37

:-)

преди 3 години

Значи демократите 4 години се оплакваха от руска намеса през 2016 г., обаче през 2020 републиканците не можело да оспорват изборите.

36

Анонимен

преди 3 години

Проблемът с починалите е един и същ навсякъде. Всеки иска да му носят печалба. У нас дпс е лицензираният ползвател на тези измами. Така винаги променят вота в полза на този, за когото имат нужда. И така вече 30 години турски лъжи и измами по изборите.и подмяна на вота на българите.

35

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Демонократическата партия е просто един гнусен престъпен синдикат. Амалгама от *** и ненормалници /каквито са си всички левичари навсякъде по света/. Няма избори в които те да не са се пробвали да правят фалшификации.

34

Реалист+

преди 3 години

Ако бюлетините се броят отново като се следят данните на избирателите, измамата ще излезе наяве. Ако фалшификациите са значителни в един от щатите, а те са, защото Тръмп водеше с много в спорните щати (малките часове на 4-ти), това ще предизвика верижна реакция в разследването. САЩ обаче ще станат съвсем за резил - в момента навярно усилено се търсят начини за предотвратяването му. Тръмп обаче е инат, а измамата навярно е крупна и заслужава наказание. Ще видим...

33

Анонимен

преди 3 години

Лъжите на Тръмп продължават с пълна сила. Не се надявайте че Америка ще се върне отново в сивата зона на задкулисната политика и договорки с откровени диктатори.

32

ГосТ

преди 3 години

Кой го интересува потомството на конекрадците и проститутките ? Символът на демокрацията хахахаха

31

АнонимеН

преди 3 години

В ФАЩ НЕ МОЖЕ ДА ГЛАСУВАШ АКО НЕ СИ В ИЗБОРНИТЕ СПИСЪЦИ!!!!АКО ИМА ПОДАДЕНИ ГЛАСОВЕ ОТ УМРЕЛИ ТО ТЕ СА БИЛИ В ИЗБОРНИТЕ СПИСЪЦИ!!!ЗА ТОВА ДА СЕ ИЗВАДЯТ УМРЕЛИТЕ ОТ ИЗБОРНИТЕ СПИСЪЦИ ОТГОВАРЯ УПРАВЛЕНИЕТО НА ТРЪМП!

30

Анонимен

преди 3 години

Днес никой мислещ човек не се съмнява в изборните фалшификации.........все едно говориш за извънземни.......виждал ли си ги......ако не да ти ГО покажа..

29

Анонимен

преди 3 години

И в България гербесарите печелят с фалшиви гласове! И какво от това! Може да се докаже, че мъртвец е гласувал, но не може да се докаже за кого е "дал" гласа си!

28

Анонимен

преди 3 години

Няма да получи и поздрави от Путин.......Що, на кой нормален му дреме заПутлер?

27

Глупости

преди 3 години

И не ползвайте думата ФАКТ толкова лесно. Тази организация е близка до републиканците. Това ще твърдят! Ако има проблем закона ще го установи. Ако няма, няма и продължаваме напред.

26

Анонимен

преди 3 години

Дедо Джо само леко ще се доближи до властта, ама няма да я усети. Мъка. Няма да получи и поздрави от Путин. Още по голема мъка.

25

Гост+

преди 3 години

Днес никой мислещ човек не се съмнява в изборните фалшификации 2020 в САЩ. Въпросът е ще успеят ли Демон-кратите да потулят безнаказано измамата, което ще обезвери милиони, и на практика ще циментира разделението. Ако Байдън беше наистина спечелил в ноща на изборите е друг въпрос, но не и с тези зле прикрити фалшификации....

24

Анонимен

преди 3 години

Ъгли кид Джо е стара чанта и дементирал лъжец. Никога няма да бъде президент.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Всички мъртви млн хора са гласували по пощата,и за Байдън.

22

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е N1

21

БАБА

преди 3 години

Цвъки, нали беше там. Той и е дал тази идея. Това си е наш патент.

20

Анонимен

преди 3 години

До ХахахаПрестъпниците винаги твърдят,че са невинни ,и че няма доказателства. Така и демократите,и платените им *** като теб.

19

Анонимен

преди 3 години

Ха, ха, ха, Хамерика!

18

Хахаха

преди 3 години

На мизерните републиканци измислицитеТова ли успяха да скалъпят...смешници