128

до 133

преди 3 години

За плосък данък чувал ли си? Очеизвадно не, щом за теб човек с над 3000лв. заплата е "баровец". За мене баровец е богаташ. Иначе казано с половин милион доход на месец.

127

Анонимен

преди 3 години

Lockdown-а e превенция и се използва, когато са се оcpaли по-рано от "мерки", като нашите в момента.На запад и в Гърция обаче реагираха, а тук се правят на острумни.

126

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 129Другарю, недей да лъжеш. Няма как да си "наливал над осигурителния праг". Той затова е сложен този праг. Иначе като си такъв голям баровец, спокойно можеш да отидеш в частна болница, вместо да ревеш и да лъжеш тук.

125

до 129

преди 3 години

Здравните вноски са жалка част от една добра заплата. Един нормален човек отдавна би следвало да има по някокло допълнителни здравни осигуровки. В държавна болница не съм стъпвал от 12 години, откакто завърших университет. Само частни, само с допълнително здравно от работодателя ми. Факт е, обаче, че не желая да плащам държавна осигуровка. За какво да давам тия пари?! Малко ли ми е плоският данък, който е 1300лв. месечно?!

124

Анонимен

преди 3 години

тоя беше шеф на Александровска, там що пари се изсипаха и изкраднаха не е истина, баре да я беха по оправили малко

123

Зоро

преди 3 години

Затваряй тотално училищата и пивниците! Какво се мотате с седмици и месеци вече!!!!!Не можеш да направиш локдаун, като в другите държави, защото нямаме пари!Тогава какво можеш да направиш друго? Само да пееш ли?

122

Анонимен

преди 3 години

Каква система бе мой, 20 години ви наливам над осигурителния праг и сега като ми се наложи да ползвам здравната система и ще ме погребете. Аман от комунистичестки общи системи, закривай тази здравна каса и всеки според колко изкарва, аман от комунизъм.

121

Анонимен

преди 3 години

абе нещо нема ли да каже за онова клипче с чакарака в ковид отделение на напълно здрави индивиди ?

120

Анонимен

преди 3 години

Точно по време на криза да се правят промени в системата, тогава се вижда кой кой е и колко струва. Всички от гръб ви видяхме "уохохо и бутилка ром" 40сте разбойника ряпа да пасат надминахте ги с 200. Оставка при това веднага !

119

Анонимен

преди 3 години

Здравната система няма нищо общо с многото заразени...Нито е натоварена по простата причина, че НЕ МОГАТ да лекуват тази инфекция... А тези, които са в интензивното са 90% пътници и се вижда от статистиката ежедневно... Ако имаше лечение щяха да умират по 4-5 човека, а не по 80 - 100.

118

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

Я ВИЖ ТИ....В ПАРТИЯТА НА ТИКВИТЕ ИМАЛО И ПЪПЕШИ,А И КРАТУНИ...ЗЕЛЕНИ КОРИДОРИ ЗА ПЕНСИОНЕРИ...СМЕХ...ТОВА ЛИ СА ВИ МЕРКИТЕ???САМО ДОПЪЛНИТЕЛНО ТОРМОЗЯТ НАРОДА,ЗА ДА СЕ ХАРЕСАТ НА ПЕНСИИТЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ---УЖ ЧЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА ТЯХ...

117

при 6 милиардА

преди 3 години

Ще се появят още камара ти частни болници -- нищо ,че един лекар работи в четири !

116

бай Тъпчо

преди 3 години

А бе той да не я стяга чак толкоз много, та да не вземе да я удуши бе...

115

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Вече паспорт е "жълтата книжка" в Жан-Жоржия/същото важи и за Царство Борисово/...!

114

Анонимен

преди 3 години

6 млрд. за здравната система и накрая к'во? прИ 200 на интензивно лечение същата колабира, абе как не Ви е срам бе НАГЛЕЦИ КРАДЛИВИ, къде са противогрипните ваксини, къде са направленията за ПЦР тестове?

113

очев така се е...

преди 3 години

..объркал ,че откак е министър винаги го питат за Б-я , А той дава данни за Швейцария ..... що не го приберат да му помогнат за биполярното...

112

Анонимен

преди 3 години

Система се затяга още през март трябваше а не сега да купувате линейки за само за София,в държавата няма персонали и болници всичко е разбито от управлението на ГЕРБ,нека има спортни зали да ги слагате там пациентите.

111

Идеалист

преди 3 години

Късно е, моме, за китка! Ще трябва да изпиете цялата горчива чаша на герберското си безхаберие и некомпетентност! Стягайте Спартаните да бягате по островите!

110

Анонимен

преди 3 години

ЦИРКАДЖИЯ

109

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда от тотален локдаун, стига здравната система да устиска. Има вопиюща нужда от адекватни люде не калинки от унсс и бибитковци. Учениците онлайн, градския на трупчета, влакове и служебния автотранспорт(бусове) на трупчета, контрол на границите. Това е 4 неща.