113

Анонимен

преди 3 години

Евродан прoсто разкри пред света колко зли, подли и лоши са турците и мюсюлманите като цяло. Всеки народ си заслужава управниците. Турците гласуват за Ердоган под строй защото искат да строят ислямски халифат с център Анкара и да завладеят Европа. Арабите искат шариат и да превърнат света в Саудитска Арабия. С други думи нищо не се е променило през последните 1400г. Оправдания много, но финалната цел е една. Да завладеят света. Във война сме. Такива като Меркел ще ги отрече историята.

112

1

преди 3 години

До Анонимен-142 ,нали пишеш,че туркия е фалирала,защо вие нямате евтини стоки,ганчоооо,ганчооо,за нищо не ставате.

111

1

преди 3 години

До Анонимен-140, 134 ,е кратуна и то българска,от сорта "Цигулка"

110

Анонимен

преди 3 години

137Не бягаме в Одрин, просто ходим на пазар, да купуваме евтино турските стоки, защото лирата се срина.

109

Читател

преди 3 години

Този съвсем се филмира.

108

Анонимен

преди 3 години

до 134тя норвежката и шведската крона са по 18-19 ст. по твоята логика и там трява да са зле,много си зле с тая кратуна

107

1

преди 3 години

До Анонимен-136,не знам,дали Мохамед е педофил,но 95% от вашия свети синод са лелки.

106

Анонимен

преди 3 години

Ако живееш в Рим, живей като римляните. Напълнили Европа с джамии и нагли до небето. Който иска ислямизъм да ходи в Медина. Като искате да живеете в Европа ще живеете като европейци. Време е да се сложи край на лицемерната толерантност към мюсюлманите, много от които идват с користни цели - да завладяват и налагат порядките си. Време е европейските държави да си свършат работата и да започнат масови гонения и депортации на фанатици.

105

1

преди 3 години

До Анонимен-121,затова ли бягате в Одрин,защото туркия е фалирала.,ти за туркия не мисли,мисли,какво ще ядеш утре.

104

Анонимен

преди 3 години

сига е ред на мюсюлманите да правят кръстоносни походи на запад,това е началото на края на християнските прасинца

103

Анонимен

преди 3 години

Християните са варвари, по времето на кръстоносните походи са избити миллиони

102

Анонимен

преди 3 години

До 126точно християните са отишли в северна америка , южна америка ,австралия и африка през 15 век ,и са превърнали тези земи в колонии,като са унищожавали всичко по пътя си ,изтребили са милиони индианци ,превърнали са милиони африканци в роби ,

101

До 128

преди 3 години

Света е в икономически криза,Европа е в рецесия,САЩ също плюс расистки хаос.След зимата ще видим кой ще спечели битката.

100

Анонимен

преди 3 години

Турците камък върху камък не са оставили, всичко им е наследство от Византия и днес се облажват от евроатлантическите достижения. Все мразят Европа и все се тикат да живеят в нея. Кога турчин нобелов лауреат? Турция е известна с баклавата и с това че е затрила една от най-великите цивилизации - източноромейската. Забавили са с векове развитието на покорените народи. Заради турците сме изпуснали просвещението, ренесанса, индустриалната революция и т.н. Турците са варвари от степите на Азия.

99

Анонимен

преди 3 години

Такива като Путин и Ердоган запалиха Първата и Втората световна война ... опитват се да запалят и Третата, да видим ... не казвам, че е лошо.

98

Анонимен

преди 3 години

124"Лава" обаче, не може без милиардите на ЕС, без СВИФТ, без западните банки. Няколко месеца санкции и става на безпомощно коте.

97

въпрос

преди 3 години

Всъщност Ердоган какво каза по въпроса, че мюсюлманин по религиозни причини и с религиозен мотив е убил учител във Франция?Прочетох доста за Ердоганови жалби за уж "лошо" отношение към мюсюлмани в Европа. Но нищо по въпроса че мюсюлмани, някои, се опитват да налагат със сила свои реабирания и порядки, като прибягват дори до убийства. Примерите не са малко.Какво казва и мисли Ердоган по този въпрос, ей това ме интересува?Излиза че хем ще те заколят, хем ще те обвинят във варварство

96

Анонимен

преди 3 години

Точно мюсюлманите са дошли в Европа с огън и ятаган, пре, 14 век.,като варвари.Като варвари са се настанили в Константинопел, превърнали на-големия православни храм в джамия, Св. София.Това е най-голямата обида за християните, а днес искат помощ от тях и се правят на обидени, извършвате терор в Европа.

95

ии

преди 3 години

Лирата се срива, на Ердоган му трябва мишена.Франция е далече, с вътрешни проблеми, Макрон и той печели от конфронтация. Филма ще продължава с пълна сила.

94

Анонимен

преди 3 години

Турция вече идва на себе си! Османската империя когато се е разпадала, е била разпорена на парчета.Турците гонени по всички територии на бившата империя и убивани и тероризирани в собствената им държава от пкк.Всички забравят че Империята е достигнала до Виена.Турция е събрала достава сили и великите сили го знаят че се завръща Лъва, това е само началото.