24

Анонимен

преди 3 години

може да се заразиш и 4 пъти, Но ваксина ще има, гарантирано, вече е платено.

23

Анонимен

преди 3 години

ПСР - Пий Си Ракията Предястие Салата Ракия

22

Тиквата от Банкя

преди 3 години

За мен най-доброто лечение и терапия е петдесет процента кешбек от стойността на възложените обекти. Няма корона, няма грипче, влязат ли кинтаците в шкафчинциту, ставам здрав като бик и пъргав като сърничка. Иначе няма ли кеш съм унил и кръвно вдигам.

21

До 20

преди 3 години

Конкор и Конкорд е едно и също.Въпрос на произношение.

20

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

Да. Така е. Лекарството е Конкор. Думата обаче се счита за грешна от програмата и автоматично се поправя на Конкорд. Не съм догледал преди да изпратя коментара, понеже съм на работа и бързам.

19

Анонимен

преди 3 години

2700, на 99% от които им няма нищо...Но пък страха и пропагандата работят с пълна сила.

18

Истукан

преди 3 години

Който иска да се лекува от настинка и грип, да пие по 1 литър на ден сок от изцедени портокали и лимони. Корепосоченият списък за лечение е пълна простотия.

17

Буратино

преди 3 години

Все още остава голяма загадка за мен, защо в България дори в болниците не се прилага препаратът ФАВИПИРАВИР (с имена Арепливир, Авифавир, Авиган и т.н.). В Русия вече е по аптеките и се предписва от лекарите масово за амбулаторно лечение, помага в над 90% от случаите. Той атакува директно вируса и помага ефективно в начален стадий на болестта. Прилагам и линк към листовката, лекарството е официално регистрирано в Русия, Китай, Япония и т.н.biohimik.ru/produktsiya/areplivir

16

Анонимен

преди 3 години

Господин Борисов само да оцелее за да ни пази от комунистите, всичко друго е суеата.

15

Оставка

преди 3 години

Евала реклама.

14

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

Този Симеонов лъже поне за две неща. Първо, ако е започнал да кашля кръв, то нещата са станали необратимо зле и едва ли би се върнал на работа току така. Освен това плюенето на кръв не е сред симптомите за COVID-19, според данните изнесени за заболяването от СЗО. Второ-човек на 69 години без абсолютно никакви изменения в организма, дори високо кръвно ... Това е малко несериозно. Както една моя позната която казва че нямала високо кръвно. Да ама от 10 години пие Конкорд.

13

ЦИНИК

преди 3 години

Ракия 55градуса,суджук чесън,и редовно между две женски бедра!!!

12

Серсем

преди 3 години

Бокьо кога ще му закачат маркучите за командното дишане?

11

Точно така

преди 3 години

Вкъщи с чайче и аспиринче и после некролог. Да ви ****

10

Анонимен

преди 3 години

Не пишете глупости! В момента пия дексаметазон за дискова херния. Едвам го намерих в шестата аптека, защото откачалките го изкупуват за ковид. Когато го казах на лекуващия ме неврохирург той се облещи и каза, че това изобщо не работи за вируси. Тъпчете се от незнание с отрови и компрометирате имунитета си.

9

Анонимен

преди 3 години

За близо година и все още НЯМА протокол за лечение! Какъв витамин С бе хора,той спомага за съсирването на кръвта, а една от най-честите причини за смърт от ковид (след тази,когато белите ти дробове станат на пихтия съединителна тъкан) е тромб - в сърцето,в белия дроб или пък в мозъка.Витамин Д е също не по-малко опасен при предозиране, а ние си нямаме идея какви са нивата му в нашето тяло.

8

Анонимен

преди 3 години

Забравил е дексаметазона.

7

Анонимен

преди 3 години

Това лечение е нищо. Но то и няма какво. Може би това, с което лекуваха Тръмп и струва 300 000 долара. Тук няма с какво да се лекуваме. Чакаме и се молим да не е тежкият вариант.

6

Пловдив

преди 3 години

Значи,толкова е смъртоносен грипа,че се лекува в домашни условия.ХАХАХА,Смешници.Издишате.

5

Анонимен

преди 3 години

Витамин D