като си сложат някой Ник като Ани или Мими и си мислят, че номера минава.

39

Съпротивата

преди 3 години

Братя време е да изметем хунтата хората се пробудиха .... този ни закопава всеки изминал ден личи си че е психично болен и трябва да му се конфискува всичко , съден и пратен в затвора , но понеже е психично болен ще го играе невменяем за да няма присъда . Да действаме днес утре ще е късно на борба срещу тиранина с биполярно старческо разтройство .

38

Чиновник

преди 3 години

До оставкаТи ли ме псуваш? Ама ти и останалите 80% мaлoyмници не сте от значение за мен. Все тая ми е какво правите или не правите.

37

Анонимен

преди 3 години

Кои мерки да спазваме бе мутро ***??? В българия няма никакви мерки, нула, ето това сте вие герб страхливци и ***.

36

Анонимен

преди 3 години

Децата са плъховете на обществото. Разнасят всички зарази.

35

Анонимен

преди 3 години

Искам да взема мерки от вълшебното чекмедже на Борисов.

34

до 13 от славянин

преди 3 години

''Хора пазете се Спазвайте мерките които са например в Германия . Франция , Израел Тук правителството играе по свирката на обществото и не смее да налага мерки Аз лично гледам в Германия какви мерки има и това спазвам''А, добре че ни предупреждаваш, само че реалното пазене не e с парцали на лицата! Как то написа един по-долу - там където най-много се пазят с най-концлагеристките мерки най-много закъсват!

33

ГосТ

преди 3 години

Кои мерки ве баце, кои ?

32

Оi

преди 3 години

Скоро ще ви затворят. Яко ще ви затворят! Обаче този път няма да има КПП-та, а ще се приложи гръцкия модел. Ще ви трябва отрицателен PCR, ако искате да пътувате из страната. И така чак до пролетта, както е в нормалните европейски страни.

31

Анонимен

преди 3 години

Ваксини в БГ-то НЕ вървят.

30

Анонимен

преди 3 години

Въртят, сучат - ваксини, въртят, сучат - ваксини, плямпат, лалат - ваксини, плашат, мрънкат - ваксини.

29

мак

преди 3 години

Като го слуша човек има чувството, че всичко в България е идеално, няма никакви проблеми, икономиката е в подем, с пандемията баце се справя отлично, навсякъде се строи и пчеличките пърхат ли, пърхат.

28

Анонимен

преди 3 години

Аз лично гледам в Германия какви мерки има и това спазвам------Какви мерки има в Германия?Кажи и ние да спазваме?

27

Анонимен

преди 3 години

При приема в болницата се попълва въпросник. Един от въпросите е вярвате ли във вируса. За статистиката, тъй да се каже.ЦиркаджИЙЙЙЙЙ.

26

Анонимен

преди 3 години

Има ли пилот в самолета? Затворете най-сетне училищата и градините, защото иначе се очертава много мрачна Коледа и Нова година. Ама така е като в пилотската кабина има само един пожарникар...

25

Гани

преди 3 години

До АниЛекувай се немедленно Ани!

24

Анонимен

преди 3 години

На Борисов не му пука за него той изкара вируса, ного е грижа за народа.