114

Анонимен

преди 3 години

Ясно е, че става на въпрос за спор между радикални фанатици и цивилизовани хора. Проблема е, че докато едните воюват с брошури и листовки, другите използват ножове и бомби. Спора ще се реше еднозначно, когато и двете страни започнат да използват едни и същи "доводи"!

113

Анонимен

преди 3 години

В даскал вече има групичка във рейса.Казва се войните на кръста! Join-те. Само си говорим...

112

урода ХА-ХА-ХА-ХАААА

преди 3 години

Само за задни входове мислите изглежда повечето от муслитата. Множите се като кози и единствения ви продукт е отходен материал от същия този заден вход.С всичките милиарди които имате от петрол, направихте ли нещо, дадохте ли нещо на човечеството?Не.Защо тичате в Европа като бежанци, а не в богатите арабски страни от залива? Нали са ви братя мусюлмани?Няма друга религия на планетата с такава извратена ценностна система.

111

Анонимен

преди 3 години

До 129Кат та обесят на някое дърво, в последните си мигове си по осли за това, което написа. Тогава... Аз ще ти се смея!

110

SS

преди 3 години

Трябва да се стреля !!!

109

Анонимен

преди 3 години

Да не сме в средните векове,че ще водим религиозни войни?! Размиват ме коментарите на разни хора заседнали мозъчно в средните векове.

108

Анонимен

преди 3 години

Да ги издират кой са, по някоя годинка затвор, и след това обратно към Анадола, там да си разпространяват варварщината. И никакво минаване вече на Гибралтар и Босфора

107

абв

преди 3 години

я си представете ако турция бъде приета в ЕС какво ше се случи .

106

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Както казва пророка Моамед, семето на вярата хваща дикиш най-добре, когато е посято през задния вход!

105

Ако...

преди 3 години

Аз бих помогнал

104

Анонимен

преди 3 години

Ще се бием! За църквата! За Христос!

103

Сатира

преди 3 години

Какво да очакваш от Ислямски фанатици който живеят в 16 век. Какво мисли подстрекателят Ердоган по въпроса ? Защо лицемера се крие и не взима отношение, след поредните нападения и агресия от страна на фанатизирани мюсюлманчета ?

102

Анонимен

преди 3 години

Ем гражданите ще свършат работата на полицията. Вече им кажат снимките нета, някой са разпознати и смели младежи са грабна ли ножове и оръжия и ги издирват, за назидание!

101

Анонимен

преди 3 години

До 118Ем не а вече, спокойно. Сега ще има християнсни изток ;)

100

Анонимен

преди 3 години

колко джамии постороиха в българия със пари от саудитска арабия опичайте си акъла

99

Анонимен

преди 3 години

Открили са ги? Започнали ли са нещо срещу тях? Какво става, бе! Кажете! Не правете грешката, да си мислите, че е някаква "невинна грешка" Неее не не не... Това е НАПАДЕНИЕ! Трябва да се действа ТВЪРДО и РЕШИТЕЛНО.

98

Анонимен

преди 3 години

а верно ли бре а като взривиха най-голямата статуя на буда а като разрушаваха храмове в ирак сирия като убиваха стотици невиннни в кавказ къде бяхтеа защитавахте гитака че американската стратегия за скапване на европа е в пълен ходс политици които изпълняват заповедите на вашингтонсе напълни с радикални ислямисти от азияа сега да ви видя- или ще станете независими държави или ще си останете ислямизирани колонии на сащ- това за европа

97

Анонимен

преди 3 години

Значи за тези, които си мислят че мюсюлманите уважават другите религии и не правят карикатури на Исус. Това не е вярно, нищо не уважават, хилядите църкви там ( християнството е било много силно в Близкият изток в началото ) са заличени, сринати, превърнати в джамии. Периодично се правят погроми върху църквите ( като в Египет) без провокации. Те просто заличават образът Му и трошат църквите. Не е като в Европа да се пазят старите джамии и да се строят нови.

96

Анонимен

преди 3 години

Характеропатията на муслиманите е като тази на ромите - станат ли някъде повечко и почват да се опитват да доминират, докато не изгонят и последния местен жител.Затова не трябва да се допускат. Имат си държави, да си работят там. Тук идват на социални помощи. Хем хи храниш, хем с претенции.Може да се допускат само християни в Европа.

95

Анонимен

преди 3 години

Радукализурани ислямисти нападат милите и добри християни!Това е акт на война! На богохулство! На религиозна омраза!