169

Анонимен

преди 3 години

Швеция въвежда "безпрецедентни" ограничения, за да овладее стремителния ръст на новите инфекции. "Препоръките вече не са достатъчни, нужни са забрани", обяви шведският премиер. А Австрия дори въведе пълен локдаун.

168

американец

преди 3 години

спутника излетя в небитието......

167

Губернаторски неволи

преди 3 години

Тежкото шефче на Владимирска област сам се похвалил в Инстаграм, че се лекува от коронавируса в частна московска клиника. Не в държавна болница в областта, която ръководи. В този факт е събрано всичко, което трябва да знаете и за путинския режим, и за великите му постижения в здравеопазването.

166

Стар ебач

преди 3 години

три ваксини имат.........Както се казва....не е важно колко ти е голям.........може да е малък, но работлив.Триста да имат...........

165

Анонимен

преди 3 години

Бойко е велик, за десетина години построи нова България. Най-добрия управник в историята ни. Искаха да го махнат, но се провалиха! Народа е с него! Без Бойко Борисов България няма да я има

164

68

преди 3 години

нали се хвалят че имат всксина или не работи?

163

Да.

преди 3 години

Бойко е за затвор.

162

от 252

преди 3 години

Между другото, нямаше и дума за кошмарното състояние на болниците им, и всичко останало, за което идват информации оттам: все едно е паралелна реалност. *** то мужиците сами са си виновни: хем газят до ушите в мизерия, хем гледат тая пародия по телевизиите на Путин.

161

Анонимен

преди 3 години

До СтаниславВредно е за психиката да вярваш на Путинистиката. Умрелите са много повече. Ще го разберете когато се тегли чертата накрая на годината и Блатная виси с едни 200 хиляди починали "в повече".

160

Анонимен

преди 3 години

442 а тук 160, но ние сме 6 милиона а русия е 160. Я умножете 160 х 22 *** посрани? Колко хора днес уби банската мутра с безхаберието си? Данните излязоха ли? Добри ли са а продажни скапаняци отднесбг???

159

Анонимен

преди 3 години

Сега си пуснах НТВ на блатниците. Първите 5 минути са показване на военната мощ на безаналоговата техника, следващите 5 са отделени за безаналоговите ваксини, следващите 5 за плюене на САЩ.След това от 20 мин си пуснете, обсъжда се мизерното състояние на жилищните райони (вехтое и аварийное жилье).Последните 5 минути са отделени на хвалби на безаналоговата им ракета с която ще строят база на луната :)))))))))))))))))))))

158

Анонимен

преди 3 години

три ваксини имат, а ти отвай да нанкаш и не збравяй да си сложиш памперса и биберона

157

Станислав

преди 3 години

Ммм да наустина е лошо в Русия. Имат 3-4 пъти повече умрели отколкото в България. А населението им комай е 20 пъти повече от нашето. Така че журналисти - напишете статия и за България. Всеки втори починал в България от Ковид дори не е приет в болница. Е няма да има много коментари като новина за Русия и няма да изкарате 5 лв от реклами но поне ще покажете че ви е грижа и за България.

156

Алкаш

преди 3 години

Ваксина имали......шибаниПримитиви.

155

Анонимен

преди 3 години

Вторник - у нас починали 153 души, а сега - 131 души! Ние станахме второ Бергамо!

154

Анонимен

преди 3 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТПродължавай да вярваш на германците ! Ха-ха-ха-ха !Ами на вас ли да вярвам дето 50 години крихте истината за Катин и обвинявахте за това Германия. И първата ви работа когато окупирахте България през 1944 година беше да застреляте като кучета българските лекари които са участвали в ексхумацията на труповете на убитите от руснаците пленени полски офицери в Катин. Такава висша подлост света не помни в своята история. Единствено руснаците са способни на толкова подли деяния.

153

Халиф Мезути

преди 3 години

Като се опитвате да превеждате текстове от CNN, барем го правете като хората, а не дума по дума, като автоматизирани момонки...

152

Анонимен

преди 3 години

Присмял се хърбел на щърбел. Точно ние, в настоящето положение нямаме право да им гледаме в паницата .

151

Халиф Мезути

преди 3 години

***, ***... 170 000 излишни смъртни случая. Кой смъртен случай не е излишен, душицо захарна. Четете ли ги тия неща, преди да ги качите...

150

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 230"Хората умират"Мдааа, хората умират а диктатора Путин не дава даже да ги обявят, да не му се заклати столчето.