146

Анонимен

преди 3 години

Сега и поликлиниките ще станат гнезда на зараза. Да не смееш да отидеш на профилактичен преглед. Направете една голяма болница специализирана за лечение на К-19, не заразявайте всички болници. Правят точно обратното.

145

Тонката

преди 3 години

Бойко е уважаван политик в цял Свят!Фигуранта знае само СССР на 9 Май и един единствен път го поканиха в Естония и на другия ден го изритаха обратно като долен измамник,защото скри,че е контактен:):):)

144

Анонимен

преди 3 години

Никакви мерки за спиране на разпространението на вируса! Никакъв анализ откъде дойде бумът на Ковид-19 през есента! Оня ден дадоха 1 млрд. зз военни кораби, сега голямата борба с пандемията се състои в 18 линейки, 80млн.лв и фургони зз отсяване на неболните от вируса!

143

Анонимен

преди 3 години

Ако затвори държавата червените у роди незабавно ще обърнат плочата, важното е да го плюят, изверги долни.

142

Тонката

преди 3 години

Фигуранта и Бесепето ше гледат служебно правителство само през крив макарон:):):)

141

Анонимен

преди 3 години

Мутра може да викаш на баща ти, който иска да се пази никой не го спира и най простоватите индивиди вече трябва да знаят как да се пазят.

140

До 149

преди 3 години

Браво, много си прав. Държавата е тотално срината и не работи, само се говори, лъже и ***, а реалността е съвсем друга. Пример:защо се закупуват, използват и отчитат антигенните тестове, след като РЗИ не ги признава, и така те вкарват в омъгьосан кръг. Чист пример за измами и далавера с тези PCR тестове, а хората болни и пари нямат, Бойко само плещи глупости и върши простотии.

139

Анонимен

преди 3 години

Бойко, за да запази крехкия рейтинг, ще умори хората.Вече хора за болница им се отказва лечение, понеже има по тежки случаи.ѝНа неговата съвест да лежат починалите хора заради 8 проспани месеца за организация и подсигуряване на втората вълна. МУТРО, само за пари и власт мислиш,не за хората

138

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Дори бай Тошо да беше селски хитрец, Боко е селски тарикат Банкянски !

137

Анонимен

преди 3 години

Едно си знае едно си бае пари пари пари ама ей тъй да постеле улиците с тях все тая --Докторите и сестрите се разболяха и пари на манекени да закачи пак не вършат работа

136

Татул

преди 3 години

Господин Борисов, едно нещо не разбрахте.Повечето хора нямат възможност да си правят тестове защото са бедни. Навсякъде има болни и смъркащи хора, които нямат възможност да отделят пари от скромният си бюджет за тестове. Антигенните тестове. Ок. Обаче кой ще ми даде болничен, ако нямам ПСР тест и предписание от РЗИ. Освен това, крайно време е да се окаже някаква цензура на медиите. Нета е пълен с всякакви глупости. На хората им идва в повече.

135

Анонимен

преди 3 години

При "простия" Тато България беше сред 30те най-мощни икономики в света и българите живееха на средно-европейски стандарт, а след 30 години демокрация и всякакви сложни про-западни правителства България е страна от третия свят без икономика и 80% от българите едвам свързват двата края.

134

Европеец

преди 3 години

При демокрацията на Запад в цивилизована Европа дори и просяците са с маски, а само наш *** не иска да слага маски!

133

Анонимен

преди 3 години

Бойко е *** като Тато но много по-алчен и нагъл!!!

132

Анонимен

преди 3 години

Ако беше БСП на власт в момента щше да има милиони умрели от ковид. Факт е че Ннова лидерката им до последно отричаше вируса, а сега е на лечение във ВМА именно при Мутафчийски.

131

Анонимен

преди 3 години

Това би трябвало да е обнадеждаващо, но всъщност звучи тъжно. Надбягваме се с вятъра. Дори и парите да стигнат до предназначението си, то ще отнеме поне месец нещата да се организират така, че да заработят някак си. А до тогава ще си се разболяваме и мpем със същите темпове както и сега, броят на заразените ще продължава да нараства и накрая, дори и да се подобри малко здравната система ще се окаже, че сме в същото положение, в каквото сме сега.

130

Анонимен

преди 3 години

Мутра.А какво прави цяло лято? Кри се в гората.Защо няма нови линейки? Защо не се плащат заплатите на лекарите? Защо не им се плащат и обещаните допълнителни за борба с ковид?Защо не се погрижихте през лятото да подготвите повече легла? Повече лекари от доболничното.Защо не се договорихте с частните болници? Изрекетихарте ги да си затворят отдвлвния, за да приемат ковид болни, а не им плащате за това.Защо? Защо?

129

Анонимен

преди 3 години

Тиквата каза , който е преболедувал да дарява кръв, за да могат да я изследват и следващата вълна да не я преболедува!!!Тиква ***!!!

128

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Джипитата с държавната...помощ,ще си купят нови...найлони да се...опаковат още един път.Браво на Боко,пак извади...късмет.Никой не говори вече за...кюлчета и чекмеджета и мандата е...гарантиран.Опаковани в найлони хора,само за...вируси мислят.

127

Анонимен

преди 3 години

Да му имам потенциала крадлив и лъжлив! Ей, в тази държава няма други болести, освен ковид.При толкова свободни легла в болниците да се отказват прием и да умират хора с лечими заболявания, е престъпление. И лекарите, и болниците не само трябва да чувстват вина, но и да бъдат съдени!