64

Анонимен

преди 3 години

На Ангелов трябва да му се резне главата!

63

Анонимен

преди 3 години

А Българо го е страх да вземе мерки, защото го е страх и си пази властта

62

Анонимен

преди 3 години

Пореден пациент умира след два дни откази от болници. Висял в линейка с часове. Това не е за оставки, това е за затвор! 6 месеца не можаха да подготвят системата, щото бяха заети да си купуват гласове.

61

Анонимен

преди 3 години

Военният, имате ли достатъчно камиони и ковчези, че моргите преливат? Хайде да ви е жив Бойко Борисов Бълга-ро-уби-еца!

60

НЕДОУМЕНИЕ

преди 3 години

Че нали досега бяхме в "изключително сериозна фаза"???!!!Колко по-изключителна? Колко по-сериозна?Нали при под 100 души заразени щяхме "яко да измрем"?Къде са чувалите с трупове???!!!Разкарайте се, искаме да живеем а вие ни пречите!!!

59

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗащото НЯМА кой да ги лекува бе .....*** хората сте чесно, на 99% сте с половин мозък мамка му уе, задвижете ги тия сиви вещества.

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ще лежиш на земята в някой коридор в някоя болница и ще се чудиш от къде ти е дошло, щото скоро нито легла, нито медицински персонал ще има и то заради ей такива, големци дет вирус не ги лови.... ..

57

Анонимен

преди 3 години

И защо не взимат хората в болниците, като здравния министър твърди, че само 30% от леглата за Ковид са заети?!

56

Анонимен

преди 3 години

Фаза: Яко ще се мре!Ще пада голямо мране, а през март-април Геройко ще ви извади от фазата на мрането и ще изправи държавата. Така каза вчера.Един вицСедят си трима старци на пейката и се припичат на есенното слънце. Минава друг старец и се обръща към тях - Седите ли, седите ли?- Седим, екстра ни!Старецът им отвръша - Седете, седете, че ако знаете какво лежане ви чака!

55

Анонимен

преди 3 години

Къде е Мангъра да обясни за чайчето и аспиринчето или за него пандемията свърши още лятото, а вируса вече е изчезнал? Взема парите и никакъв го няма. Да дава обяснения пред прокуратурата!

54

Анонимен

преди 3 години

Хора успокойте се, като толкова ви се седи затворени и искате Борисов да обяви пълен lock down, може да си останете в къщи и без да бъде обявявано каквото и да било, слагайте маската, заковете прозорците, април ще се видим и ще ви кажа как е било зимата и къде сме ходили останалите хаха

53

Анонимен

преди 3 години

До Яким Вълев ДоневТо и теста за бременност греши!

52

селянин

преди 3 години

яко ке се мрие тва го разбрахили па сигур яко ке се пиеили па ке се спие

51

Анонимен

преди 3 години

Половината от новозаразените са медици?Това дали е точно така?

50

ШОК И ШОК!

преди 3 години

МИНИСТЪР АНГЕЛОВ,СЪВЕТА ВИ Е ДА СЕДИМ В КЪЩИ И КОГАТО ВЕЧЕ ИМАМЕ СИМПТОМИТЕ ЗА КОВИДА 19,ДА СЕ ОБЪРНЕМ КЪМ БОЛНИЧНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ,А ТАМ ЛЕКАРИТЕ ПЪК КАЗВАТ,МН.КЪСНО ИДВАТЕ/ДЕФАКТО,ЩЕ МРЕЕТЕ/ ..ТОВА Е ЧИСТА ПОРНОГРАФИЯ!

49

asd

преди 3 години

До ####Нали? Едно и също приказват всички - земята е кръгла. Това е някакъв таен световен заговор. Че как иначе?

48

Мозък ако имате

преди 3 години

Веднага си махайте децата от големия развъдник! Или сте чао!Очевидно е министърът е .....Опасната фаза започна още при 1000 на ден, след като хипермасовия убиец нареди да се отворят училищата.Да не мислите, че той ще си мръдне пръста за да ви спаси.

47

####

преди 3 години

Целия свят се управлява от някаква тайна организация която диктува правилата. Едно и също се говори по всички медии. Едно и също говорят всички политици. Едни и същи мерки навсякъде. Света се управлява чрез измама на народите. Всичко е един театър на измислено противопоставяне Русия - САЩ, Китай - САЩ за заблуда на масите. Тази организация следва план за тотален контрол над човечеството с едно правителство което ще управлява света. Хората ще бъдат финансово контролирани.

46

ИСТИНАТА

преди 3 години

Какво ФАЗА БЕ ТОВА ДА НЕ Е ТОК

45

помнещ

преди 3 години

Има числа, които не бива да се казват и карти, които не бива да се показват Мориарти